35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:i przyszła ta qwa mac @ nikt jej nie zapraszał a i tak przylazła
Co za bezczelność kto przychodzi jek sie jej nie chce ja piuerdole
Mam ochote krzyczeć i sie nawalic
wczoraj czułam ja za plecami ale myslałam że moze tym razem, brzuch tez boli przy ciazy,
I teraz czekaj do listapada bo małż po Atakamie i Anarktydzie bedzie popierda...:/dzizasssAasiula, iwcia77, Mega, Sabina, Mala79, Lucky, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
- Mój kot jest bardzo dziwny. Patrzy tam, gdzie nie ma nikogo, po nocach sam do siebie miauczy... A tego właśnie dnia, Wysoki Sądzie, wziął tasak i zarąbał moją żonę!
kapturnica, Aasiula, Mega, Sabina, Mala79, Simba, malgos741, iwcia77, BISCA, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
o dzizasie
no to wspolczuje bezsilnosci...isc sie nawalic to malo
Aasiula wrote:i przyszła ta qwa mac @ nikt jej nie zapraszał a i tak przylazła
Co za bezczelność kto przychodzi jek sie jej nie chce ja piuerdole
Mam ochote krzyczeć i sie nawalic
wczoraj czułam ja za plecami ale myslałam że moze tym razem, brzuch tez boli przy ciazy,
I teraz czekaj do listapada bo małż po Atakamie i Anarktydzie bedzie popierda...:/dzizasssAasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:ŁĄcze sie z Toba w bólu ciąglego oczekiwania...Ehhhhh jak ja tego nie znosze..Cholernego odliczania.. Pytulam mocno...
Mega, macduska, Lucky, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Dzieki kochana,co ja bym dała żeby zobaczyć te dwie małe kreseczki
Aasiula, Mega, Mala79, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:o tak !~!
Reni, Aasiula, Mega, Lucky, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
ej laski przestańcie się tak nakręcać i użalać nad sobą.. koniec!
co ma być to będzie
łykać tabsy, ruchać jak to mówi ksiondz Andżej i czekać na swoją kolej
p.s. jeszcze kiedyś będziecie się modliły o przyjście @Aasiula, EwaT, inessa, Mega, ania.g, macduska, Bursztyn, Mala79, Sabina, Niuta, Simba, samira, malgos741, iwcia77, BISCA, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
eksaklikapturnica wrote:Widze ,ze Ty dopiero 2gi cyklkochana...Ooo to tu sa dziewczyny co i ponad 2lata i czekaja na swoje kreseczki,,,, I niektore z nich nie maja jeszcze dzieciaczkow...Masz dwoje to i trzecie przyjdzie niedlugo
Aasiula, Mega, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dobra czas się wziąć za robotę bo zaraz do domu
ale....
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0d097e7b14d4.jpg
zieeeeeeeeeeeeeew...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 15:52
Aasiula, Mega, macduska, Sabina, malgos741, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
To nie ma co sie uzalac..Aaasiula ja myslalam,ze wam sie dluzszy czas nie udaje i przez to tak przezywasz... A ty zielonka staraniowa..Spokojnie i bez egzaltacji Toz ty swiezynka jest a szalejesz jakbys miesiacami @ znienawidzona widziala...Przykre to jest ale ciąża to jednak nie kupienie bułek w piekarni..Damy wszystkie rade w odpowiednim czasie
Aasiula, Mega, macduska, Sabina, samira, malgos741, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:drugi na ovu
Walczymy już 9 miesięcy
Moze to krotko moze długo ,dla mnie to wieczniośćTak jak napisalas trza byc tFFardynm a nie miętkim chVjem robionym Strzel kielicha i do boju
Aasiula, Mega, Mala79, mysza1975 lubią tę wiadomość