35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ej laski przeciez na końcu mojego postu jest emotek więc nie bierzcie tego poważnie
Reni wrote:ni eno teraz tap madl jest z facetamijeden jest boski latynoski i ten głos
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000650858543&fref=tsSabina, iwcia77, Mega, Simba, Aasiula, mysza1975, moremi, Dorka1979, kapturnica lubią tę wiadomość
-
taaak? zaraz luknę jeszcze raz bo wyłączyłam go.. jakoś nudzą mnie takie filmiki
1:56 wciągnęło go całego jak spaghetti
z tego filmu wynika, że plemnik przebija się dwa razy??
za drugim razem traci kitę
to ja już nie kumam
iwcia77 wrote:no ja widzialam ze odpadl...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 22:05
Mega, Aasiula, ania.g, Iwone, iwcia77, samira lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:fajny filmik
https://www.facebook.com/video.php?v=10152708061354528&set=vb.670264527&type=2&theaterIwone lubi tę wiadomość
-
Sabina i po co się męczyć jakimiś ćwiczeniami..
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2cce418f85a1.jpg
taaadaam
Sabina wrote:Są sexi pod warunkiem, że lubią siebie takie jakie są, a ja akceptuje, ale fanką moich wałków nie jestem, otIwcia TY w ciąży nie będziesz ważyć co ja teraz, taka prawda. A czy przesadzam.... Pewnie tak w końcu kobietą jestem, nie umiem inaczej wieeesz??? :B
Iwone, mysza1975, iwcia77, Mega, Sabina, ania.g, Aasiula, Simba, Dorka1979, kapturnica, Elfik, caffe, Niuta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:przebiję was wszystkie z obiadowym leniem - cała rodzina jedliśmy obiad który ugotowała moja mama
Mega, iwcia77, mysza1975, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kurde padlam ze smiechu
ubralam sie w koszule nocna - taka poporodowa do karmienia, bo pidzamki sa za male i cisna , wiec stwierdzilam , ze bedzie mi wygodniej w koszuli szpitalnej...i co? moj Alojz : OO ! jaka ladna sukienka! nowa?padlam po prostu
facet jednak prosty jak schemat gwozdzia
mysza1975, Sabina, Mega, macduska, Aasiula, Simba, Dorka1979, kapturnica, Pusurek, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
"Mama do wynajęcia" Komedia romantyczna, USA 2008
Kate Holbrook, zbliżająca się do czterdziestki samotna bizneswoman, zamierza urzeczywistnić marzenie o dziecku. Jednak zdaniem lekarzy jej szanse na zajście w ciążę są bliskie zeru. Po rozważeniu możliwości adopcji, która okazuje się zbyt czasochłonna, Kate decyduje się na wynajęcie matki zastępczej. Jej dziecko ma urodzić Angie Ostrowiski, wyjątkowo nieznośna i niedojrzała dziewczyna. Gdy sprawy zdają się być na dobrej drodze i pozostaje jedynie cierpliwie czekać na potomka, pewnego dnia w drzwiach domu Kate staje Angie.
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
widzialam ten film w sierpniu
w polandii, tez mi sie podobal
Iwone wrote:"Mama do wynajęcia" Komedia romantyczna, USA 2008
Kate Holbrook, zbliżająca się do czterdziestki samotna bizneswoman, zamierza urzeczywistnić marzenie o dziecku. Jednak zdaniem lekarzy jej szanse na zajście w ciążę są bliskie zeru. Po rozważeniu możliwości adopcji, która okazuje się zbyt czasochłonna, Kate decyduje się na wynajęcie matki zastępczej. Jej dziecko ma urodzić Angie Ostrowiski, wyjątkowo nieznośna i niedojrzała dziewczyna. Gdy sprawy zdają się być na dobrej drodze i pozostaje jedynie cierpliwie czekać na potomka, pewnego dnia w drzwiach domu Kate staje Angie.Iwone, Mega lubią tę wiadomość
-
a ja ci polece zajebisty film z Sophie Marceau z 2009 " LOL" - nie da sie opisac slowami a nie znalazlam w necie streszczenia, ale o dojrzewaniu nastolatkow i ich rodzicach
- komedia
Iwone wrote:"Mama do wynajęcia" Komedia romantyczna, USA 2008
Kate Holbrook, zbliżająca się do czterdziestki samotna bizneswoman, zamierza urzeczywistnić marzenie o dziecku. Jednak zdaniem lekarzy jej szanse na zajście w ciążę są bliskie zeru. Po rozważeniu możliwości adopcji, która okazuje się zbyt czasochłonna, Kate decyduje się na wynajęcie matki zastępczej. Jej dziecko ma urodzić Angie Ostrowiski, wyjątkowo nieznośna i niedojrzała dziewczyna. Gdy sprawy zdają się być na dobrej drodze i pozostaje jedynie cierpliwie czekać na potomka, pewnego dnia w drzwiach domu Kate staje Angie.Iwone, kapturnica, Elfik, Pusurek lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:kurde padlam ze smiechu
ubralam sie w koszule nocna - taka poporodowa do karmienia, bo pidzamki sa za male i cisna , wiec stwierdzilam , ze bedzie mi wygodniej w koszuli szpitalnej...i co? moj Alojz : OO ! jaka ladna sukienka! nowa?padlam po prostu
facet jednak prosty jak schemat gwozdzia
iwcia77 lubi tę wiadomość