35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Ale sprzatnela lozko bo sprzatnela kogos z lozka czy sprzatnela tylko lozko dla samego sprzatniecia ?
kapturnica, Reni, Mega, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no jak kogo? Łóżka
przeciez napisala ze je sprzatnela....Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Laski, szczepicie dzieci na pneumokoki? Jestesmy na etapie szczepien i tu jest garsc zupelnie innych niz w Pl.
Ja zaszczepilam. Przeprowadzilam polgodzinna rozmowę z pediatra i niedługo wezme rowniez meningokoki.iwcia77, Pusurek, Sabina lubią tę wiadomość
-
ja chyba musze się kimnąć
czytam, że przeprowadziłaś rozmowę z pedofilem..
Elfik wrote:Ja zaszczepilam. Przeprowadzilam polgodzinna rozmowę z pediatra i niedługo wezme rowniez meningokoki.Bursztyn, Mega, mysza1975, Elfik, iwcia77, kapturnica, Pusurek lubią tę wiadomość
-
kurcze a może by tak popracować w tym tygodniu..
ale tak mi się nic nie chce
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c3f4bba60352.jpgMega, mysza1975, malgos741, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
to ta dziadyga co na Dominikanie czekoladki wcinała
iwcia77 wrote:a w italii jakas afera - ksiadz jozef wesolowski oskarzony o pedofilie...Mega, iwcia77, kapturnica, Bursztyn, Simba, Sabina, caffe lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Laski, szczepicie dzieci na pneumokoki? Jestesmy na etapie szczepien i tu jest garsc zupelnie innych niz w Pl.
mysza1975, iwcia77, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:A jointa do Boba Marleya tez dostał? Może dlatego się uspokaja?
Widzę w wyobrazni takiego Kluska, leży sobie, nogą podryguje, skręt w jednej ręce, butla w drugiej...
No woman, no cry...
Zajebiste to !!
To miód na mój wqrw dzisiajMega, mandragora, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No chyba ,ze zadziala magia urodzinowa..Ok wtedy odszczekam na kolanach..Kurde ale fajnie byloby dostac na 35te urodziny prezent w postaci brzunia
mmmmmm marzenia
Gdzieś czytałam ze najwiecej zapylenie to październik i listopad
To szykować sie moje drogie szykowaćmysza1975, Mega, iwcia77, kapturnica, Niuta lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Marzenia sa po to by sie spełniały
Gdzieś czytałam ze najwiecej zapylenie to październik i listopad
To szykować sie moje drogie szykować
Pewnie dlatego, że zimno się robi i sezon rowerowo-wycieczkowy zakończony, narciarski jeszcze nie rozpoczęty, a energię gdzieś trzeba spożytkować.Aasiula, Mega, mandragora, iwcia77, kapturnica, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:A w ogóle to dzień dobry.
Słonko świecie, więc trochę przyjemniej, ale zimno. O 8.00 wystawiłam rękę spod kołderki i stwierdziłam, że za zimno na wstawanie. Odwróciłam się na drugi bok, choć grzecznie staram się sypiać na lewym i dospałam do 10.00.
Oj niedługo skończą się te słodkie czasy lenistwa.mysza1975, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość