X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    mój idzie prysznic brać jak ja stoję w korytarzu i buty wkładam............
    a mój sie grzecznie pyta co ma włozyć
    ja mu wyciągam z szafy i mówie-to i to
    on posłusznie wkłada i dobrze na tym wychodzi

kapturnica, Pusurek, MartaDidinio, mysza1975, iwcia77, Iwone, Sabina, samira, Simba, macduska lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ja juz go nie poganiam...siedze na lozku a on sie podpytuje czy to do tego, czy ta koszula do tych gaci, czy ten pasek do tych spodni....wiec ja juz mam standardowe odp : "tak dobrze, pasuje" z nadzieja, ze juz skonczy sie przegladac, czekam 5 min i wychodze do auta...tam mi zlatuje jakies 15 min i w koncu krolewicz laskawie wychodzi z domu. pomimo tego calego strojnisiowstwa nigdy sie nigdzie nie spoznilismy , wiec i tak to jest sukces :D
    Ma to juz przecwiczonei dlatego ..
    Moj zawsze powtarza chorąży zawsze zdaży jak go poganiam 8) Ale w zwiazku z tym ,ze ja mam prdolca na punkcie punktualnosci to i tak zawsze mam wrazenie ze sie spoznimy i poganiam jak Arab osła =D

MartaDidinio, mysza1975, iwcia77, Mega, macduska lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Pij KObito, tyle naszego. Mi moj Maly kable jak zwykle szarpie.... I po lampce wina juz mnie to nie drazni- wrezc jakos tak malowniczo w tej plataninie kabli dziecko wyglada...
    Moze Ty mu kup takie fake kable, ze niby sa podlaczone, a nie sa. Rzucisz mu je w kacie i niech szarpie. A Ty lampeczka wina i luzne szelki. ;)

kapturnica, iwcia77, MartaDidinio, mysza1975, Mega, samira, BISCA, macduska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Pantoflarz znaczy. Moj lalus, ale jaki samodzielny! :D

kapturnica, iwcia77, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zapomnij o Wyborowej... Takiej w pudelku schowanej i sztuczne owoce poprosze na stole...Na pewno masz jakies koce, to szybko pozarzucaj na siebie i okoliczne kanapy z plamami. Zapada niezreczna cisza... Placz dziecka w tle i Morten mowi lamana polszczyzna w progu "Na zdrowie". Kochana, tlumy szaleja...
    Pusurek wrote:
    No, Morten odpicowany wpada, kosz kwiatow w dloni, w drugiej kaganek, a ja w mlecznej bluzce, cyc na wierzchu, matka Polka, sofa ujebana, krzeslo z jadalni mu niose, on ostroznie siada, bo nie wie, co go u tych Ruskich moze spotkac ( Norki notorycznie myla Polakow z Rusami ), ja czaj niose i Kopiec Kreta... Dzizas, widze to oczami duszy mej. ;) :D

kapturnica, Pusurek, iwcia77, mysza1975, Mega, samira, Simba, macduska, paszczakin lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas 5 min oznacza 5 min. Ale za to on siedzi w kiblu nawet 40 min...

kapturnica, MartaDidinio, iwcia77, mysza1975, Mega, samira, macduska lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Pantoflarz znaczy. Moj lalus, ale jaki samodzielny! :D

pantoflasz czy nie ale dobry monż :)

kapturnica, MartaDidinio, iwcia77, Pusurek, mysza1975, Iwone, Mega, BISCA, macduska lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    U nas 5 min oznacza 5 min. Ale za to on siedzi w kiblu nawet 40 min...
    Z gazetka? 8) Czy tak na medytacje ??

ania.g, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj w klopie ksiazki czyta namietnie...

ania.g, iwcia77, mysza1975, Iwone, Mega, samira lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Z gazetka? 8) Czy tak na medytacje ??
    Z internecikiem w telefoniku

MartaDidinio, iwcia77, mysza1975, promoszka, Iwone, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Nie zapomnij o Wyborowej... Takiej w pudelku schowanej i sztuczne owoce poprosze na stole...Na pewno masz jakies koce, to szybko pozarzucaj na siebie i okoliczne kanapy z plamami. Zapada niezreczna cisza... Placz dziecka w tle i Morten mowi lamana polszczyzna w progu "Na zdrowie". Kochana, tlumy szaleja...
    Wyborowa koniecznie, chleb ze smalcem czeka na stole. Morten wchodzi, a ja mu: Buty zdejm, bo blota naniesiesz. W salonie unosi sie delikatny zapaszek mleka i kupy, dziecko czka, corka trwozliwie wyglada zza rogu, sasiedzi gromadza sie kolo furtki pytajac, kto przyjechal do Polakow limuzyna. Wies huczy od plot. Bossko! :D

iwcia77, mysza1975, MartaDidinio, kapturnica, inessa, Mega, samira, macduska, paszczakin lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Z internecikiem w telefoniku
    Moj identyczny. A mnie strzela wtedy, bo on uzaleznony od netu. I zawsze mam nadzieje, ze mu kiedys komorka do kibla wpadnie! :P

iwcia77, mysza1975, ania.g, Mega lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mi newsa właśnie sprzedał mąż. Któryś tam szwagra kuzynki mąż miał od miesiąca sranie. Więc wydelegowana osoba z rodziny pojechała zobaczyć o co chodzi (żona pracuje za granicą i rzadko bywa w domu). No i ta wydelegowana osoba chciała napić się kawy, zaczyna pić i czuje że coś jest nie tego. Okazało się że nasz inteligent informatyk męczony od miesiąca sraczką zamiast kapsułek do zmywarki pakował tam kapsułki do prania w pralce...

MartaDidinio, Pusurek, kapturnica, iwcia77, mysza1975, Mega, Sabina, samira, Simba, macduska, caffe lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i gdzie Bursztyn? narzeka niedobry na nadmiar zajęć, ciekawe co powie jak sie Natanek zjawi..

kapturnica, iwcia77, mysza1975, Mega, samira lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    u mnie jest tak samo :D

EwaT, iwcia77, mysza1975, macduska lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przed chwilą poczułam jak mi endometrium rośnie
    dobre to wino

MartaDidinio, kapturnica, iwcia77, mysza1975, Mega, Sabina, samira, Simba, macduska lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Ja to ma teraz akcje podloga, nie wazne ile razy zmienie mu kierunek raczkowania on zawsze bezblednie wybiera kable lub kominek... I tak jak mantre powtarzam juz jak do psa "Fuj, nie wolno, fuj-nie wolno" on ma mie centralnie gdzies... No trzesie sie na te kable normalnie...
    Może elektrykiem zostanie ;)

MartaDidinio, iwcia77, mysza1975, macduska lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi po winie libido wzrasta... Ale ja oczywiscie jak zwykle sama... nawet nie ma mnie kto wykorzystac... Jeszcze 2 tyg musze poczekac z tym wzrostem...
    EwaT wrote:
    przed chwilą poczułam jak mi endometrium rośnie
    dobre to wino

EwaT, Pusurek, ania.g, iwcia77, mysza1975, Mega, Sabina, samira, Simba, macduska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I moze jaki plot przeskoczy?
    Mega wrote:
    Może elektrykiem zostanie ;)

kapturnica, mysza1975, Mega, samira lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przyszła ciotka z wujkiem (zabić koguta bo mój mąż nawet muchy nie potrafi)
    przyniosła zajebiste ciasto orzechowe....i co ja mam zrobić??

iwcia77, mysza1975, Mega, Sabina, samira, Simba, macduska lubią tę wiadomość

‹‹ 4607 4608 4609 4610 4611 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ