35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:szczególnie ze za tydzień rocznicę ślubu mamy 15 i tak sobie myślałam że dwie kreski to by był prezent dopiero
Nie smutaj bedzie gUdmacduska, Aasiula, malgos741, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Witam sie pod wieczor, nadgonilam dzisiejszy dzien, uff. Boziu, relacja porodowa wymiata, Oskar albo Złoty Lew, czy tez co tam daja za takie scenariusze
gaz rozweselajacy to dla mnie nowosc, chyba jakis wynalazek ostatnich lat?
Tez jestem za porodem sn, choc cc nie mialam, ale moze to tak jak z piosenkami - podobaja mi sie tylko te, ktore juz znam.
Aasiula, widze, ze nadszedl u Ciebie kryzys - 9 miesiecy staran to naprawde spoko, ja po 9 miesiacach bylam jeszcze napalona, u mnie kryzys nadszedl jakos tak pol roku temu, a teraz to 24 cs i ochota wrocila, mimo, ze przed chwila czytalam post Ani.g o kolezance co jej mowila, ze 38 lat to ostatni dzwonek. No moze dla tej kumpeli ostatni, ja tak nie odczuwam, dopoki M nie ma, to sie staramy, bedzie jak bedzie, ale bez ponuractwa.
Pusur, mala roznica wieku miedzy dziecmi jest super, na poczatku troche ciezko, ale potem wielka radocha jak widzisz jak sa ze soba zwiazani - uwazam ze to dar dla dzieciów dac im siebie. Gdyby mi sie teraz udalo, to oczywiscie roznica bylaby wieksza, ale dzieciaki same mnie dopytuja czy w domu nie pojawiloby sie jeszcze jedno dziecko i obmyslaja jak oni by sie nim opiekowali, co by mu pokazywali, czego nauczyli itd.
A Ty Pusurku masz kondycje, ktorej pozazdroscilaby Ci niejedna 30 latka i w dodatku młodego męża. Ewa ma racje, jak nie teraz to nigdyEwaT, kapturnica, Aasiula, ania.g, samira, Pusurek, inessa, Mala79, malgos741, Mega, Sabina, Bozia3, iwcia77, BISCA, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
ostatni dzwonek to się słyszy na własnym pogrzebie..co to qrwa ze tekst!
ania.g wrote:No to ja dziś usłyszałam od koleżanki że u mnie czas na dziecko to był ostatni dzwonek. W mordę jeża przecież ja w listopadzie dopiero 38 lat kończę. Zatkało mnie a przecież mam podobno nie wyparzoną gębę.MartaDidinio, ania.g, Aasiula, samira, inessa, Mega, Sabina, iwcia77, caffe, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Macdus jatak mialam w sierpniu...Mielismy 14ta i tez dOOpa blada
Nie smutaj bedzie gUd
a najgorsze, że wydawało mi się że lUUUUUUUUUz i wcale się nie nakręciłam...:-<Aasiula, malgos741, Mega, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:ostatni dzwonek to się słyszy na własnym pogrzebie..co to qrwa ze tekst!
Aasiula, samira, macduska, Mega, Sabina, iwcia77, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Aasiula wrote:Sluchajcie a co myslicie o swiecy po ??
No ze giry I dupsko chop do gory
Czytalam ze to czasem pomaga ale jakos tak nie do konca mnie to przekonuje
Co wy na to ?
Mysmy mlodego zrobili na jezdzca a podobno to najbardziej niewskazana pozyszyn...samira, Aasiula, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:No wlasnie tez tak myslalam
Dzieki
Taka cholerna przewrotnosc .Kombinuje sie jak pod gore a i tak natura swojeAasiula, Mega, Sabina, iwcia77, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Ja mam lekkie tyłozgiecie macicy i ostatnio pol nocy po przespalam na brzuchu, podobno pomaga. Ale powiem za jakies 10 dni
Aasiula, Parka, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4