35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
rury i ja nie lubię ale nawet i mnie ruszyłokapturnica wrote:Hehehhe ale w sumie jak nielubie tej postaci w lekarzach tak sie mi jej szkoda zrobilo jak mowila do niego-napraw mnie KurFa smutasne to bylo
kapturnica, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Piotr Szymanek
no chyba, że była w Tajlandii i tam się przerobiła?? Swoja droga niezłe niektore z nich lachony sie zrobily...Błaaa moja sis jak byla w Tajlandii to opowiadala ,ze Tajki sie przy nich chowaja...
edit-Pomerdalam..Nie wazne..Wino do glowy juz puknelo ehhhWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 19:31
Reni, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Tajki są niskie i nie zawsze ładne a lady boye są już dopracowani na maksa...
powiedziałabym, że niektóre egzemplarze są pięknekapturnica wrote:na lady boya?? Swoja droga niezłe niektore z nich lachony sie zrobily...Błaaa moja sis jak byla w Tajlandii to opowiadala ,ze Tajki sie przy nich chowaja...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 19:33
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
czy mamy jakieś uczucia?
ja mam ..czasem jestem głodna czasem zmęczona
kapturnica wrote:Tak kurde scisknęło cos w gardziołku....Znaczy ,ze jakies uczucia jesio mamymacduska, kapturnica, inessa, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Tajki są niskie i nie zawsze ładne a lady boye są już dopracowane na maksa...
powiedziałabym, że niektóre egzemplarze są piękneiwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:to musimy miec taki sam charakter
Ale na pewno jestesmy piekne, inteligentne i wrazliwe - jak to Wagi.
I mamy podobno sklonnosc do chorob nerek. Myslalam, ze to sciema, ale kiedy zanienacka zachorowalam na odmiedniczkowe zapalenie nerek to uwierzylam w horoskopy.Aasiula, kapturnica, EwaT, samira, Mega, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bożeśku ale żeście natworzyły przez cały dzień że nadrabiałam godzinę
Oj tez bym wypiła ale leczę się a to nie wskazane więc wszystkie które mają doła przytulaski
zimno się zrobiło i ponuro, jak ja nie lubię takiej pogody.
Aasiula, macduska, EwaT, Mega, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny