35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:U mnie też wielkimi krokami nadchodzi
Niby wiedziałam ze bedzie a i tak to zawsze cholerne rozczarowanie
A ja się chyba przyzwyczaiłam.. Tez czekam, ale emocji zero...Mega, kapturnica, mysza1975, macduska, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:A tak w ogóle dzień dobry
Wczoraj poszlak spać o 22 spalam oczywiście z przerwami, słuchając charczenia mojego dziecka, obudzilam się o 7 a małż powiedział, ze odwiezie młoda do przedszkola...
Dzień nagle rozbłysł, jestem wyspana, wczoraj po 6 praniach mogłam juz wejść do łazienki, inaczej niż na Małysza, naprawilam umywalke, i szafkę w pokoiku..
Przyjaciółka wpadła i mi włosy zafarbowala, zaoszczedzilam mnóstwo kasy i czasu:-)
Małż wczoraj pojechał sam na rehabilitację, to miałam czas jeszcze na poprzyszywanie guzików w rzeczach młodej, wczesniej ch.. Ale do przedszkola jakoś musi wyglądać...
No i słońca świeci.
Czuje, ze odwalilam kawał dobrej roboty i powiem wam, ze jak się wyspie, nie ten człowiek..kapturnica, mysza1975, Aasiula, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni, brawo za refleks, mnie najlepsze riposty przychodzą do głowy 5 min później, gdzie mogę juz nimi olsnic co najwyżej płyty chodnikowe:-)
Co do seriali się zgadzam, no może Monty mnie juz AZ tak nie teges...
I nawet jakby cie to poruszylo, to nie śpiewaj na mnie proszę...Mega, kkisia, kapturnica, Reni, mysza1975, macduska, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:A ja się chyba przyzwyczaiłam.. Tez czekam, ale emocji zero...
kkisia, Bursztyn, mysza1975, Aasiula, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:witam
musiałam małemu reggae puścic bo od rana marudny a przy tym sie uspokaja
no i chcąc nie chcąc tez musze słuchaćkkisia, EwaT, Elfik, Simba, Bursztyn, mysza1975, malgos741, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Eeeee to ty matka, żona, krawcowa i.... hydraulik w jednym!
Z krawcowej tylko guziki, raz na rok, i tez nie teges..
Moja mama umie szyć, mnie poprowadzenie prosto sciegu na maszynie przerasta, na trzezwo, po alku, na wkurwie i na prochach..
Nijak nie szło...
A generalnie jestem manualna..
I bez skojarzeń, zboczeniuchy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 09:35
kapturnica, Mega, mysza1975, macduska, Aasiula, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni Mega ma racje po takim hasle to tylko jakis kalabush zostanie we Frankfurcie
Jak dzien marudzenia to ja tez pomarudze brzuch mnie boli i juz @ oddech czuje na plecachi znowu przez to mam wkurw
Mega, mysza1975, Aasiula, malgos741, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Haaa Elfi to ja mam identico..Jak siadam przy maszynie to zaraz cos sie psuje, igla sie łamie albo ogolnie psuje sie...Dlatgeo pozostaje prz przyszywaniu guzikow i podwijaniu spodni na tasmie
I taaak obiad sie powoli robi , slonce swieci ale ciepla to juz ni hu huMega, Elfik, mysza1975, macduska, Aasiula, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Mozna sie przyzwyczaić??? Mnie co miesiąc wkurw łapie ze znowu nie, teraz doszło: pier... nie robię i tak wielkie gow.. z tego jest... Mam ochotę rzucić rękawice, koniec już i tyle... nie uda sie nie zajdę wiecej z tego problemow i nerwów niż radości...
Mega, ja miałam latem kryzys, i ja chyba rzucilam tą rękawice... Mnie to cale staranie ze wszystkim podniszczylo... Juz nie dawalam rady.. Powoli się godzę, bo życie mi przeciwka miedzy palcami, to prawdziwe...
Widzisz, wiem, ze jeszcze jest in vitro, ale nie jestem gotowa, natomiast to powoduje, ze nie mogę się nad sobą porozczulac, tu choćby są laski, KT tą rękawice podjęły, z sukcesem...
My juz jedna córkę mamy, obie, to tez ciśnienie inne...
Ale wiesz, u mnnie 29 CS, czyli był czas się przyzwyczaićMega, mysza1975, macduska, Aasiula, Parka, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:witam
musiałam małemu reggae puścic bo od rana marudny a przy tym sie uspokaja
no i chcąc nie chcąc tez musze słuchać
A jointa do Boba Marleya tez dostał? Może dlatego się uspokaja?
Widzę w wyobrazni takiego Kluska, leży sobie, nogą podryguje, skręt w jednej ręce, butla w drugiej...
No woman, no cry...kapturnica, Mega, Bursztyn, mysza1975, macduska, Aasiula, malgos741, Parka, iwcia77, ania.g, Sabina lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:A jointa do Boba Marleya tez dostał? Może dlatego się uspokaja?
Widzę w wyobrazni takiego Kluska, leży sobie, nogą podryguje, skręt w jednej ręce, butla w drugiej...
No woman, no cry...Elfik, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:To ja Wam domarudze..
Wy załamujecie sie co miesiąc ,ze niepowodzenie a ja załamuje sie,ze nawet nie mam szansy sprobowac co miesiac
Dobra, wygralas:-)
Ale za to za miesiąc rozwiną się tulipanowe pola...
Z sukcesem, oczywiście, i się zapylisz:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 10:07
Mega, mysza1975, macduska, Aasiula, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Protestuję na swój beznadziejny brak energii. Nie mam siły już na poranny pęd do szkoły, tylko czekam aż małż weźmie wolne i w końcu mnie trochę wyręczy.
Reni, dobrze że wygarnęłaś rowerzyście. Mnie duża większość rowerzystów wkurwia na maksa. Sama jeżdżę i rowerem i autem ale w obu przypadkach staram się używać mózgu tak samo. Standardem jest że rowerzysta przejeżdża rowerem przez pasy a należy zsiąść i przeprowadzić rower, skręca przed maską auta bez żadnej sygnalizacji czy oglądając się wyjeżdża nagle na pół pasa ruchu. U mnie w okolicy większość ignoruje ścieżki rowerowe i robi co chce na jezdni...wrrrr...
Ewa, chyba mam coś wspólnego z Twoim synkiem bo na mnie reggae też świetnie działaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 09:48
Mega, mysza1975, macduska, Iwone, Simba, Aasiula, inessa, malgos741, Parka, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Elfik wrote:Forum mi nie starczy, a lubisz kryminały, obyczajowe?
Dla mnie absolutnym hitem obecnie jest Downton Abbey...
Petarda...
A jak napiszesz jakie klimaty lubisz to rozszerze listę, choć szczerze mówiąc, to czasem dobrze spróbować czegoś nowegoiwcia77 lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:Dobra, wygralas:-)
Ale za to za miesiąc rozwiną się tulipanowej pola...
Z sukcesem, oczywiście, i się zapylisz:-)Mega, kkisia, mysza1975, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEllo!
Czy mi sie wydaje, czy jakies marudzenie na forum od rana?No, laski no! Ogarnac sie prosze, zaraz by tak chcialy zaciazac. W kolejce odstane?
My po wczorajszej sesji padlismy do wyrek o 22. Bylo milo, dosc profesjonalnie i pracowicie. Pani fotograf wiedziala o co cho, ustawiala nas w te i z powrotem. Stan tu z lewej, dziecko na prawa reke, ty kucnij posrodku, noge do boku, kot na glowe, usmiechamy sie, zamieniamy strony, teraz ty w srodku, kot na lampe, patrzymy na dziecko... i tak uplynela nam godzina. Geby nas bolaly od usmiechania. Pani jeszcze cyknela osobna seryjke Adasiowi i czekamy do wtorku na efekty. Ale powiem wam, zebycie tap madl to przesrane zajecie.W zyciu nie bede tap madl.
Milego dnia dziewuszki!
A, Paszcza! Pani nie miala golabka ani kolorowych tapet. Wyrzucone pieniadze, co?Reni, Mega, kapturnica, ania.g, kkisia, mysza1975, macduska, mandragora, Simba, Aasiula, inessa, malgos741, Parka, iwcia77, paszczakin, Sabina lubią tę wiadomość