X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    ha
    ha
    ha
    ChUop by jej manele przez okno wyrzucil , spalił ostatnie majtki i zmienil zamki w drzwiach..A jakby zaczela stukac i pukac do drzwi podpadlby pod artykul 207&1 8)

Mega, Lucky, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    o ja pier...

no dobra, wypad...
    mówię poważnie
    ja chcę "tylko" drugie, a ty mnie z kolejki wywalisz bo ci się czwartego zachce???

chlip, już wszyscy mnie wywalają, matki co mają jedno po drugim, faceci co rodzą, pani Krysia z gazowni...
    :(
    gDYBY TO BYŁO TAKIE PROSTE TO JUZ DAWNO BYM TO ZROBIŁA :(
    A tu walka z wiatrakami co miesiąc :(

iwcia77, Mega, Elfik, Lucky, Sabina, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Ja córe mam ,syna też ,to teraz jeszcze jedna dziewczynka
    a pózniej jeszcze jednego chłopca machne a co ! :D
    Ales sie rozwinęła! ;) zreszta co se będziesz żałować! ;)

iwcia77, Aasiula, Elfik, Lucky, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    hurtem wyjdzie taniej =D

iwcia77, Aasiula, Elfik, Lucky, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja piep... ta co przecztała pedofila zamiast pediatra, jak idzie do okulisty proszę mnie zarejestrować..

czytam o tych cyckach Kapty, wgapiam się w awatar, i myslę, jakiego to tzreba miec pierdolca, żeby w tym jabłku, szysce i żołędziach cycki zobaczyć..

a potem emota zobaczyłam...:))))

może to od tego, że spałam w staniku, miałam ucisk, krew mi nie dochodziła gdzie trza i oczy szwankują...
    :)

kapturnica, iwcia77, Aasiula, Mega, Reni, Lucky, Bursztyn, Sabina, Parka, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Laski, szczepicie dzieci na pneumokoki? Jestesmy na etapie szczepien i tu jest garsc zupelnie innych niz w Pl.
    Ja zaszczepiłam.

iwcia77, Aasiula, Elfik, Lucky, Pusurek lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    ja piep... ta co przecztała pedofila zamiast pediatra, jak idzie do okulisty proszę mnie zarejestrować..

czytam o tych cyckach Kapty, wgapiam się w awatar, i myslę, jakiego to tzreba miec pierdolca, żeby w tym jabłku, szysce i żołędziach cycki zobaczyć..

może to od tego, że spałam w staniku, miałam ucisk, krew mi nie dochodziła gdzie trza i oczy szwankują...
    Ty to sie najlepiej od razu do terapeuty umow =D wyjdzie taniej =D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 11:59

iwcia77, Mega, Aasiula, Elfik, Lucky, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:

Ty miałam tak samo ,gapie się i gapię na te jabłka i kuzwa nie widze mysle o co kaman z tymi cyckami a tu proszę SĄ!!!

kapturnica, iwcia77, Elfik, Mega, Lucky, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik rozwalilas mnie! Padłam! :D

iwcia77, Elfik, Aasiula, Lucky lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    ChUop by jej manele przez okno wyrzucil , spalił ostatnie majtki i zmienil zamki w drzwiach..A jakby zaczela stukac i pukac do drzwi podpadlby pod artykul 207&1 8)

powiedziałabym, że czarny był jakiś, to nie chciałam w dymu w domu robić...

iwcia77, Aasiula, Mega, Lucky lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muszę teraz zniknąć - bo popołudniu mam wizytę teściów - więc coś muszę ogarnąc..:)

nawiedzę Was wieczorem pewnie...:)

Co do studenta.....otworzyłam oczy po - i patrzę - siedzi jakiś chinol w rogu pokoju i się gapi..(w każdym razie skośnooki - bo ja ich nie rozróżniam). Dobrze, że nie arabus...;)

Pusur - Kajtek na razie tylko je i śpi na zmianę - jest bardzo spokojny. Raz tylko w szpitalu miałam akcję, że wył od 22.00 do 2.00 w nocy - prężył się i chyba nie mógł zrobić kupy... (che che, chyba nie ma łatwości po mamusi....;), a tak to budzi się co 3-4 godziny, je i idzie spać. Śpi w łóżeczku, ale sam w nim nie uśnie - usypiam go na rękach podczas karmienia i potem przekładam do łóżeczka... Modlę się, żeby nie było kolek, ale to chyba dopiero po 2 tygodniach się okaże...

Jeszcze dla tych, przed którymi poród...do szpitala dla mnie najlepsze okazały się podkłady bella mama - najtańsze i najprostsze...inne droższe, jakieś powydziwiane tylko mnie odparzały i bokiem przeciekało.....

Na sutki - po 2-3 dobach u większości pękają i są poranione. Poradziła mi laktacyjna w szpitalu i rzeczywiście bardzo pomogło...Po każdym karmieniu - tak 5-6 razy dziennie popryskać je preparatem octenisept (ten sam, który kupuje się na pępek) i ubrać ciasny stanik. Nie używać kapturków, tylko hartować nawet takie popękane. Po 3 dniach ja mam prawie spokój z piersiami już...

kapturnica, ania.g, Reni, iwcia77, Aasiula, Mega, Simba, Lucky, Bursztyn, inessa, Pusurek, Sabina, samira, Parka, malgos741, BISCA, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    powiedziałabym, że czarny był jakiś, to nie chciałam w dymu w domu robić...
    A jakby był rudy???

iwcia77, Aasiula, Elfik, Mega, Lucky lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    idz na całość, idz na całość hehehe ;)
    To idę a co ja nie dam rady :)
    A tak serio to wystarczy mi tylko to jeszcze jedno ,a jak by się udało twix to też by było super :)

iwcia77, Elfik, Mega, Lucky, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny Wy tak co chwilę padacie.. to moze macie problem z błędnikiem czy jak?..
    ;-)

Aasiula, iwcia77, Elfik, Mega, Lucky, Bursztyn, EwaT, samira, malgos741 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakiś czas temu pisałyśmy o leczeniu w łonie matki

macie filmik.. na początku są ujęcia z wew. i to nie jest grafika

http://www.tvn24.pl/czarno-na-bialym,42,m/ratunek-prenatalny,471435.html

Lucky lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Dziewczyny Wy tak co chwilę padacie.. to moze macie problem z błędnikiem czy jak?..
    ;-)
    A ja podejrzewam ,ze to jest uraz stawow kolanowych...I przez to maja takie obsuwy

Aasiula, Elfik, Mega, Lucky, Bursztyn lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to by mial przejebane ;D
    kapturnica wrote:
    A jakby był rudy???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 12:05

kapturnica, Elfik, Aasiula, Lucky lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Bozia, świetna relacja, jedyna w swoim rodzaju. Załapałam się na wszystkie odcinki odrazu :) Gratuluję <3

kapturnica, iwcia77, Bozia3, Mega, Aasiula, Lucky, Sabina, samira, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    to by mial przejebane ;D
    penwie zwalila by na starego ,ze mu sprzet rdzewieje ;D

iwcia77, Elfik, Mega, Lucky lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A jakby był rudy???

podchwytliwe pytanie...;)

a jak córka będzie ruda, to zostawisz?
    hihi

Mega, iwcia77, Aasiula, Lucky lubią tę wiadomość

‹‹ 4620 4621 4622 4623 4624 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ