X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    i w tym temacie :))))))))

Po wielu latach związku mąż przestał interesować sie swoją ślubną.
    Każdego dnia po powrocie z pracy zakładał laczki, siadal przy stole, jadł obiad i czytał gazete...
    Trwało to miesiącami, aż kiedyś ślubna postanowiła zwrócić uwage męża na sibie. Kupiła sexy bielizne i w niej przywitała ukochanego...
    Bez skutku...
    Kupiła strój z lateksu... Tez bez efektu...
    Pewnego dnia rozebrala się do naga i zalożyla maske przeciwgazową, a nastepnie usiadła przy stole.
    Mąż wrócił, zalożyl kapcie, usiadl naprzeciw żony, zaczął jeść obiad czytając prase.
    Po chwili wyjrzał zza gazety i spojrzał chwilkę na swą wybrankę... Po kilku minutach znów zerknął i jeszcze raz, aż sie w końcu odezwał:
    A co Ty?! Brwi zgoliłaś?!
    Zabilabym... I została uniewinniona, zbrodnia w afekcie pod wpływem silnych emocji.. ;)

iwcia77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Się normalnie spocilam, może stworzymy wątek "mój poród', bo szkoda, żeby się taka opowieść zagubila w potoku postów...:-)

Simba , po twoich dzisiejszych tekstach to mi się nawet wątroba uśmiecha, dzięki, i nie mowie o dowcipach:-) :-)

Co do cesarki na życzenie, jestem za. Jak kobieta ma się 8 mcy BAC poorodu a myśl o CC ja uspokoi, dawać CC. Spokój matki ma ogromne znaczenie dla rozwoju dziecka.
    Laski wiedza jakie cuda, podduszenia, wybicia barków i za późne CC się zdarzają.. Jak ktos woli wybrać ryzyko CC to powinna być jego decyzja.

Ja myślę o SN, ale jak uslyszalam, z podczas drugiej cesarki mogliby mi poprawić, czytaj usunac, ten daszek KT mi zrobili podczas pierwszej.. Hmmm, kuszące:-) :-) :-) :-) :-) :-)
    Jaki znowu daszek?
    2000 lat i nikt nie wpadl jeszcze na jakas inna forme porodu? Juz ani SN ani cesarka mi sie nie podobaja. Wiecie dlaczego Myszy nie ma od rana? Bo jak zaczela to czytac, to zemdlala.

Elfik, Mega, Bursztyn, iwcia77, Reni, Bozia3, Iwone, Sabina, samira, Parka, BISCA, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Głowa mnie boli...

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja chce dziewczynke!!! :(

iwcia77, Bozia3, Sabina, samira, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, co zrobic dzis na obiad? Bo mam super lenia...
    Ma byc szybkie, nieklopotliwe i najlepiej, zeby zostalo jeszcze na jutro. ;)

Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Jaki znowu daszek?
    QUOTE]

hehe, no co ci bede opowiadac, masz duze szanse obejrzec na sobie po cesarce, co cię będę emocji pozbawiać ...:)))

Mega, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Nic ;)

Elfik, Aasiula, mysza1975 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też poproszę przepis na skrzydełka, coś wiecej niz obsypanie przyprawą i do piekarnika..

tylko bez chilli bo młoda też ma jesć, normalnie dla niej doprawiam, ale jeśli idzie o chilli, pozostawiam jej do samodzielnej dorosłej decyzji czy chce sobie wypalić kubki smakowe..

• Elfik Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Nic ;)

i umarłam :)))))

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Nic ;)
    Nie przejdzie... ;)

iwcia77, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Nie przejdzie... ;)
    Zawsze możesz zamówić pizzę ;)

iwcia77, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Nic ;)

a mozna to zrobić ze skrzydełkami?

Mega, iwcia77, kapturnica, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    a mozna to zrobić ze skrzydełkami?
    Zawsze

Elfik, gosia7122 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noo wrocilam...nie ma to jak poranne grzebanie w pochwie ;D

Bozia- porod normalnie " piardniecie w mąkę" choc byly momenty grozy i nieco sie spocilam ale gratuluje i zdrowka zycze :)

Mega, Elfik, Aasiula, kapturnica, Bozia3, inessa, Pusurek, Sabina, samira, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry

Z Bozia pogadalysmy przed chwila przez tel. i Kajtka nawet slyszalam jak mowi cos :) Nagroda Pulitzera jej sie nalezy za opis i order za heroiczny porod :)
    Dzis mam 4 rocznice slubu, maz zarezerwowal wypasiony restaurant, i wlasnie sobie przypomnialam ze kumpela ktora mnie prosila o wsparcie przy porodzie dzis miala sie zglosic na wywolywanie....ciekawe jak i gdzie sie ten dzien skonczy...

Mega, iwcia77, Elfik, EwaT, Aasiula, Simba, kapturnica, Reni, ania.g, inessa, Sabina, samira, Parka, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak jak mowi Mega " nic" i zrob od razu na dwa dni :D ja ostanio mialam taki obiad, wiesz jaki dobry ? mniam :D
    Pusurek wrote:

Mega, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    tak jak mowi Mega " nic" i zrob od razu na dwa dni :D ja ostanio mialam taki obiad, wiesz jaki dobry ? mniam :D
    Alojz był zadowolony? ;)
    Mój ma tydzień focha, nic mu nie pasi, wszystko jest zle....

iwcia77, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    potem już był lajt...przewieźli nas na salę - mogłam od razu wstawać, chodzić i zajmować się małym....karmiłam go od początku i od razu byliśmy razem...jak wiecie zostałam dłużej i obserwowałam kobiety po sn i po cesarce....potwierdzam to, co myślałam wcześniej...nie rozumiem cesarek na żądanie (co innego ze wskazaniem - to jasna sprawa). Te dzieci po cesarkach są otumanione, karmione sztucznie i czymś usypiane, bo śpią jak zabite całą dobę...te kobiety leżą i nie mogą się ruszyć, dopiero po pierwszej dobie są pionizowane i rozkręcają w bólach współpracę z dzieckiem, pracują na laktację goniąc stracony czas....
    Jeśli chodzi o cierpienie, to pewnie wygląda to podobnie - ja cierpiałam wcześniej - one leżały pod znieczuleniem, ja po porodzie super - one zaczynpo ały swoje cierpienie....no takie mam refleksje...:)
    Potem miałam wyjść w niedzielę, ale wyszło z tym serduszkiem....mały jest po EKG - żadnych wad nie ma - szum się wycisza..ma niedomkniętą zastawkę, ale to podobno ma 1/3 populacji i z tym żyje - może ona mu się domknąć do pół roku, więc za pół roku mam to tylko skonsultować....wczoraj ja się rozchorowałam, ale dzisiaj już ok...:)
    Chyba tyle :) Są jakieś pytania? :)
    Poryczałam się jak nic :)

iwcia77, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to gratulacje i wszystkiego najlepszego :), moze jednak ominie was swietowanie rocznicy na porodowce z kanapkami :)
    Bursztyn wrote:
    Dzien dobry

Z Bozia pogadalysmy przed chwila przez tel. i Kajtka nawet slyszalam jak mowi cos :) Nagroda Pulitzera jej sie nalezy za opis i order za heroiczny porod :)
    Dzis mam 4 rocznice slubu, maz zarezerwowal wypasiony restaurant, i wlasnie sobie przypomnialam ze kumpela ktora mnie prosila o wsparcie przy porodzie dzis miala sie zglosic na wywolywanie....ciekawe jak i gdzie sie ten dzien skonczy...

Mega, kapturnica, Iwone, Bursztyn, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A ja wam cos powiem. Dziecie moje wiecej spi! On spi, a matka na forum, wykapana, po sniadaniu, z kawka. A dziecie w nocy juz 3,5 godziny przesypia. Ha! :)
    Tylko pozazdrościc tak spokojnego maluszka :)

Mega, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość

‹‹ 4618 4619 4620 4621 4622 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ