35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
No to ja dziś usłyszałam od koleżanki że u mnie czas na dziecko to był ostatni dzwonek. W mordę jeża przecież ja w listopadzie dopiero 38 lat kończę. Zatkało mnie a przecież mam podobno nie wyparzoną gębę.
Mega, Elfik, kapturnica, Bursztyn, macduska, Sabina, Mala79, Aasiula, samira, Simba, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kumpelka do mnie dzwonila, ta ktora miala termin porodu wtedy kiedy Bozia, i z ktora mam byc na tej imprezie, polozna jej dzis grzebala w piczkinsie i powiedziala ze jutro powinno sie cos zaczac, a jesli w weekend nic to w poniedzialek wywolywanie. Powiedzialam jej ze musi sie wstrzelic jakos, bo ja mam kolacje z gadem (jesli go nie zaje...ie do wieczora) w sobote superwizje, w niedziele odpoczywam, wiec tez mi nie pasuje, jedynie piatek zostaje
Mega, kapturnica, Sabina, Aasiula, Reni, inessa, Simba, malgos741, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:dziewczyny wlazłam na forum zrypana po pracy a tu płacz i zgrzytanie zębów, a mnie już też brzuch okresowo pobolewa, zegnajcie złudzenia idę otworzyć kolejną 8 butelkę wina i w dupie mam endometrium.
macduska, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:dziewczyny wlazłam na forum zrypana po pracy a tu płacz i zgrzytanie zębów, a mnie już też brzuch okresowo pobolewa, zegnajcie złudzenia idę otworzyć kolejną 8 butelkę wina i w dupie mam endometrium.
macduska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny