35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:Sluchajcie a co myslicie o swiecy po ??
No ze giry I dupsko chop do gory
Czytalam ze to czasem pomaga ale jakos tak nie do konca mnie to przekonuje
Co wy na to ?Aasiula, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyParka wrote:Ja mam lekkie tyłozgiecie macicy i ostatnio pol nocy po przespalam na brzuchu, podobno pomaga. Ale powiem za jakies 10 dni
Aasiula, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Asiek ja tam mysle,ze jak ma sie udac toi wprzejsciu w korytarzu w5minut sie zapyli..Ajak nie to i godzina z wiszeniem glowa w dol nie pomoze....
Taka cholerna przewrotnosc .Kombinuje sie jak pod gore a i tak natura swoje
Ja moge popierdzielac nawet na rzesach
Jesli to tylko przyniesie ElektMala79, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
haha to lezenie z nogami do góry to dla mnie jakiś przesąd
ciekawe .. na tyle miliardów ludzi ile lasek tak lezało
ale polezeć warto żeby gamonie nie musiały lecieć pod góreMala79, Sabina, ania.g, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:kuŹwa nawet w Prawie Agaty dwie ciąże, bzykneły sie i o już ciąża,
to NIESPRAWIEDLIWEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!
Ale wiesz co??KurFFa zlapalam siena tym ,ze zwracam na to tez uwage..I w serialavch i na ulicy....Palma mi odprdalamacduska, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:kuŹwa nawet w Prawie Agaty dwie ciąże, bzykneły sie i o już ciąża,
to NIESPRAWIEDLIWEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!
Pierdziele nie ogladam A CO !macduska, moremi, malgos741, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
heloooooooooo to film.. scenariusz pisał facet
to NIESPRAWIEDLIWEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!Simba, samira, moremi, Mega, Sabina, iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:YYY aa na jakim etapie jestes??Bo ciONz bedzie wiecej
Ale wiesz co??KurFFa zlapalam siena tym ,ze zwracam na to tez uwage..I w serialavch i na ulicy....Palma mi odprdalakapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Szósty sezon zaczynam ale wiem że Agata zaciążyła. a odkąd się staramy to już w rodzinie 2 dzieci i 2 koleżanki też urodziły jedna w moim wieku a druga 4 lata starsza.
Aasiula, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Szósty sezon zaczynam ale wiem że Agata zaciążyła. a odkąd się staramy to już w rodzinie 2 dzieci i 2 koleżanki też urodziły jedna w moim wieku a druga 4 lata starsza.
Teraz jest jedna I maluszek
macduska lubi tę wiadomość
-
dziewczyny Wy tak na sero???
bo ja już nie wiem..
dla pocieszenia w Lekarzach żona ginekologa poroniła, bo okazało się, że ma jaką tam chyba przegrodę macicy i nigdy ciąży nie donosi
lepiej już?
Aasiula wrote:Nic nie mow tak mnie to wqrw... ze wylaczylam TV
Pierdziele nie ogladam A CO !kapturnica, macduska, malgos741, Sabina, MartaDidinio, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:dziewczyny Wy tak na sero???
bo ja już nie wiem..
dla pocieszenia w Lekarzach żona ginekologa poroniła, bo okazało się, że ma jaką tam chyba przegrodę macicy i nigdy ciąży nie donosi
lepiej już?Reni, macduska, samira, Aasiula, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość