35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:U mnie do dzis mlody jak smarkow za duzo to cofki ma..Taka natura ,ze niektore dzieciaki rzygaja czesciej inne mniej..Moj byl mistrzem whaftowaniu w najmniej oczekiwanym momencie..Np na swiatlach na skrzyzowaniu..Prosto na mamusie
Tylko babcia wpada w panikę, bo za jaj czasów, jej dziecka nie chorowały i ona nie wie co robićmacduska, inessa, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:No dobra. Weszłam w nowy etap. Powoli przestaje widzieć stopy i zaczęła mi sie w związku z tym fobia schodowa. Sie boje ze orła wyrzne. Poza tym, co chwile mam uwalone bluzki, bo to co normalnie ladowaloby na podłodze laduje na brzuchu. No i dzisiaj po powrocie do domu znalazłam w torebce firmowy telefon stacjonarny - słuchawkę bezprzewodowa.
Sabina, moremi, Simba, kkisia, mysza1975, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:znalam nawet taka jedna - ledwo co spojrzala na fiuta i juz byla w ciazy...
Bry wieczórkapturnica, macduska, Sabina, inessa, Niuta, Bursztyn, kkisia, mysza1975, iwcia77, malgos741, Mega, peppapig, Parka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:Moremi ja juz mam chorobe morska
pakuję, kupuję, instaluję, planuję, śledzę wiatr, czyszczę półki w pracy
Sabina, inessa, macduska, ania.g, mysza1975, iwcia77, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Ja ostatnio miałam do czynienia z kobietą, która niedawno, w wieku 45 lat, urodziła kolejne dziecko. Jej facet po pięćdziesiątce i to jego pierwsze. To oznacza, że mamy jeszcze szansę. Mam nadzieję, że niejedną
Bry wieczór -
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:Moremi, a jaka macie zaplanowana trasę?
Sabina, Pusurek, inessa, Simba, kkisia, macduska, ania.g, mysza1975, iwcia77, malgos741, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Tu się nie ma co zastanawiac Pusur, tylko następne fajne robić
mysza1975, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No no Moremi fajnie tak popływać
Ja mam zawsze chorobę morską i odpala mi się mega migrena.
W tym roku na statku dostałam magiczne tabletki..cudowne.. Zero dolegliwości.
Żałuje, ze sobie mnie zapisalam nazwy i nie kupiłam.Sabina, moremi, kapturnica, kkisia, mysza1975, iwcia77, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:No dobra. Weszłam w nowy etap. Powoli przestaje widzieć stopy i zaczęła mi sie w związku z tym fobia schodowa. Sie boje ze orła wyrzne. Poza tym, co chwile mam uwalone bluzki, bo to co normalnie ladowaloby na podłodze laduje na brzuchu. No i dzisiaj po powrocie do domu znalazłam w torebce firmowy telefon stacjonarny - słuchawkę bezprzewodowa.
niezle
dobrze ze nie przynioslas w torebce kserokopiarki
trzymajac ja kurczowo pod pachaSabina, BISCA, Reni, inessa, Pusurek, Simba, kkisia, mysza1975, iwcia77, Dorka1979, malgos741, Mega, samira lubią tę wiadomość