35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
MartaDidinio wrote:ja mylam mojemu glowe Ziaja na ciemieniuche- super jest. Zadne tam oliwki sraty-taty. Ta ziaje to mi kumpela podpowiedziala, ktora juz przetestowala wszystko. Ja Maly zaczal sie luszczyc to to kupilam i problem z glowy, doslownie...Jak masz mozliwosc dostania to polecam "ziajka kremowy olejek myjacy dla dzieci na ciemieniuche hypoalergiczny"
dzieki bardzo kupie -
Mega wrote:To weź śpiwór i kawę do termosu, nocka zimna
, a tak na poważnie to masakra jakaś, jak za komuny kolejka za mięsem.
mysza1975, Mega, MartaDidinio, iwcia77, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobrej nocy Kobitki. Ide spac, jutro poranna witaj zmiano!!! Plus budzacy sie po kilkanascie razy Maly. Teraz zasnal ale to "przyczajony tygrys, ukryty smok" Spijcie dobrze...
mysza1975, kapturnica, EwaT, ania.g, Mega, Sabina, iwcia77, samira, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Tak...doczytać to wszystko...
Ale miałam dzisiaj zapieprz w pracy, w dodatku popołudniu M miał rezonans - martwiłam sie o chłopaka, bo ma klaustrofobie, ale dzielny był i nie zwiał. A teraz wlasnie odmrozil i umyl lodówkę
A mnie od 16ej cos tak napieprza w okolicach pępka - ja nie wiem co oni tam w środku wyczyniają. Oczywiscie juz sie przeraziłam ze to jakiś pęcherzyk żółciowy (w sumie moze i pęcherzyk, tyle ze trochę za nisko). Miałam nadzieje ze jak poleze, łykne buscopan to mi przejdzie, ale na razie ni chu chu.
Najbardziej w ciazy wkurwia mnie to, ze nie wiadomo jakim bólem naprawdę sie martwić, zeby nie popadać w paranoję i panikę. Pewnie każdym, no ale nie będę przecież co chwile na izbę przyjęć jeździć? Będę?Mega, ania.g, EwaT, Sabina, Iwone, iwcia77, Aasiula, mandragora, mysza1975, BISCA, macduska, samira, Elfik, paszczakin, Pusurek, caffe lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No sie stalo..Matka o 4tej rano budzila zebydo kolejki postawic...EHhhh a jak sie stare kuVy pchaly to tzreba bylo z łokcia walic bo suki wypychały z kolejki....To byly czasy......Jprdole jak mlodemu opowiadam to nie chce uwierzyc ,ze srajtasma tobyl luksusowy towar..Niemowiac o kawie czy rajtkach
iwcia77, Mega, mysza1975, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:wszyskie spio?
PUSUR SŁYSZYSZ MNIE??!! Ćwiczyłam z Twoim GuruDrugi dzień z rzędu, fajnie mieć znowu zakwasy
Ostatni raz czułam, że mam mięśnie jakieś 5 lat temu
EwaT, Mega, Aasiula, iwcia77, mysza1975, BISCA, samira, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Tak...doczytać to wszystko...
Ale miałam dzisiaj zapieprz w pracy, w dodatku popołudniu M miał rezonans - martwiłam sie o chłopaka, bo ma klaustrofobie, ale dzielny był i nie zwiał. A teraz wlasnie odmrozil i umyl lodówkę
A mnie od 16ej cos tak napieprza w okolicach pępka - ja nie wiem co oni tam w środku wyczyniają. Oczywiscie juz sie przeraziłam ze to jakiś pęcherzyk żółciowy (w sumie moze i pęcherzyk, tyle ze trochę za nisko). Miałam nadzieje ze jak poleze, łykne buscopan to mi przejdzie, ale na razie ni chu chu.
Najbardziej w ciazy wkurwia mnie to, ze nie wiadomo jakim bólem naprawdę sie martwić, zeby nie popadać w paranoję i panikę. Pewnie każdym, no ale nie będę przecież co chwile na izbę przyjęć jeździć? Będę?Simba, Sabina, Mega, iwcia77, mysza1975, samira lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ta, akurat - regenerowałam się
PUSUR SŁYSZYSZ MNIE??!! Ćwiczyłam z Twoim GuruDrugi dzień z rzędu, fajnie mieć znowu zakwasy
Ostatni raz czułam, że mam mięśnie jakieś 5 lat temu
na hormonki ci dobrze zrobiSabina, Mega, iwcia77, mysza1975, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:super
na hormonki ci dobrze zrobiJak to będzie jak ja dziecia z łózka nie wyjmę albo nie dam rady pobiegać na podwórku! Szejm jak cholera
KIedyś dużo ćwiczyłam, trening siłowy i biegałam. Lubie zakwasyZnaczy, że żyje jeszcze
Mega, Aasiula, Iwone, EwaT, mysza1975, Pusurek lubią tę wiadomość