35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:Dzien dobry
Z Bozia pogadalysmy przed chwila przez tel. i Kajtka nawet slyszalam jak mowi cosNagroda Pulitzera jej sie nalezy za opis i order za heroiczny porod
Dzis mam 4 rocznice slubu, maz zarezerwowal wypasiony restaurant, i wlasnie sobie przypomnialam ze kumpela ktora mnie prosila o wsparcie przy porodzie dzis miala sie zglosic na wywolywanie....ciekawe jak i gdzie sie ten dzien skonczy...
Przy stole..
restauracyjnym lub operacyjnym..
do pierwszego nie bierz wałówki..iwcia77, Mega, kapturnica, Bursztyn, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Dzien dobry
Z Bozia pogadalysmy przed chwila przez tel. i Kajtka nawet slyszalam jak mowi cosNagroda Pulitzera jej sie nalezy za opis i order za heroiczny porod
Dzis mam 4 rocznice slubu, maz zarezerwowal wypasiony restaurant, i wlasnie sobie przypomnialam ze kumpela ktora mnie prosila o wsparcie przy porodzie dzis miala sie zglosic na wywolywanie....ciekawe jak i gdzie sie ten dzien skonczy...bawcie sie dobrze, miłego świętowania i oczywiście wszystkiego naj, nich wyjdzie z domem no i z Natankiem, a no i kolejnych nie 4 a 40 razem
Elfik, iwcia77, kapturnica, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no nie bardzo...chyba mu nie smakowalo bo zamowil pizze
Aasiula, Elfik, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:ja też
chłopaka zostawię w szpitalu..Elfik, iwcia77, Aasiula, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:no to nie zostawię..
zawiozę do CiebieElfik, iwcia77, Aasiula, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
sucha karma dla kota..
szybko otwierasz torbę jeszcze szybciej nasypujesz
wuala!Pusurek wrote:Kurde, co zrobic dzis na obiad? Bo mam super lenia...
Ma byc szybkie, nieklopotliwe i najlepiej, zeby zostalo jeszcze na jutro.Mega, Aasiula, Elfik, iwcia77, kapturnica, Pusurek, Sabina, caffe, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Ja córe mam ,syna też ,to teraz jeszcze jedna dziewczynka
a pózniej jeszcze jednego chłopca machne a co !
o ja pier...
no dobra, wypad...
mówię poważnie
ja chcę "tylko" drugie, a ty mnie z kolejki wywalisz bo ci się czwartego zachce???
chlip, już wszyscy mnie wywalają, matki co mają jedno po drugim, faceci co rodzą, pani Krysia z gazowni...
Aasiula, iwcia77, Bursztyn, Sabina, samira, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość