35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia dzielna babka z ciebie, no i przekonujesz do porodu naturalnego
jeszcze raz gratulacje synka.Sabina, Mega, iwcia77, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Chyba tyle
Są jakieś pytania?
Jak teraz jest? Kajtek mily i wspolpracujacy? Za wspolprace uwazam, ze je i spi.Spi w lozeczku?
malgos741, Sabina, Mega, Bozia3, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Student zwraca się do swojego profesora:
- Jaka jest prawidłowa definicja słowa- "Dylemat"?
Profesor po chwili refleksji odpowiedział:
-Nie ma nic lepszego niż dobry przykład: Wyobraź sobie, mój młody przyjacielu,
że leżysz w środku wielkiego łoża. Z jednej strony piękna młoda kobieta a z drugiej strony homoseksualista - Do kogo odwrócisz się plecami?
Pusurek, kapturnica, Sabina, Elfik, Mega, Bursztyn, iwcia77, Bozia3, paszczakin, samira, BISCA, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia piekny opis i piekne zakonczenie
Ja jak i Ty mam zdanie ,ze sn jednak jest lepsze i dla mamusi i dla dzidziusia i mam tu na mysli sytuacje kiedy kobieta chce cc bo chce a nie ,ze sa wskazania...
Dzielna kobietka z Ciebie bo Kajtek byl duzy facet i mialas co wypychacIwone, iwcia77, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Rozumiem Simbo, zeby zagluszyc lęki wywolane Boziowym porodem zapodajesz nam teraz dowcipiki?
Pusurek, EwaT, malgos741, Elfik, Mega, Reni, Bursztyn, iwcia77, samira, BISCA, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Tak. Syndrom wyparcia. Tfuuu!!! W wyparciu jest slowo parcie!!!!!! Aaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sama chciałas jeżdzić na krete z chłopakami i ze mnom
A.malgos741, Sabina, Reni, Bursztyn, iwcia77, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Się normalnie spocilam, może stworzymy wątek "mój poród', bo szkoda, żeby się taka opowieść zagubila w potoku postów...
Simba , po twoich dzisiejszych tekstach to mi się nawet wątroba uśmiecha, dzięki, i nie mowie o dowcipach:-)
Co do cesarki na życzenie, jestem za. Jak kobieta ma się 8 mcy BAC poorodu a myśl o CC ja uspokoi, dawać CC. Spokój matki ma ogromne znaczenie dla rozwoju dziecka.
Laski wiedza jakie cuda, podduszenia, wybicia barków i za późne CC się zdarzają.. Jak ktos woli wybrać ryzyko CC to powinna być jego decyzja.
Ja myślę o SN, ale jak uslyszalam, z podczas drugiej cesarki mogliby mi poprawić, czytaj usunac, ten daszek KT mi zrobili podczas pierwszej.. Hmmm, kuszące:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 10:38
kapturnica, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
jest jest jest kupa hahah
Bozia otrzymujesz odznakę dzielnego obesrańca, dyplom oraz książkę potrawy z łożyska na szybko
zuch!
no i będzie świadectwo z czerwonym paskiem
p.s. witam sięBozia3 wrote:i wszystko ze mnie wychodzi cokolwiek w sobie mam - masakra..wtedy chyba też poszła kupa... (potem się okazało, że nie dają teraz raczej lewatyw bo i tak większość kobiet popuszcza podczas parcia i oni wolą zgrabną kupkę, niż rozbryzgi, które się wydostają po lewatywie,
malgos741, kapturnica, Sabina, Mega, Elfik, Bursztyn, Simba, iwcia77, Aasiula, Bozia3, caffe, inessa, samira, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO Boziu
niesamowity opis, przeżycia. Cieszę się, że szczęśliwie jesteś po i masz ulicznego zdrowego i dużego synka
i Ty też jesteś już jak nowka
Gratulacje
Ps. I co? Zamykasz kramik czy starcie się o córeczkę?kapturnica, Mega, Elfik, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
a tam Bozia z piłą mechaniczną.. ja was teraz qrwa załatwię
babę co się pytala o studenta
lekarza, bo mordę darł
położną bo tak
i każdego kto stał i się przyglądał
Bozia3 wrote:wchodzą na salę - łóżko zakrwawione puste, a mnie nie ma....:)cdnWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 10:44
Mega, Elfik, Sabina, Simba, iwcia77, Aasiula, kapturnica, samira, paszczakin, Parka, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bozia opis fantastyczny, aż sie chce rodzic! A w każdym szpitalu teraz ten gaz podają?
Iwone gratulacje, wywalczylas nr 1!
Simba dobre te kawały, wyPARCIE mówisz?Elfik, Sabina, iwcia77, Iwone, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bozia powinnaś scenariusze pisać!
Reni!potrawy z łożyska na szybko!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 10:45
Elfik, iwcia77, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
A, wzięcie koszuli za sukienke, hit, ale normalny u faceta, nie geja ..
Wracamy z impry, patrze w lustro w windzie, a tam awatar Reni, albo panda.. rozmazany tusz wokół całych oczu..masakra..
lukam na mojego wzrokiem rekina żarłacza polującego na uchatkę i warczę -
dlaczego mi nie powiedziałeś, ze mi się tusz rozmazał, wyglądam jak debilka!
A on na to, zupełnie szczcerze - myślałem, że tak ma wyglądać, dziewczyny tak się jakoś teraz mocno malują...
Mega, Simba, Bursztyn, iwcia77, Aasiula, kapturnica, Reni, Bozia3, Sabina, samira, Parka, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
i w tym temacie
)))))))
Po wielu latach związku mąż przestał interesować sie swoją ślubną.
Każdego dnia po powrocie z pracy zakładał laczki, siadal przy stole, jadł obiad i czytał gazete...
Trwało to miesiącami, aż kiedyś ślubna postanowiła zwrócić uwage męża na sibie. Kupiła sexy bielizne i w niej przywitała ukochanego...
Bez skutku...
Kupiła strój z lateksu... Tez bez efektu...
Pewnego dnia rozebrala się do naga i zalożyla maske przeciwgazową, a nastepnie usiadła przy stole.
Mąż wrócił, zalożyl kapcie, usiadl naprzeciw żony, zaczął jeść obiad czytając prase.
Po chwili wyjrzał zza gazety i spojrzał chwilkę na swą wybrankę... Po kilku minutach znów zerknął i jeszcze raz, aż sie w końcu odezwał:
A co Ty?! Brwi zgoliłaś?!
Mega, Pusurek, Bursztyn, iwcia77, kapturnica, Iwone, Sabina, samira, Parka, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość