35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
po tej oksytocynie zaczęło mnie taj jeb..... po kręgosłupie, że myślałam, że zwariuje....skurcze szły szybko, jeden po drugim - przerwy pomiędzy nimi były 10-15 sekundowe, czasem jeden skurcz przechodził w drugi...miałam pozycję leżącą i pytano mnie czy chcę ją zmienić na pozycję na czworaka...ale ja nie miałam siły ręką ruszyć - co dopiero zmieniać pozycję...Na znieczulenie nie miałam już szans...rozpierdzielało mnie tak od środku, że zaczęłam drzeć się na cały szpital....
Wtedy sprytnie podeszła do mnie jakaś młoda baba i mówi, że wie, że ja jestem teraz w wyjątkowej sytuacji, ale czy wyrażam zgodę na to, żeby przyglądał mi się student dyskretnie z boku....noż kurde...jakby nie można było o to spytać wcześniej...powiedziałam, że może - a ona - ale na pewno? Pomyślałam wtedy, że za chwilę jej jebnę i całe szczęście, że rodzę sama, bo pobiłabym wszystkich obok...:)cdn
kapturnica, Pusurek, Simba, Sabina, malgos741, Iwone, Nati74, paszczakin, Mega, Reni, Bursztyn, iwcia77, Aasiula, ania.g, caffe, inessa, BISCA, samira, Parka, Mala79, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Simba, ja mam taka
http://www.e-bielizna.pl/light-elegance-ndk.html
Wiadomo, jakiej firmyNosilam ja pod koniec ciazy, teraz niezastapiona do karmienia, bo guziczki koncza sie akurat pod cyckami.
Jest z jakies takiej przecudnie milusiej bawelny. Polecam na maxa.
Rozbawila mnie wczoraj Shimmer, no a potem Andzej swa asertywnoscia
Ale z drugiej strony - fuck - my te wiadomosci praktyczne kumulujemy miesiacami, skrupulatnie zapisujemy, a tu DAJ GOTOWCA i won? Nie ma takiej opszyn! Zeby cos z forum dostac to trza tez i dac od siebie (udzielac sie troche, pozabawiac towarzycho, ponarzekac, powkurwiac...). O! I to jest moje oficjalne stanowisko.Pusurek, kapturnica, Sabina, EwaT, Elfik, Mega, Reni, Bursztyn, iwcia77, samira, Parka, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurde, juz mam stresa, co bedzie u Bozi dalej! Nie dali znieczulenia, bo za pozno?? Co za bzdura! Mi tez dali przy rozwarciu na 5 palcow i pieknie znieczulilo. Sie im nie chcialo chyba.
No i ze lewatywy nie zrobili??? Ani czopa? Masakra...kapturnica, Iwone, Reni, iwcia77, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:po tej oksytocynie zaczęło mnie taj jeb..... po kręgosłupie, że myślałam, że zwariuje....skurcze szły szybko, jeden po drugim - przerwy pomiędzy nimi były 10-15 sekundowe, czasem jeden skurcz przechodził w drugi...miałam pozycję leżącą i pytano mnie czy chcę ją zmienić na pozycję na czworaka...ale ja nie miałam siły ręką ruszyć - co dopiero zmieniać pozycję...Na znieczulenie nie miałam już szans...rozpierdzielało mnie tak od środku, że zaczęłam drzeć się na cały szpital....
Wtedy sprytnie podeszła do mnie jakaś młoda baba i mówi, że wie, że ja jestem teraz w wyjątkowej sytuacji, ale czy wyrażam zgodę na to, żeby przyglądał mi się student dyskretnie z boku....noż kurde...jakby nie można było o to spytać wcześniej...powiedziałam, że może - a ona - ale na pewno? Pomyślałam wtedy, że za chwilę jej jebnę i całe szczęście, że rodzę sama, bo pobiłabym wszystkich obok...:)cdn
Film normalnie.
Dobrze ze nie podeszla i nie spytala czy moze sobie zrobic z Toba zdjecieTo byloby jej ostatnie.
Sabina, kapturnica, Iwone, Elfik, Aasiula, Mega, Reni, Bursztyn, iwcia77, caffe, Parka, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Eheheheheheh
Film normalnie.
Dobrze ze nie podeszla i nie spytala czy moze sobie zrobic z Toba zdjecieTo byloby jej ostatnie.
Bozia pisze, ze nie miala sily ruszyc reka. No to ja by jebnela ze niby?
Sabina, Simba, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Dalaby rade?
Darla sie na caly szpital, to by juz energii nie miala na zabijanie.
Elfik, Mega, Reni, Bursztyn, iwcia77, Bozia3, BISCA, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mogłam wyprosić to znieczulenie, ale ta położna (ekologiczna - zresztą z najlepszą tam opinią) powiedziała, że to może opuźnić poród, że to ingerencja w kręgosłup - a ona widzi, że to idzie szybko i dam radę, więc może jednak wytrzymam i ona mi proponuje gaz rozweselająco- znieczulający...powiedziała mi, że on zadziała pod warunkiem, że będę go dobrze używać...czyli nie mackam sobie po gębie nim na oślep - tylko wkładam do buzi, kiedy idzie skurcz - mocno wciągam go i wydycham mocno na zewnątrz - tylko podczas skurczu, potem odkładam i czekam na kolejny - i powiem wam dziewczyny, że to jest super sprawa...oczywiście nie przestało boleć- ale w tej panice wymuszał on na mnie regularne i mocne oddychanie - wciągałam go maksymalnie mocno w głąb i wydychałam - co powodowało regularne i głębokie oddychanie - jednocześnie znosiło ból o jakąś 1/3 - no i byłam na niezłym haju po chwili..
(Z opowieści koleżanki słyszałam, że inna pacjentka nie chciała potem tego gazu im po porodzie oddać - tak jej było miło i mówiła, że ona jeszcze musi nim sobie trochę pooddychać..
Tak więc rodzącym naturalnie polecam z całego serca...
Trwało to może z godzinę - nagle przyszedł lekarz - podnieśli mnie jakoś wyżej - salowa mnie jeszcze raz umyła - przyszła też położna i powiedziała - rodzimy....ja se myślę...w ch...uja to nie mnie...pewnie coś ode mnie chcą - jakieś eksperymenty albo co - bo to niemożliwe, że po godzinie już druga faza....i odmówiłam współpracy - tym bardziej, że z tym gazem było mi coraz lepiej....CI się na mnie drą, żebym się odwróciła na plecy i nie podrzucała bioder, tylko je przykleiła do łóżka...a ja - o takiego wała - nie przewrócę się z boku...cdn
kapturnica, Sabina, malgos741, Pusurek, paszczakin, Simba, Iwone, Elfik, Mega, Reni, Bursztyn, iwcia77, Aasiula, ania.g, caffe, inessa, BISCA, samira, Parka, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Witam się dziewczynki
dziś już lepiej ale nadal jestem pociągającą dziewczyną.
Bozia dawaj następny odcinek bo ciekawa co dalej.
Kisia trzymie kciuki.Simba, Mega, iwcia77, inessa, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017