35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Panda wrote:Bozia czytalam opis z zapartym tchem i lezke tez uronilma. Gratuluje bardzo!!!!
Dziekuje za kciukasy pod wykresem ale niestety nic z tego nie bedzie, kolejny cykl w plecy bedzie. Kolejna kolezanka oznajmila ze w ciazy, pracuje z 3 ciezarowkami lo matko...jest presjajakos tak sie czuje ze caly swiat zachodzi tylko nie ja jakas kara czy cos...
pozdro dla Was wszystkich -
Elfik wrote:no, że tak zachodzi, że rodzi akurat w twoją rocznicę..
przecież to nie jest święto ruchome))
to masz poród w małym palcu..
no, porod mam, tylko ciazy wlasnej osobistej nie mam
To bedzie moj 4 porod w charakterze osoby towarzyszacej...ciekawe czy wystapie kiedys w roli rodzacej...iwcia77, Mega, Simba, samira, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:aaaa, no tak...
To bedzie moj 4 porod w charakterze osoby towarzyszacej...ciekawe czy wystapie kiedys w roli rodzacej...Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
ja dobrze zrozumiałam ale ja mam prolaktynę dobrą a po obciążeniu podwyższoną x35
a z tego co mi lekarz tłumaczył to też jest przeszkoda... bo może nie być jaja, owu, może nie dojść do zapłodnienia albo zagnieżdzenia.. na wszystko ma wpływ..
na tą po obciążeniu wpływ mają czynniki zew
nie wiem czemu lekarze od tego odchodzą..Elfik wrote:hehe, ja nie napisałam, że masz coś z głową. Przecież przezd porodem każdy ma prawo bać się nieznanego..
i jesli ktoś ma jakieś opory, wynikające z róznych rzeczy też ok, bycie matką to nie tylko karmienie piersią..
co do prolaktyny, to chodziło mi o to, żeby już z tą po obciązeniu nie szaleć, zwłaszcza, że lekarze od niej odchodzą, i jest drozsze badanie, nie wiem co zrozumiałaś...
a widzisz, to z życzliwosci jedynie, chciałam pomóc, bo moje po zbiciu proalktyny, jakby bardziej do ludzi...)))
to o tych, co je kap wywala na wierzch..Mega, samira, malgos741 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:teoria w paluszku teraz tylko praktyke trzeba
ale jak narazie bez efektu
dodam ze ta moja kumpela ma 40 lat, starali sie chyba 2 lata o drugie dziecko, brala 6 miesiecy clo, nic to nie dalo, i ponad po roku po zakonczeniu clo zaskoczylaiwcia77, Mega, samira, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ja dobrze zrozumiałam ale ja mam prolaktynę dobrą a po obciążeniu podwyższoną x35
a z tego co mi lekarz tłumaczył to też jest przeszkoda... bo może nie być jaja, owu, może nie dojść do zapłodnienia albo zagnieżdzenia.. na wszystko ma wpływ..
na tą po obciążeniu wpływ mają czynniki zew
nie wiem czemu lekarze od tego odchodzą..
wiec zjadam bromaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 13:16
Reni, malgos741 lubią tę wiadomość
-
uważam, że te 4 koleżanki powinny być z Tobą
takie druhny
Bursztyn wrote:aaaa, no tak...
To bedzie moj 4 porod w charakterze osoby towarzyszacej...ciekawe czy wystapie kiedys w roli rodzacej...Bursztyn, iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:ja wierzaca i praktykujaca jestem
ale jak narazie bez efektu
dodam ze ta moja kumpela ma 40 lat, starali sie chyba 2 lata o drugie dziecko, brala 6 miesiecy clo, nic to nie dalo, i ponad po roku po zakonczeniu clo zaskoczyla
Nie zbadane sa wyroki Boskie.... Hah jakby mi ktos powiedzial ,ze zajscie w ciaze (proby) beda tak frustrujace to bym nie uwierzyla Ja tam mysle ze moze byc to cholerna zlosliwosc losu....Bursztyn, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Ty ale Brom dawali w wojsku w celu tłumiena napięcia seksualnego u żołnierzy.
na pewno dobry lek bierzesz?
Bursztyn wrote:u mnie identyczna sytuacja
wiec zjadam bromaBursztyn, iwcia77, Mega, kapturnica, inessa, Simba, samira, malgos741 lubią tę wiadomość
-
no to ona byłaby pierwszą druhną.. czy honorową druhną jakoś tak to się nazywaBursztyn wrote:buehehehehe
orszak rodzaceji wszystkie odpicowane jak na slub
tak naprawde to 3, bo jedna jest ta sama sprzed 3 latBursztyn, iwcia77, Mega, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
zazdroszcze Wam, ze macie czas na jakies gotowanie. Ja to moge sobie najwyzej ... kawe ugotowac
kapturnica wrote:Sabcia jakis urok na te przeziebienia ostatnio..Moj tez zaczynal charczec ale syrop z mlecza dal rade
Mega to mnie dzis stac na zrobienie tylko makaronu z sosem pieczarkowym i pulpecikami..Nic wiecej sie mi nie kceAasiula, Lucky, iwcia77, Iwone, Mega, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość