X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    ja mylam mojemu glowe Ziaja na ciemieniuche- super jest. Zadne tam oliwki sraty-taty. Ta ziaje to mi kumpela podpowiedziala, ktora juz przetestowala wszystko. Ja Maly zaczal sie luszczyc to to kupilam i problem z glowy, doslownie...Jak masz mozliwosc dostania to polecam "ziajka kremowy olejek myjacy dla dzieci na ciemieniuche hypoalergiczny"

dzieki bardzo kupie :)

• Iwone Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    To weź śpiwór i kawę do termosu, nocka zimna ;), a tak na poważnie to masakra jakaś, jak za komuny kolejka za mięsem.
    i tak będę w aucie siedzieć, ale kocyk chyba zabiorę i kawkę też :)

mysza1975, Mega, MartaDidinio, iwcia77, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocy Kobitki. Ide spac, jutro poranna witaj zmiano!!! Plus budzacy sie po kilkanascie razy Maly. Teraz zasnal ale to "przyczajony tygrys, ukryty smok" Spijcie dobrze...

mysza1975, kapturnica, EwaT, ania.g, Mega, Sabina, iwcia77, samira, Pusurek lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.wprost.pl/ar/470661/Szokujace-statystyki-Rekordowa-emigracja/

iwcia77 lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to prawda, Ziajka jest świetna na ciemieniuchę też.

EwaT, MartaDidinio, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Mega Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ziaja w ogóle ma super kosmetyki

EwaT, MartaDidinio, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wszyskie spio?

Simba, Sabina, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak...doczytać to wszystko...
    Ale miałam dzisiaj zapieprz w pracy, w dodatku popołudniu M miał rezonans - martwiłam sie o chłopaka, bo ma klaustrofobie, ale dzielny był i nie zwiał. A teraz wlasnie odmrozil i umyl lodówkę :)
    A mnie od 16ej cos tak napieprza w okolicach pępka - ja nie wiem co oni tam w środku wyczyniają. Oczywiscie juz sie przeraziłam ze to jakiś pęcherzyk żółciowy (w sumie moze i pęcherzyk, tyle ze trochę za nisko). Miałam nadzieje ze jak poleze, łykne buscopan to mi przejdzie, ale na razie ni chu chu.
    Najbardziej w ciazy wkurwia mnie to, ze nie wiadomo jakim bólem naprawdę sie martwić, zeby nie popadać w paranoję i panikę. Pewnie każdym, no ale nie będę przecież co chwile na izbę przyjęć jeździć? Będę?

Mega, ania.g, EwaT, Sabina, Iwone, iwcia77, Aasiula, mandragora, mysza1975, BISCA, macduska, samira, Elfik, paszczakin, Pusurek, caffe lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Mega Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    wszyskie spio?
    No właśnie, co tu taka cisza?

Aasiula lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz tam śpią, z dziećmi też trzeba czasem pogadać ;)

Iwone, iwcia77, Simba, mandragora, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No sie stalo..Matka o 4tej rano budzila zebydo kolejki postawic...EHhhh a jak sie stare kuVy pchaly to tzreba bylo z łokcia walic bo suki wypychały z kolejki....To byly czasy......Jprdole jak mlodemu opowiadam to nie chce uwierzyc ,ze srajtasma tobyl luksusowy towar..Niemowiac o kawie czy rajtkach
    Miło wspominam nocne stania w kolejkach. Za mięsem stawałam ok 20 :D

iwcia77, Mega, mysza1975, samira lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oglądam kto poślubi mojego syna
    o qrwa

EwaT, Mega, kapturnica, Aasiula, iwcia77, mysza1975, macduska, samira lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    wszyskie spio?
    Ta, akurat - regenerowałam się ;)
    PUSUR SŁYSZYSZ MNIE??!! Ćwiczyłam z Twoim Guru :) Drugi dzień z rzędu, fajnie mieć znowu zakwasy ;) Ostatni raz czułam, że mam mięśnie jakieś 5 lat temu :)

EwaT, Mega, Aasiula, iwcia77, mysza1975, BISCA, samira, Pusurek lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Tak...doczytać to wszystko...
    Ale miałam dzisiaj zapieprz w pracy, w dodatku popołudniu M miał rezonans - martwiłam sie o chłopaka, bo ma klaustrofobie, ale dzielny był i nie zwiał. A teraz wlasnie odmrozil i umyl lodówkę :)
    A mnie od 16ej cos tak napieprza w okolicach pępka - ja nie wiem co oni tam w środku wyczyniają. Oczywiscie juz sie przeraziłam ze to jakiś pęcherzyk żółciowy (w sumie moze i pęcherzyk, tyle ze trochę za nisko). Miałam nadzieje ze jak poleze, łykne buscopan to mi przejdzie, ale na razie ni chu chu.
    Najbardziej w ciazy wkurwia mnie to, ze nie wiadomo jakim bólem naprawdę sie martwić, zeby nie popadać w paranoję i panikę. Pewnie każdym, no ale nie będę przecież co chwile na izbę przyjęć jeździć? Będę?
    e tam, zaraz na izbę. Chłopaki pewnie się biją który ma gdzie spać (na dole, czy u góry) :D

Simba, Sabina, Mega, iwcia77, mysza1975, samira lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    oglądam kto poślubi mojego syna
    o qrwa
    przecież to jest fejk

mysza1975 lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ta, akurat - regenerowałam się ;)
    PUSUR SŁYSZYSZ MNIE??!! Ćwiczyłam z Twoim Guru :) Drugi dzień z rzędu, fajnie mieć znowu zakwasy ;) Ostatni raz czułam, że mam mięśnie jakieś 5 lat temu :)
    super
    na hormonki ci dobrze zrobi

Sabina, Mega, iwcia77, mysza1975, Pusurek lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    e tam, zaraz na izbę. Chłopaki pewnie się biją który ma gdzie spać (na dole, czy u góry) :D
    Ten z góry kopie tego na dole - to akurat widziałam na USG. :)

Mega, Sabina, Aasiula, Iwone, iwcia77, mysza1975, samira lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie ja bardzo mało oglądam TV i kompletnie nie obczajam tych programów o których Wy piszecie ;) Nawet Tap Madl nigdy nie oglądałam ;)

Aasiula, iwcia77, mysza1975, samira lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pewnie jest co nie zmienia faktu, że jestem ciekawa ile ludzie dostają za to kasy, żeby taką żenadę odwalać..
    EwaT wrote:
    przecież to jest fejk

iwcia77, EwaT, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    super
    na hormonki ci dobrze zrobi
    MOże... Ważne że w końcu się zmobilizowałam i ruszyłam dupsko, bo obrosłam w tłuszcz jak świnia. A ja mam małe dziecko, za rok będę miała drugie (będę!), muszę być sprawna :) Jak to będzie jak ja dziecia z łózka nie wyjmę albo nie dam rady pobiegać na podwórku! Szejm jak cholera

KIedyś dużo ćwiczyłam, trening siłowy i biegałam. Lubie zakwasy ;) Znaczy, że żyje jeszcze :)

Mega, Aasiula, Iwone, EwaT, mysza1975, Pusurek lubią tę wiadomość

‹‹ 4610 4611 4612 4613 4614 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ