35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kkisia wrote:Mega komisja jutro na 10 wiec poprosze o kciuki
Ewa ja tez mam ciacho i je zjem a co i jeszcze sobie m&m kupilam na bezclowym i tez je zjem
Mam parcie na slodkie jak oddech @ czuje na plecach
Aaaaa i jeszcze pistacje wciagnelamkkisia lubi tę wiadomość
-
Mega wrote:Ewka ja bym z takim chłopem nie wytrzymała, toz to pantofel, ma jakieś swoje zdanie czy już tak całkiem od ciebie uzależniony?
nie zamieniłabym na nikogo innegoSabina, mysza1975, samira, macduska lubią tę wiadomość
-
Ja tam mojego na nowszy model tez bym nie wymienila...Niby swoj przebieg juz ma , rysy tez sa i czasem rdza wyłazi ale jak trafie na jakis wybrakowany model ???A z gwarancja to roznie bywa To niech juz se bedzie ten wyprobowany
MartaDidinio, iwcia77, EwaT, Mega, mysza1975, samira, macduska, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AAA to trzymiem mocno..I tanm coffe shiopow za czesto nie odwiedzajkkisia wrote:Kapta za to zeby Holandia chciala mi jeszcze troche poplacic ze dla ich kraju pracowalam i troche zdrowia tu zostawilam
iwcia77, kkisia, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Bidulko.....Glowa do gory...Nowy dzien , nowy wkurw bedzie.
Przegrał z choroba naszych czasów
DEPRESJA
Straszne to ...
Ale jak mówisz jutro nowy dzien
I walka o nowe życieiwcia77, mysza1975, samira, ania.g lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Wracam z pogrzebu naszego znajomego
Przegrał z choroba naszych czasów
DEPRESJA
Straszne to ...
Ale jak mówisz jutro nowy dzien
I walka o nowe życieAasiula, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
a u mnie mały już spi w cieplutkim nowym piżamku...a jeszcze pare tygodni temu było taaaakie duże na niego, Boże jak on rosnie
naoliwkowany hippem, lok zakręcony, tylko mu sie kurcze ciemieniucha zrobiłaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 20:26
Sabina, Mega, iwcia77, mysza1975, MartaDidinio, samira, ania.g, Simba, macduska lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:a u mnie mały już spi w cieplutkim nowym piżamku...a jeszcze pare tygodni temu było taaaakie duże na niego, Boże jak on rosnie
naoliwkowany hippem, lok zakręcony, tylko mu sie kurcze ciemieniucha zrobiłaSabina, iwcia77, mysza1975, EwaT lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDogoniłam Was!
Ło Jesuuuu
Miałam przejebany dzień w pracy, dlatego rano narzekałam. Ale jak się ma szefową lat 69, z zaburzeniami pamięci, ale za to z koneksjami, to zawsze jest ciekawie. Ona nas kiedyś zajebie i tyle. Dobrze, że kolejny taki dzie dopiero w poniedziałek.....
kapturnica, Mega, Aasiula, iwcia77, mysza1975, EwaT, Simba, macduska lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Mam nadzieję że jutro uda mi się syna do lekarza zarejestrować, ale zastanawiam się czy nie jechać już do kolejki
, a tak na poważnie to masakra jakaś, jak za komuny kolejka za mięsem.
iwcia77, mysza1975, Iwone lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:To weź śpiwór i kawę do termosu, nocka zimna
, a tak na poważnie to masakra jakaś, jak za komuny kolejka za mięsem.
mysza1975, samira, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja mylam mojemu glowe Ziaja na ciemieniuche- super jest. Zadne tam oliwki sraty-taty. Ta ziaje to mi kumpela podpowiedziala, ktora juz przetestowala wszystko. Ja Maly zaczal sie luszczyc to to kupilam i problem z glowy, doslownie...Jak masz mozliwosc dostania to polecam "ziajka kremowy olejek myjacy dla dzieci na ciemieniuche hypoalergiczny"EwaT wrote:a u mnie mały już spi w cieplutkim nowym piżamku...a jeszcze pare tygodni temu było taaaakie duże na niego, Boże jak on rosnie
naoliwkowany hippem, lok zakręcony, tylko mu sie kurcze ciemieniucha zrobiłaEwaT, ania.g, Sabina, iwcia77, samira, Pusurek lubią tę wiadomość