X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po tej oksytocynie zaczęło mnie taj jeb..... po kręgosłupie, że myślałam, że zwariuje....skurcze szły szybko, jeden po drugim - przerwy pomiędzy nimi były 10-15 sekundowe, czasem jeden skurcz przechodził w drugi...miałam pozycję leżącą i pytano mnie czy chcę ją zmienić na pozycję na czworaka...ale ja nie miałam siły ręką ruszyć - co dopiero zmieniać pozycję...Na znieczulenie nie miałam już szans...rozpierdzielało mnie tak od środku, że zaczęłam drzeć się na cały szpital....:) Wtedy sprytnie podeszła do mnie jakaś młoda baba i mówi, że wie, że ja jestem teraz w wyjątkowej sytuacji, ale czy wyrażam zgodę na to, żeby przyglądał mi się student dyskretnie z boku....noż kurde...jakby nie można było o to spytać wcześniej...powiedziałam, że może - a ona - ale na pewno? Pomyślałam wtedy, że za chwilę jej jebnę i całe szczęście, że rodzę sama, bo pobiłabym wszystkich obok...:)cdn

kapturnica, Pusurek, Simba, Sabina, malgos741, Iwone, Nati74, paszczakin, Mega, Reni, Bursztyn, iwcia77, Aasiula, ania.g, caffe, inessa, BISCA, samira, Parka, Mala79, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Simba, ja mam taka
    http://www.e-bielizna.pl/light-elegance-ndk.html
    Wiadomo, jakiej firmy ;) Nosilam ja pod koniec ciazy, teraz niezastapiona do karmienia, bo guziczki koncza sie akurat pod cyckami. ;) Jest z jakies takiej przecudnie milusiej bawelny. Polecam na maxa.
    Dzieki Pusur - zastanawiam sie, gdzie tego linka wrzucic. Moze do Drogerii??? Czy do opieki nad maluchem? Marta tez wczoraj pisala o tej Ziajce na ciemieniuche.

Rozbawila mnie wczoraj Shimmer, no a potem Andzej swa asertywnoscia ;)
    Ale z drugiej strony - fuck - my te wiadomosci praktyczne kumulujemy miesiacami, skrupulatnie zapisujemy, a tu DAJ GOTOWCA i won? Nie ma takiej opszyn! Zeby cos z forum dostac to trza tez i dac od siebie (udzielac sie troche, pozabawiac towarzycho, ponarzekac, powkurwiac...). O! I to jest moje oficjalne stanowisko.

Pusurek, kapturnica, Sabina, EwaT, Elfik, Mega, Reni, Bursztyn, iwcia77, samira, Parka, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, juz mam stresa, co bedzie u Bozi dalej! Nie dali znieczulenia, bo za pozno?? Co za bzdura! Mi tez dali przy rozwarciu na 5 palcow i pieknie znieczulilo. Sie im nie chcialo chyba.
    No i ze lewatywy nie zrobili??? Ani czopa? Masakra...

kapturnica, Iwone, Reni, iwcia77, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Dzieki Pusur - zastanawiam sie, gdzie tego linka wrzucic. Moze do Drogerii??? Czy do opieki nad maluchem? Marta tez wczoraj pisala o tej Ziajce na ciemieniuche.
    Wrzucilam do Drogerii. :)

Simba, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    po tej oksytocynie zaczęło mnie taj jeb..... po kręgosłupie, że myślałam, że zwariuje....skurcze szły szybko, jeden po drugim - przerwy pomiędzy nimi były 10-15 sekundowe, czasem jeden skurcz przechodził w drugi...miałam pozycję leżącą i pytano mnie czy chcę ją zmienić na pozycję na czworaka...ale ja nie miałam siły ręką ruszyć - co dopiero zmieniać pozycję...Na znieczulenie nie miałam już szans...rozpierdzielało mnie tak od środku, że zaczęłam drzeć się na cały szpital....:) Wtedy sprytnie podeszła do mnie jakaś młoda baba i mówi, że wie, że ja jestem teraz w wyjątkowej sytuacji, ale czy wyrażam zgodę na to, żeby przyglądał mi się student dyskretnie z boku....noż kurde...jakby nie można było o to spytać wcześniej...powiedziałam, że może - a ona - ale na pewno? Pomyślałam wtedy, że za chwilę jej jebnę i całe szczęście, że rodzę sama, bo pobiłabym wszystkich obok...:)cdn
    Eheheheheheh :) Film normalnie.
    Dobrze ze nie podeszla i nie spytala czy moze sobie zrobic z Toba zdjecie :) To byloby jej ostatnie.

Sabina, kapturnica, Iwone, Elfik, Aasiula, Mega, Reni, Bursztyn, iwcia77, caffe, Parka, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Eheheheheheh :) Film normalnie.
    Dobrze ze nie podeszla i nie spytala czy moze sobie zrobic z Toba zdjecie :) To byloby jej ostatnie.
    E, moze nie. ;) Bozia pisze, ze nie miala sily ruszyc reka. No to ja by jebnela ze niby? ;)

Sabina, Simba, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    E, moze nie. ;) Bozia pisze, ze nie miala sily ruszyc reka. No to ja by jebnela ze niby? ;)
    Wzrokiem by ja zabila albo by na nia jadem naplula :)

Elfik, Mega, Reni, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Wzrokiem by ja zabila albo by na nia jadem naplula :)
    Dalaby rade? ;) Darla sie na caly szpital, to by juz energii nie miala na zabijanie. ;)

Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Dalaby rade? ;) Darla sie na caly szpital, to by juz energii nie miala na zabijanie. ;)
    Nie znasz sie. Przeciez to chyba oczywiste ze Bozia jest wszechmogaca. Biblii nie czytalas, czy jak?

Elfik, Mega, Reni, Bursztyn, iwcia77, Bozia3, BISCA, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    ALE UDALO SIE ZAREJESTROWAC????

Tak mamy 1 numerek!!!!!

kapturnica, Sabina, Mega, iwcia77, inessa, BISCA, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Nie znasz sie. Przeciez to chyba oczywiste ze Bozia jest wszechmogaca. Biblii nie czytalas, czy jak?
    A. No tak.

Simba, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia pisz, bo nie wiemy czy zamordowalas tamta babe

kapturnica, Sabina, Elfik, Mega, Reni, Bursztyn, iwcia77, Bozia3, BISCA, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Bozia pisz, bo nie wiemy czy zamordowalas tamta babe
    I studenta.

kapturnica, Sabina, Simba, Mega, Bursztyn, iwcia77, BISCA, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj gadalam z kumpelka, ktora dwa lata temu urodzila blizniaki.
    Uwaga - przytyla w ciazy 35 kg. MA-SA-KRA

Pusurek, Sabina, Mega, Reni, iwcia77, caffe, inessa, samira, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I salową bo przechodziła w czasie mordu tamtych i sila rzeczy znalazla sie w nieodpowiednim miejscu w nieodpowiednim czasie 01icon_lol2.gif

Sabina, Simba, Elfik, Mega, Bursztyn, iwcia77, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, pisz, bo u mnie Adas spi i ja zamiast isc sie kapac, to czekam na kolejny odcinek! A mlekiem wali dookola. :P

Sabina, Mega, iwcia77, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Haa ja z jednym przytylam w ciazy 28kg Czyli z dwoma to by bylo jakies 56??? 01icon_lol2.gif

Simba, Mega, Reni, iwcia77, BISCA, Parka, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Nie przy jedzeniu, no! :) ;)

Sabina, Simba, Mega lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mogłam wyprosić to znieczulenie, ale ta położna (ekologiczna - zresztą z najlepszą tam opinią) powiedziała, że to może opuźnić poród, że to ingerencja w kręgosłup - a ona widzi, że to idzie szybko i dam radę, więc może jednak wytrzymam i ona mi proponuje gaz rozweselająco- znieczulający...powiedziała mi, że on zadziała pod warunkiem, że będę go dobrze używać...czyli nie mackam sobie po gębie nim na oślep - tylko wkładam do buzi, kiedy idzie skurcz - mocno wciągam go i wydycham mocno na zewnątrz - tylko podczas skurczu, potem odkładam i czekam na kolejny - i powiem wam dziewczyny, że to jest super sprawa...oczywiście nie przestało boleć- ale w tej panice wymuszał on na mnie regularne i mocne oddychanie - wciągałam go maksymalnie mocno w głąb i wydychałam - co powodowało regularne i głębokie oddychanie - jednocześnie znosiło ból o jakąś 1/3 - no i byłam na niezłym haju po chwili..;)(Z opowieści koleżanki słyszałam, że inna pacjentka nie chciała potem tego gazu im po porodzie oddać - tak jej było miło i mówiła, że ona jeszcze musi nim sobie trochę pooddychać..;) Tak więc rodzącym naturalnie polecam z całego serca...
    Trwało to może z godzinę - nagle przyszedł lekarz - podnieśli mnie jakoś wyżej - salowa mnie jeszcze raz umyła - przyszła też położna i powiedziała - rodzimy....ja se myślę...w ch...uja to nie mnie...pewnie coś ode mnie chcą - jakieś eksperymenty albo co - bo to niemożliwe, że po godzinie już druga faza....i odmówiłam współpracy - tym bardziej, że z tym gazem było mi coraz lepiej....CI się na mnie drą, żebym się odwróciła na plecy i nie podrzucała bioder, tylko je przykleiła do łóżka...a ja - o takiego wała - nie przewrócę się z boku...:) cdn

kapturnica, Sabina, malgos741, Pusurek, paszczakin, Simba, Iwone, Elfik, Mega, Reni, Bursztyn, iwcia77, Aasiula, ania.g, caffe, inessa, BISCA, samira, Parka, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się dziewczynki :-)
    dziś już lepiej ale nadal jestem pociągającą dziewczyną. ;-)
    Bozia dawaj następny odcinek bo ciekawa co dalej. :-)
    Kisia trzymie kciuki.

Simba, Mega, iwcia77, inessa, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
‹‹ 4615 4616 4617 4618 4619 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ