35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:aaaa, no tak...
no, porod mam, tylko ciazy wlasnej osobistej nie mam
To bedzie moj 4 porod w charakterze osoby towarzyszacej...ciekawe czy wystapie kiedys w roli rodzacej...Bursztyn, Lucky, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mój brak przytomności i budyń zbierają żniwo. Otwierając drzwi do samochodu nabiłam sobie guza nad lewą brwią. Aż mi tchu zabrakło. Nie wiem jak ja tego dokonałam.
Sabina, Lucky, EwaT, iwcia77, Mega, Bursztyn, samira, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnydzień dobry wszystkim:)
rzadko piszę, ale...nie będę się tłumaczyć, co niech mi kto może wybaczy:)
gratuluję Bozia!!!
u niektórych szczęśliwy finał u innych no cóż...ostatnio co chwilę mam wiadomość o ciąży (nie swojej oczywiście)...no przecież się cieszę, przecież gratuluję, jak tego nie zrobić, przecież w ciąży jest koleżanka z klasy!!!!
dziewczyny-czy ja fiksuję?Lucky, Reni, iwcia77, Mega, kapturnica, Aasiula, Simba, ania.g, Bursztyn, macduska, Parka, samira, malgos741, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobrek dwie doby pozniej niz zakladalam przepraszam ale wczoraj mialam dzien sprzatajacy w domku a dzisiaj od rana jestem w pracy ale za to duuuuuzo wyjasniania i latania wiec dopiero teraz moglam sie przywitac i zyczyc Wam milego dzionka
Lucky, iwcia77, Mega, inessa, kapturnica, macduska, Parka, samira, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dorka71 wrote:dzień dobry wszystkim:)
rzadko piszę, ale...nie będę się tłumaczyć, co niech mi kto może wybaczy:)
gratuluję Bozia!!!
u niektórych szczęśliwy finał u innych no cóż...ostatnio co chwilę mam wiadomość o ciąży (nie swojej oczywiście)...no przecież się cieszę, przecież gratuluję, jak tego nie zrobić, przecież w ciąży jest koleżanka z klasy!!!!
dziewczyny-czy ja fiksuję?Dorka71, iwcia77, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDorka71 wrote:EwaT dzięki wielkie (w domyśle odpier...), niemniej dzięki, a co za tym idzie czas zwolnić wychodek!!!
Mega, kapturnica, macduska, Lucky, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja wcale nie jestem zaskoczona odpowiedzią Ewy wręcz przeciwnie, liczyłam własnie na nią, że powie to o czym ja doskonale wiem...a że nie lubimy prawdy o sobie no tak to juz jest
kapturnica, Mega, iwcia77, ania.g, Sabina, Bursztyn, macduska, Parka, Lucky, samira, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjeszcze tylko potrzebuję potwierdzenia, że wymyśliłam sobie dziecko z nudów, żeby oszukać czas, żeby mieć zajęcie, żeby mieć czym zaszpanować no bo czym innym po 40
kapturnica, iwcia77, Bursztyn, macduska, Lucky, samira, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dorka jak się nie ogarniesz to...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fec46654edd9.jpgkapturnica, Mega, iwcia77, ania.g, macduska, Lucky, samira, malgos741, BISCA, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny