35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:mój idzie prysznic brać jak ja stoję w korytarzu i buty wkładam............
ja mu wyciągam z szafy i mówie-to i to
on posłusznie wkłada i dobrze na tym wychodzikapturnica, Pusurek, MartaDidinio, mysza1975, iwcia77, Iwone, Sabina, samira, Simba, macduska lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ja juz go nie poganiam...siedze na lozku a on sie podpytuje czy to do tego, czy ta koszula do tych gaci, czy ten pasek do tych spodni....wiec ja juz mam standardowe odp : "tak dobrze, pasuje" z nadzieja, ze juz skonczy sie przegladac, czekam 5 min i wychodze do auta...tam mi zlatuje jakies 15 min i w koncu krolewicz laskawie wychodzi z domu. pomimo tego calego strojnisiowstwa nigdy sie nigdzie nie spoznilismy , wiec i tak to jest sukces
Moj zawsze powtarza chorąży zawsze zdaży jak go poganiamAle w zwiazku z tym ,ze ja mam prdolca na punkcie punktualnosci to i tak zawsze mam wrazenie ze sie spoznimy i poganiam jak Arab osła
MartaDidinio, mysza1975, iwcia77, Mega, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaDidinio wrote:Pij KObito, tyle naszego. Mi moj Maly kable jak zwykle szarpie.... I po lampce wina juz mnie to nie drazni- wrezc jakos tak malowniczo w tej plataninie kabli dziecko wyglada...
kapturnica, iwcia77, MartaDidinio, mysza1975, Mega, samira, BISCA, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie zapomnij o Wyborowej... Takiej w pudelku schowanej i sztuczne owoce poprosze na stole...Na pewno masz jakies koce, to szybko pozarzucaj na siebie i okoliczne kanapy z plamami. Zapada niezreczna cisza... Placz dziecka w tle i Morten mowi lamana polszczyzna w progu "Na zdrowie". Kochana, tlumy szaleja...Pusurek wrote:No, Morten odpicowany wpada, kosz kwiatow w dloni, w drugiej kaganek, a ja w mlecznej bluzce, cyc na wierzchu, matka Polka, sofa ujebana, krzeslo z jadalni mu niose, on ostroznie siada, bo nie wie, co go u tych Ruskich moze spotkac ( Norki notorycznie myla Polakow z Rusami ), ja czaj niose i Kopiec Kreta... Dzizas, widze to oczami duszy mej.
kapturnica, Pusurek, iwcia77, mysza1975, Mega, samira, Simba, macduska, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartaDidinio wrote:Nie zapomnij o Wyborowej... Takiej w pudelku schowanej i sztuczne owoce poprosze na stole...Na pewno masz jakies koce, to szybko pozarzucaj na siebie i okoliczne kanapy z plamami. Zapada niezreczna cisza... Placz dziecka w tle i Morten mowi lamana polszczyzna w progu "Na zdrowie". Kochana, tlumy szaleja...
iwcia77, mysza1975, MartaDidinio, kapturnica, inessa, Mega, samira, macduska, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale mi newsa właśnie sprzedał mąż. Któryś tam szwagra kuzynki mąż miał od miesiąca sranie. Więc wydelegowana osoba z rodziny pojechała zobaczyć o co chodzi (żona pracuje za granicą i rzadko bywa w domu). No i ta wydelegowana osoba chciała napić się kawy, zaczyna pić i czuje że coś jest nie tego. Okazało się że nasz inteligent informatyk męczony od miesiąca sraczką zamiast kapsułek do zmywarki pakował tam kapsułki do prania w pralce...
MartaDidinio, Pusurek, kapturnica, iwcia77, mysza1975, Mega, Sabina, samira, Simba, macduska, caffe lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
MartaDidinio wrote:Ja to ma teraz akcje podloga, nie wazne ile razy zmienie mu kierunek raczkowania on zawsze bezblednie wybiera kable lub kominek... I tak jak mantre powtarzam juz jak do psa "Fuj, nie wolno, fuj-nie wolno" on ma mie centralnie gdzies... No trzesie sie na te kable normalnie...
MartaDidinio, iwcia77, mysza1975, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi po winie libido wzrasta... Ale ja oczywiscie jak zwykle sama... nawet nie ma mnie kto wykorzystac... Jeszcze 2 tyg musze poczekac z tym wzrostem...EwaT wrote:przed chwilą poczułam jak mi endometrium rośnie
dobre to winoEwaT, Pusurek, ania.g, iwcia77, mysza1975, Mega, Sabina, samira, Simba, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny