X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A znacie to ??
    Jak szybko wydaje kase terrorysta??
    ZA JEDNYM ZAMACHEM
    Hły hły hły

inessa, Mega, Elfik, macduska, Bursztyn, Sabina, Mala79, samira, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 20:14

mysza1975 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

p.s. jeszcze kiedyś będziecie się modliły o przyjście @
    No!! Ja mam zagwozdke, za chwile chlop juz nie bedzie dawal sie nabierac na polog i trzeba sie bedzie zaczac seksic jak Pan Bog przykazal. A moj doktorek na ostatniej wizycie nie zbadal podwozia, ale zrobil wszystkie hormony i wyniki sa ( jak tu zwykle bywa ) - swietne. Ofkors nie dostalam ich do reki, nie znam wartosci. I co tera? Kiedy te dni plodne? Od czego tu wyliczac? Dzizas, cala glupia jestem. I zestrachana oczywiscie...

Aasiula, Mega, macduska, Sabina, Mala79, samira, malgos741, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Damy rade 8) Tak jak napisalas trza byc tFFardynm a nie miętkim chVjem robionym Strzel kielicha i do boju 8)
    podoba mi sie too !:)

kapturnica lubi tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    ZA JEDNYM ZAMACHEM
    Hły hły hły
    HA HAHHA HA :D

kapturnica lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No!! Ja mam zagwozdke, za chwile chlop juz nie bedzie dawal sie nabierac na polog i trzeba sie bedzie zaczac seksic jak Pan Bog przykazal. A moj doktorek na ostatniej wizycie nie zbadal podwozia, ale zrobil wszystkie hormony i wyniki sa ( jak tu zwykle bywa ) - swietne. Ofkors nie dostalam ich do reki, nie znam wartosci. I co tera? Kiedy te dni plodne? Od czego tu wyliczac? Dzizas, cala glupia jestem. I zestrachana oczywiscie...
    A myslsiz o Helence czy dajesz juz na luz i koniec ciONz???

Aasiula, Pusurek, Mega, macduska, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    przeciez chcesz Helenke

Aasiula, Mega, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A myslsiz o Helence czy dajesz juz na luz i koniec ciONz???
    Na razie na looz. Nie widze jakos akcji w stylu: Adas 1,5 roczny lata goly po ogrodzie, a ja w 9 miesiacu ciazy. Albo 2 latek dracy gebe, bo mama nie kupila ulubionego ciasteczka i niemowlak przy cycu... ;)

Mega, Elfik, samira, malgos741, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Na razie na looz. Nie widze jakos akcji w stylu: Adas 1,5 roczny lata goly po ogrodzie, a ja w 9 miesiacu ciazy. Albo 2 latek dracy gebe, bo mama nie kupila ulubionego ciasteczka i niemowlak przy cycu... ;)
    No nie dziwie Ci sie..Nie dala bym chyba tez tak rade...To trza do gowniarskich czasow sie przenies i zaloz gume na instrument 8)

Aasiula, Pusurek, Mega, macduska, malgos741, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    dlaczego nie?
    jak nie teraz to nigdy

Aasiula, Reni, Pusurek, Sabina, samira, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    pusur, a tobie bez pigul cykl wroci?

ty wiesz, ze mi gin powiedzial, ze dalej nie odstawiam leku na gruczolaka? bardzo mnie ciekawi co endo powie, widze go za 2 tygodnie.. dobrze mysle, ze jak nie odstawie to nici z karmienia? mialabym wymowke :/

bo mnie jak reni, idea karmienia nie kreci, no ale wiem- dobrze, zdrowo, praktycznie..
    kurde ja na gruczolako -włokniaka nie biore nic :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    dlaczego nie?
    jak nie teraz to nigdy
    Za staram chyba...

malgos741 lubi tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no wlasnie.. ;) i tak jest sie udupionym, wiec moze za jednym razem porzadnie i z glowy ;)
    ja tam bardzo żałowałam że po córce nie zaszła szyko w ciąże ,za duza róznica wieku jednak,teraz jak sie uda bedzie prawie taka sama .

• Mega Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A co? Helenka jednak? ;)

Pusurek lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    na przysadce? a masz prolaktyne normalna?

sorki jesli pisalalas, nie idzie ogarnac ;)
    to ja przepraszam ze ja nie doczytałam
    ja mam gdzie indziej :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    pusur, a tobie bez pigul cykl wroci?

ty wiesz, ze mi gin powiedzial, ze dalej nie odstawiam leku na gruczolaka? bardzo mnie ciekawi co endo powie, widze go za 2 tygodnie.. dobrze mysle, ze jak nie odstawie to nici z karmienia? mialabym wymowke :/

bo mnie jak reni, idea karmienia nie kreci, no ale wiem- dobrze, zdrowo, praktycznie..
    Kurde, nie wiem. Zeszlym razem cykl wrocil ( a przynajmniej krwawienie ) po 9 miechach. Nie wiem na ile byl on pelnowartosciowy, zakladam, ze dopiero po pigulach i zakonczeniu karmienia plodnosc wrocila. Ale tym razem zrobi za zlosc i wroci za miesiac. ;) :P
    Jak nie odstawisz prochow to dupa z karmienia, chyba, ze o czyms nie wiem. Moze nas to wysterczy postymulowac lekko i mleko bedzie lecialo anyway? ;)

paszczakin, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no wlasnie.. ;) i tak jest sie udupionym, wiec moze za jednym razem porzadnie i z glowy ;)
    Myslisz, ze nie ma roznicy byc udupionym a udupionym do kwadratu? ;)

kapturnica, Mega, Aasiula, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Za staram chyba...
    bredzisz

Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    bredzisz
    Matematyka jest bolesna w naszym przypadku. W sobote mam 42 urodziny... Mam juz dwojeczke dzieci, chlop ma tez swoje wlasne, wszyscy zadowoleni. Gdyby jeszcze Adas byl z tych niemowlakow ( co to nie istnieja ;) ) i przesypial troche wiecej w nocy... Ale nie jest i sil troche brak. Jak w takiej sytuacji zdrowa ciaze donosic?

Mega, Aasiula, ania.g, Elfik, kapturnica, Sabina, samira, malgos741, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Matematyka jest bolesna w naszym przypadku. W sobote mam 42 urodziny... Mam juz dwojeczke dzieci, chlop ma tez swoje wlasne, wszyscy zadowoleni. Gdyby jeszcze Adas byl z tych niemowlakow ( co to nie istnieja ;) ) i przesypial troche wiecej w nocy... Ale nie jest i sil troche brak. Jak w takiej sytuacji zdrowa ciaze donosic?
    ja w sobote koncze 43, uwazasz ze jestem szalona?
    donosisz tak samo jak pierwszą, nie rozpadniesz sie a Adaś bedzie miał rówiesnika do harców

Mega, Aasiula, Sabina, Reni, samira, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

‹‹ 4626 4627 4628 4629 4630 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ