35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
może teraz ale kiedyś dużo ludzi kupowało
albo banda gamoni (nawet ze Stolicy) nie mogła sobie poradzić ze zdaniem w większym mieście to wyjeżdzała do mniejszego i tam robiła
mało tego jeszcze zanim wprowadzili kamery na egzaminach i testy online to pamiętam jak były oferty weekend z prawem jazdy czy wczasy z prawem jazdy.. wyjeżdzało się z noclegami i tam się zdawało..
nie obrażam nikogo ale miałam kolezankę, która robiła prawko w miasteczku gdzie mieli jedno rondo.. i jak przyjeżdzała do Stolicy do pracy to zostawiała auto na obrzeżach i przesiadała się w autobus, bo bała się jeździć..
tu się nie ma co oburzać, obrażać ale ręce opadają jak się patrzy na niektóre niemoty za kierownicą..
u mnie na osiedlu widzę jak orły parkują.. łamie się malutkim autem na kilkanaście razy..i staje kołami na linii ..macduska wrote:nie wiem jak w waszych okolicach ale na mojej wsi prawko się robi w mieście powiatowym i egzamin też się tam zdaje, za pieniądze jak najbardziejWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 14:59
Mega, inessa, mysza1975, iwcia77, samira, ania.g, Aasiula lubią tę wiadomość
-
no raczej u Szczyta waginy też robią..
akurat Szczyt najbliższy termin ma na wrzesień 2017 więc akurat się ogarnę z porodami .. mam nadzieję
Pusurek wrote:Ktoras wspomniala dr Szyta. Proponuje zrobic forumowy wypad do doktorka z podzialem na grupy: 1. cycki, 2. brzuchy, 3.blizny po laparoskopii, 4. inne. Przed zabiegami nawalamy sie zbiorowo dla kurazu. I jeszcze moze nam znizke dadza?Mega, inessa, mysza1975, samira, ania.g, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:może teraz ale kiedyś dużo ludzi kupowało
albo banda gamoni (nawet ze Stolicy) nie mogła sobie poradzić ze zdaniem w większym mieście to wyjeżdzała do mniejszego i tam robił
mało tego jeszcze zanim wprowadzili kamery na egzaminach i testy online to pamiętam jak były oferty weekend z prawem jazdy czy wczasy z prawem jazdy.. wyjeżdzało się z noclegami i tam się zdawało..
nie obrażam nikogo ale miałam kolezankę, która robiła prawko w miasteczku gdzie mieli jedno rondo.. i jak przyjeżdzała do Stolicy do pracy to zostawiała auto na obrzeżach i przesiadała się w autobus, bo bała się jeździć..
tu się nie ma co oburzać, obrażać ale ręce opadają jak się patrzy na niektóre niemoty za kierownicą..
u mnie na osiedlu widzę jak orły parkują.. łamie się malutkim autem na kilkanaście razy..i staje kołami na linii ..
Reni mysle ,ze i w Wawie takie głaby jezdza z prawkiem za kase na lewo...I nie ma co tu dzielic na tych z malego czy duzego miasta.Bo jak sie zna przepisy to sie wszedzie da rade poruszac..Ja tam jestem z malego miasta ale i w Kraku i we Wrocku nie mialam problemow z jezdzeniem ani tym bardziej parkowaniem...
A takie wyjazdy turystyczne zw ze zdawaniem prawka sa i teraz ..Tyle ,ze na ukraine hehehehWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 14:55
Mega, inessa, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:AAA wiecie jak sprawdzic ile w Pl jest ludzi o takim samym nazwisku i imieniu jak wasze??
macduska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:nooo podobno w środku nie wiem nie strasz
myślę ze rozcinanie macicy to skrajna skrajność a jeśli nawet to też można być w ciąży jak mi robili histeroskopię to obok leżała dziewczyna właśnie po takiej operacji usunięcia mięśniaka przez brzuch nawet nie laparo i miała pół roku na odpoczynek a potem starania -
to gratuluję
bo ja z luxmedu jak miałam skierowanie na operację kolana .. to musiałam iść do inter żeby wypisał skierowanie do ortopedy a ten żeby przepisał skierowanie od ortopedy z luxmedu na operację ..
qrwa taka sytuacjaMega wrote:dostane skierowanie na NFZ bo ta przychodnia tez ma umowę podpisana z NFZMega, inessa, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Tym bardziej pamietam bo w 2000 w sierpniu bralam slub ,ktory wiazal sie ze zmiana nazwiska..I mialam wymieniany dowod we wrzesniu 2000roku..wtedy byly jeszcze zielone dowody
Bylo tak, ze funkcjonowaly juz dowody nowe, razem ze starymi. Moja mama jeszcze dlugo miala zielony dowod, bo jej sie nie chcialo do UM pojechac.
Ja tez mialam grupe krwi wbita w stary dowod. I durnoctwem jest, ze w nowych dowodach jest adres ( rzecz raczej zmienna ), a nie ma grupy krwi, ktora ma sie cale zycie taka sama...kapturnica, inessa, Mega, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no raczej u Szczyta waginy też robią..
akurat Szczyt najbliższy termin ma na wrzesień 2017 więc akurat się ogarnę z porodami .. mam nadziejęmysza1975, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:no raczej u Szczyta waginy też robią..
akurat Szczyt najbliższy termin ma na wrzesień 2017 więc akurat się ogarnę z porodami .. mam nadzieję
Ktora chetna?
Ja do grupy cyckow sie zglaszam!Mega, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja tez wymienialam w zwiazku z taka sama impreza.
Bylo tak, ze funkcjonowaly juz dowody nowe, razem ze starymi. Moja mama jeszcze dlugo miala zielony dowod, bo jej sie nie chcialo do UM pojechac.
Ja tez mialam grupe krwi wbita w stary dowod. I durnoctwem jest, ze w nowych dowodach jest adres ( rzecz raczej zmienna ), a nie ma grupy krwi, ktora ma sie cale zycie taka sama...Pusurek, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no raczej u Szczyta waginy też robią..
akurat Szczyt najbliższy termin ma na wrzesień 2017 więc akurat się ogarnę z porodami .. mam nadziejęmysza1975, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:to gratuluję
bo ja z luxmedu jak miałam skierowanie na operację kolana .. to musiałam iść do inter żeby wypisał skierowanie do ortopedy a ten żeby przepisał skierowanie od ortopedy z luxmedu na operację ..
qrwa taka sytuacjaMega, Reni, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dlatego też napisałam, że i z WWy
chociaż teraz już nie wiadomo kto jest skąd
ale prawda jest taka, że wielu osobom powinno się prawko odebrać..
aa przepisy to nie wszystko
wystarczy popatrzeć co się dzieje jak trochę deszczu spadnie .. czai się to, żeby włączyć się do ruchu jak pies do jeża dojeżdzasz do przyczajonego, który nagle przed Ciebie wjeżdza
zgroza
kapturnica wrote:Reni mysle ,ze i w Wawie takie głaby jezdza z prawkiem za kase na lewo...I nie ma co tu dzielic na tych z malego czy duzego miasta.Bo jak sie zna przepisy to sie wszedzie da rade poruszac..Ja tam jestem z malego miasta ale i w Kraku i we Wrocku nie mialam problemow z jezdzeniem ani tym bardziej parkowaniem...
A takie wyjazdy turystyczne zw ze zdawaniem prawka sa i teraz ..Tyle ,ze na ukraine hehehehWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 15:02
Mega, inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:ale nie straszę cię, tylko tak myślę ze może lekarz dobierze odpowiednią metodę do twoich przypadłości
myślę ze rozcinanie macicy to skrajna skrajność a jeśli nawet to też można być w ciąży jak mi robili histeroskopię to obok leżała dziewczyna właśnie po takiej operacji usunięcia mięśniaka przez brzuch nawet nie laparo i miała pół roku na odpoczynek a potem starania
Mój lekarz myśli tak laparo tylko wtedy jak sie bede decydować na inseminacje. Jeżeli nie to szkoda zachodumacduska, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:moje dziecko, po rozmowie męża z pediatra dostanie szczepionke nie z pełnych wirusów tylko taka dla dzieci słabszych, podobno bezpieczniejsza..., z wielka łaska lekarz powiedziała ze nie bedziemy musieli za nia płacic, jezeli chodzi o poprzednią kojarzoną na recepcie ktora miałam wykupic mąz powiedział lekarce że Tomkowi tego swinstwa napewno nie kupi i bylismy juz zdecydowani na te darmowe z sanepidu..
samira lubi tę wiadomość
-
tak szczególnie jak zwijasz się z bólu.. stoisz o kulach i jeszcze cie pyrgają przechodzący..Pusurek wrote:Ale jaka to mozliwosc do trenowania umiejetnosci spolecznych!
Pusurek, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:ty mnie nie strasz! Jakie q... pol roku??? To nie wchodzi w grę
Mój lekarz myśli tak laparo tylko wtedy jak sie bede decydować na inseminacje. Jeżeli nie to szkoda zachodu