35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
My w pracy jak ktoś wyszedł to pakowalismy mu do torby ryze papieru..lub dwie
ale sobie nigdy haha
Bursztyn wrote:hahahaha!niezle
dobrze ze nie przynioslas w torebce kserokopiarki
trzymajac ja kurczowo pod pachamoremi, inessa, Pusurek, kapturnica, Simba, macduska, Sabina, mysza1975, iwcia77, Dorka1979, malgos741, Mega, peppapig lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:A propos wiary i wolności - przed chwilką przeczytałam:
http://iv.pl/images/08524898760302182664_thumb.jpg
Kilka godzin temu rozmawialysmy z sis ktora jest UK na ten temat....
KuRFFa mac we wlasnym kraju se gosc nie moze pojodlowac......
I dlatego nie powiem co powinno sie z nimi zrobic ..Mam na mysli muzulmanowiwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kilka godzin temu rozmawialysmy z sis ktora jest UK na ten temat....
KuRFFa mac we wlasnym kraju se gosc nie moze pojodlowac......
I dlatego nie powiem co powinno sie z nimi zrobic ..Mam na mysli muzulmanow
to tak odnosnie koncowki napisu na tym plakacieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 22:07
mysza1975, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:hahahaha!
niezle
dobrze ze nie przynioslas w torebce kserokopiarki
trzymajac ja kurczowo pod pachaBursztyn, kkisia, macduska, Reni, Sabina, inessa, mysza1975, iwcia77, malgos741, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:ale sklepy miesne mogliby zamknac
Ale oni przeciez zreja mieso..tylko wp nie jedza
Hmmm ja tam im bym podrzucila jakas zdechla swinie..Z domu by nie wyszli hłe hłe...
Bursztyn sorryy jestem miesozerna
EDIT
Teraz juz wiem do czego nawiazalas z tymi sklepami..Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 22:10
kkisia, inessa, iwcia77, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Ale oni przeciez zreja mieso..tylko wp nie jedza
Hmmm ja tam im bym podrzucila jakas zdechla swinie..Z domu by nie wyszli hłe hłe...
Bursztyn sorryy jestem miesozerna -
nick nieaktualnyKapta jak nie wiedza to i wieprzowine zjedza
Ja mieszkajac w Egiptowie czasami czestowalam kumpli moimi zapasami , co niektorzy wiedzac co jedza mowili ze im smakuje a ci co nie wiedzieli wpierdalali az im sie uszy trzeslycaffe, ania.g, inessa, Simba, mysza1975, iwcia77, Dorka1979, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Kapta jak nie wiedza to i wieprzowine zjedza
Ja mieszkajac w Egiptowie czasami czestowalam kumpli moimi zapasami , co niektorzy wiedzac co jedza mowili ze im smakuje a ci co nie wiedzieli wpierdalali az im sie uszy trzeslymysza1975, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Kapta jak nie wiedza to i wieprzowine zjedza
Ja mieszkajac w Egiptowie czasami czestowalam kumpli moimi zapasami , co niektorzy wiedzac co jedza mowili ze im smakuje a ci co nie wiedzieli wpierdalali az im sie uszy trzesly..Prawa podaja tylko swoim.Oni raczej papiera nie uzywaja ....To tak na marginesie...
kkisia, Sabina, inessa, mysza1975, iwcia77, malgos741, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny