35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik wrote:o ja pier...
no dobra, wypad...
mówię poważnie
ja chcę "tylko" drugie, a ty mnie z kolejki wywalisz bo ci się czwartego zachce???
chlip, już wszyscy mnie wywalają, matki co mają jedno po drugim, faceci co rodzą, pani Krysia z gazowni...
A tu walka z wiatrakami co miesiąciwcia77, Mega, Elfik, Lucky, Sabina, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Ja córe mam ,syna też ,to teraz jeszcze jedna dziewczynka
a pózniej jeszcze jednego chłopca machne a co !zreszta co se będziesz żałować!
iwcia77, Aasiula, Elfik, Lucky, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
ja piep... ta co przecztała pedofila zamiast pediatra, jak idzie do okulisty proszę mnie zarejestrować..
czytam o tych cyckach Kapty, wgapiam się w awatar, i myslę, jakiego to tzreba miec pierdolca, żeby w tym jabłku, szysce i żołędziach cycki zobaczyć..
a potem emota zobaczyłam...)))
może to od tego, że spałam w staniku, miałam ucisk, krew mi nie dochodziła gdzie trza i oczy szwankują...
kapturnica, iwcia77, Aasiula, Mega, Reni, Lucky, Bursztyn, Sabina, Parka, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:ja piep... ta co przecztała pedofila zamiast pediatra, jak idzie do okulisty proszę mnie zarejestrować..
czytam o tych cyckach Kapty, wgapiam się w awatar, i myslę, jakiego to tzreba miec pierdolca, żeby w tym jabłku, szysce i żołędziach cycki zobaczyć..
może to od tego, że spałam w staniku, miałam ucisk, krew mi nie dochodziła gdzie trza i oczy szwankują...
wyjdzie taniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 11:59
iwcia77, Mega, Aasiula, Elfik, Lucky, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:ja piep... ta co przecztała pedofila zamiast pediatra, jak idzie do okulisty proszę mnie zarejestrować..
kapturnica, iwcia77, Elfik, Mega, Lucky, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:ChUop by jej manele przez okno wyrzucil , spalił ostatnie majtki i zmienil zamki w drzwiach..A jakby zaczela stukac i pukac do drzwi podpadlby pod artykul 207&1
powiedziałabym, że czarny był jakiś, to nie chciałam w dymu w domu robić...iwcia77, Aasiula, Mega, Lucky lubią tę wiadomość
-
muszę teraz zniknąć - bo popołudniu mam wizytę teściów - więc coś muszę ogarnąc..
nawiedzę Was wieczorem pewnie...
Co do studenta.....otworzyłam oczy po - i patrzę - siedzi jakiś chinol w rogu pokoju i się gapi..(w każdym razie skośnooki - bo ja ich nie rozróżniam). Dobrze, że nie arabus...
Pusur - Kajtek na razie tylko je i śpi na zmianę - jest bardzo spokojny. Raz tylko w szpitalu miałam akcję, że wył od 22.00 do 2.00 w nocy - prężył się i chyba nie mógł zrobić kupy... (che che, chyba nie ma łatwości po mamusi...., a tak to budzi się co 3-4 godziny, je i idzie spać. Śpi w łóżeczku, ale sam w nim nie uśnie - usypiam go na rękach podczas karmienia i potem przekładam do łóżeczka... Modlę się, żeby nie było kolek, ale to chyba dopiero po 2 tygodniach się okaże...
Jeszcze dla tych, przed którymi poród...do szpitala dla mnie najlepsze okazały się podkłady bella mama - najtańsze i najprostsze...inne droższe, jakieś powydziwiane tylko mnie odparzały i bokiem przeciekało.....
Na sutki - po 2-3 dobach u większości pękają i są poranione. Poradziła mi laktacyjna w szpitalu i rzeczywiście bardzo pomogło...Po każdym karmieniu - tak 5-6 razy dziennie popryskać je preparatem octenisept (ten sam, który kupuje się na pępek) i ubrać ciasny stanik. Nie używać kapturków, tylko hartować nawet takie popękane. Po 3 dniach ja mam prawie spokój z piersiami już...
kapturnica, ania.g, Reni, iwcia77, Aasiula, Mega, Simba, Lucky, Bursztyn, inessa, Pusurek, Sabina, samira, Parka, malgos741, BISCA, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Ales sie rozwinęła!
zreszta co se będziesz żałować!
To idę a co ja nie dam rady
A tak serio to wystarczy mi tylko to jeszcze jedno ,a jak by się udało twix to też by było super
iwcia77, Elfik, Mega, Lucky, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Jakiś czas temu pisałyśmy o leczeniu w łonie matki
macie filmik.. na początku są ujęcia z wew. i to nie jest grafika
http://www.tvn24.pl/czarno-na-bialym,42,m/ratunek-prenatalny,471435.htmlLucky lubi tę wiadomość