SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej laski przeciez na końcu mojego postu jest emotek więc nie bierzcie tego poważnie
    no070.gif
    Reni wrote:
    ni eno teraz tap madl jest z facetami ;-) jeden jest boski latynoski i ten głos ;-)
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100000650858543&fref=ts

Sabina, iwcia77, Mega, Simba, Aasiula, mysza1975, moremi, Dorka1979, kapturnica lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taaak? zaraz luknę jeszcze raz bo wyłączyłam go.. jakoś nudzą mnie takie filmiki
    1:56 wciągnęło go całego jak spaghetti

z tego filmu wynika, że plemnik przebija się dwa razy??
    za drugim razem traci kitę
    to ja już nie kumam
    iwcia77 wrote:
    no ja widzialam ze odpadl...:-O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 22:05

Mega, Aasiula, ania.g, Iwone, iwcia77, samira lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    fajny filmik
    https://www.facebook.com/video.php?v=10152708061354528&set=vb.670264527&type=2&theater
    Piękny...

Iwone lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    idę spać
    może zajrzę jeszcze z komóry

mysza1975, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina i po co się męczyć jakimiś ćwiczeniami..
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2cce418f85a1.jpg

taaadaam
    Sabina wrote:
    Są sexi pod warunkiem, że lubią siebie takie jakie są, a ja akceptuje, ale fanką moich wałków nie jestem, ot ;) Iwcia TY w ciąży nie będziesz ważyć co ja teraz, taka prawda. A czy przesadzam.... Pewnie tak w końcu kobietą jestem, nie umiem inaczej wieeesz??? :B

Iwone, mysza1975, iwcia77, Mega, Sabina, ania.g, Aasiula, Simba, Dorka1979, kapturnica, Elfik, caffe, Niuta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    przebiję was wszystkie z obiadowym leniem - cała rodzina jedliśmy obiad który ugotowała moja mama ;-)
    Też tak mam co któryś dzień, lecę wtedy przez podworko z garkiem do mamy,napełniam go i wracam do domu

Mega, iwcia77, mysza1975, macduska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Sabina i po co się męczyć jakimiś ćwiczeniami..
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2cce418f85a1.jpg

taaadaam
    Mądre i jakie życiowe :) Renek zobaczymy ile wytrwam....

iwcia77, Reni, mysza1975, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde padlam ze smiechu :D :D

ubralam sie w koszule nocna - taka poporodowa do karmienia, bo pidzamki sa za male i cisna , wiec stwierdzilam , ze bedzie mi wygodniej w koszuli szpitalnej...i co? moj Alojz : OO ! jaka ladna sukienka! nowa? :D :D padlam po prostu :) facet jednak prosty jak schemat gwozdzia :D

mysza1975, Sabina, Mega, macduska, Aasiula, Simba, Dorka1979, kapturnica, Pusurek, Bursztyn lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oja , ale fajny filmik :)

https://www.facebook.com/video.php?v=359317124232057

Mega, mysza1975, Iwone, kapturnica, Reni lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    oja , ale fajny filmik :)

https://www.facebook.com/video.php?v=359317124232057
    Ale fajne!

iwcia77 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę w kimono, dobrej nocki wam życzę!

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no bardzo sympatyczny :)
    Mega wrote:
    Ale fajne!

Mega, Iwone lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    leci fajny film na TVP 2

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    podaj tytul, bo ja nie lubie ogladac filmow w polowie a poza tym Alojz cos akurat oglada w tv i nie da mi przelaczyc :)
    Iwone wrote:
    leci fajny film na TVP 2

Iwone lubi tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "Mama do wynajęcia" Komedia romantyczna, USA 2008

Kate Holbrook, zbliżająca się do czterdziestki samotna bizneswoman, zamierza urzeczywistnić marzenie o dziecku. Jednak zdaniem lekarzy jej szanse na zajście w ciążę są bliskie zeru. Po rozważeniu możliwości adopcji, która okazuje się zbyt czasochłonna, Kate decyduje się na wynajęcie matki zastępczej. Jej dziecko ma urodzić Angie Ostrowiski, wyjątkowo nieznośna i niedojrzała dziewczyna. Gdy sprawy zdają się być na dobrej drodze i pozostaje jedynie cierpliwie czekać na potomka, pewnego dnia w drzwiach domu Kate staje Angie.

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 15:00

Aasiula, iwcia77, Sabina, kapturnica, Mega, Elfik, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Kapta za to zeby Holandia chciala mi jeszcze troche poplacic ze dla ich kraju pracowalam i troche zdrowia tu zostawilam :P

jak muzeum sexu? byłaś już?

kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widzialam ten film w sierpniu :D w polandii, tez mi sie podobal :)
    Iwone wrote:

Kate Holbrook, zbliżająca się do czterdziestki samotna bizneswoman, zamierza urzeczywistnić marzenie o dziecku. Jednak zdaniem lekarzy jej szanse na zajście w ciążę są bliskie zeru. Po rozważeniu możliwości adopcji, która okazuje się zbyt czasochłonna, Kate decyduje się na wynajęcie matki zastępczej. Jej dziecko ma urodzić Angie Ostrowiski, wyjątkowo nieznośna i niedojrzała dziewczyna. Gdy sprawy zdają się być na dobrej drodze i pozostaje jedynie cierpliwie czekać na potomka, pewnego dnia w drzwiach domu Kate staje Angie.

Iwone, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja ci polece zajebisty film z Sophie Marceau z 2009 " LOL" - nie da sie opisac slowami a nie znalazlam w necie streszczenia, ale o dojrzewaniu nastolatkow i ich rodzicach :) - komedia
    Iwone wrote:

Iwone, kapturnica, Elfik, Pusurek lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    kurde padlam ze smiechu :D :D

ubralam sie w koszule nocna - taka poporodowa do karmienia, bo pidzamki sa za male i cisna , wiec stwierdzilam , ze bedzie mi wygodniej w koszuli szpitalnej...i co? moj Alojz : OO ! jaka ladna sukienka! nowa? :D :D padlam po prostu :) facet jednak prosty jak schemat gwozdzia :D
    Ja sie wlasnie przymierzam do tych koszulek do karmienia, dałabys jakiś cynk gdzie to to sie kupuje? Chyba jestem w proszku z przygotowaniami

a8vSp1.png
‹‹ 4612 4613 4614 4615 4616 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ