35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReni wrote:
p.s. jeszcze kiedyś będziecie się modliły o przyjście @Aasiula, Mega, macduska, Sabina, Mala79, samira, malgos741, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:No!! Ja mam zagwozdke, za chwile chlop juz nie bedzie dawal sie nabierac na polog i trzeba sie bedzie zaczac seksic jak Pan Bog przykazal. A moj doktorek na ostatniej wizycie nie zbadal podwozia, ale zrobil wszystkie hormony i wyniki sa ( jak tu zwykle bywa ) - swietne. Ofkors nie dostalam ich do reki, nie znam wartosci. I co tera? Kiedy te dni plodne? Od czego tu wyliczac? Dzizas, cala glupia jestem. I zestrachana oczywiscie...
Aasiula, Pusurek, Mega, macduska, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:No!! Ja mam zagwozdke, za chwile chlop juz nie bedzie dawal sie nabierac na polog i trzeba sie bedzie zaczac seksic jak Pan Bog przykazal. A moj doktorek na ostatniej wizycie nie zbadal podwozia, ale zrobil wszystkie hormony i wyniki sa ( jak tu zwykle bywa ) - swietne. Ofkors nie dostalam ich do reki, nie znam wartosci. I co tera? Kiedy te dni plodne? Od czego tu wyliczac? Dzizas, cala glupia jestem. I zestrachana oczywiscie...
Aasiula, Mega, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:A myslsiz o Helence czy dajesz juz na luz i koniec ciONz???
Mega, Elfik, samira, malgos741, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Na razie na looz. Nie widze jakos akcji w stylu: Adas 1,5 roczny lata goly po ogrodzie, a ja w 9 miesiacu ciazy. Albo 2 latek dracy gebe, bo mama nie kupila ulubionego ciasteczka i niemowlak przy cycu...
Aasiula, Pusurek, Mega, macduska, malgos741, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Na razie na looz. Nie widze jakos akcji w stylu: Adas 1,5 roczny lata goly po ogrodzie, a ja w 9 miesiacu ciazy. Albo 2 latek dracy gebe, bo mama nie kupila ulubionego ciasteczka i niemowlak przy cycu...
jak nie teraz to nigdyAasiula, Reni, Pusurek, Sabina, samira, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:pusur, a tobie bez pigul cykl wroci?
ty wiesz, ze mi gin powiedzial, ze dalej nie odstawiam leku na gruczolaka? bardzo mnie ciekawi co endo powie, widze go za 2 tygodnie.. dobrze mysle, ze jak nie odstawie to nici z karmienia? mialabym wymowke
bo mnie jak reni, idea karmienia nie kreci, no ale wiem- dobrze, zdrowo, praktycznie..
-
nick nieaktualny
-
Pusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:pusur, a tobie bez pigul cykl wroci?
ty wiesz, ze mi gin powiedzial, ze dalej nie odstawiam leku na gruczolaka? bardzo mnie ciekawi co endo powie, widze go za 2 tygodnie.. dobrze mysle, ze jak nie odstawie to nici z karmienia? mialabym wymowke
bo mnie jak reni, idea karmienia nie kreci, no ale wiem- dobrze, zdrowo, praktycznie..
Jak nie odstawisz prochow to dupa z karmienia, chyba, ze o czyms nie wiem. Moze nas to wysterczy postymulowac lekko i mleko bedzie lecialo anyway?paszczakin, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:bredzisz
) i przesypial troche wiecej w nocy... Ale nie jest i sil troche brak. Jak w takiej sytuacji zdrowa ciaze donosic?
Mega, Aasiula, ania.g, Elfik, kapturnica, Sabina, samira, malgos741, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Matematyka jest bolesna w naszym przypadku. W sobote mam 42 urodziny... Mam juz dwojeczke dzieci, chlop ma tez swoje wlasne, wszyscy zadowoleni. Gdyby jeszcze Adas byl z tych niemowlakow ( co to nie istnieja
) i przesypial troche wiecej w nocy... Ale nie jest i sil troche brak. Jak w takiej sytuacji zdrowa ciaze donosic?
donosisz tak samo jak pierwszą, nie rozpadniesz sie a Adaś bedzie miał rówiesnika do harcówMega, Aasiula, Sabina, Reni, samira, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość