35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
raz w miesiącu można, gorzej by było jakby codziennie
Aasiula lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej!
nie bedzie mnie 4 dni wyjeżdzamy na badania genetyczne oraz do rodziców a takze na szkolenie adopcyjne.
Spokojnego weekendumimo,ze jutro jeszcze piatek!!!
malgos741, Pusurek, Parka, Iwone, Aasiula, EwaT, Mega, macduska, Alis, ania.g, samira, BISCA, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Hej!
nie bedzie mnie 4 dni wyjeżdzamy na badania genetyczne oraz do rodziców a takze na szkolenie adopcyjne.
Spokojnego weekendumimo,ze jutro jeszcze piatek!!!
Aasiula, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:no cudny jest
wiesz ze ja na mojego tez mowie żabek
Ah, te zabki nasze.kapturnica, Mega, Aasiula, EwaT, inessa, macduska, malgos741, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:no cudny jest
wiesz ze ja na mojego tez mowie żabek
A Ty bys sie Tomaszkiem pochwalila jakjuz urosl no i tego loka znow chce zobaczyc ..Mam bratanka o takim smaym imieniuSabina, Mega, Pusurek, EwaT, Aasiula, inessa, macduska, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Wczoraj ktoras z was wystawiła jakis link do filmu zachwycałyscie sie nim ,ja nie mogłam go zobaczyc bo w samochodzie byłam ,dajcie jeszcze raz
szukałam i nie mioge go znalezcAasiula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Moj malz tak zawszena syna mowil żabek i robaluch
A Ty bys sie Tomaszkiem pochwalila jakjuz urosl no i tego loka znow chce zobaczyc ..Mam bratanka o takim smaym imieniu
ok zrobie zdjecia to wkleje
mały daje popalic, nie chce spać, ja juz padłam, teraz małz sie produkuje-ciiiii, aaaaaamacduska, Sabina, Aasiula, Pusurek, malgos741, inessa, Mega, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość