X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    To sobie sama dla siebie nastawiaj. :)

możesz jej jeszcze użyć "zamiast" :-):-):-)

kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    tez mi sie tak wydawalo, ale w biegu bylam i pomyslalam ze to o firme chodzi...
    wszystko przez ten porod ;)
    to Cię długo trzyma

Bursztyn lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A propos porodów to oświadczam że NIE dostałam orgazmu

Bursztyn, Mega, kapturnica, kkisia, mysza1975, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    masakra, oczy mnie juz bola,upocona jestem. :( marze o wannie z ciepła woda...
    Ja wlasnie wyszlam z wanny, corka usypia Adasia i mowi: Mamo, kap sie i relaksuj. Adas poplakiwal troche, to 2 razy przyleciala do lazienki, zebym sie nie stresowala, tylko relaksowala, bo ona kontroluje sytuacje. Dzizas, skad sie takie fajne corki biora?

Mala79, Sabina, Mega, ania.g, EwaT, kkisia, caffe, mysza1975, iwcia77, malgos741, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja wlasnie wyszlam z wanny, corka usypia Adasia i mowi: Mamo, kap sie i relaksuj. Adas poplakiwal troche, to 2 razy przyleciala do lazienki, zebym sie nie stresowala, tylko relaksowala, bo ona kontroluje sytuacje. Dzizas, skad sie takie fajne corki biora?
    No widzisz mamuska jak Cie godnie zastepuje w koncu to mala kobietka :-)

Pusurek, Dorka1979, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Tu się nie ma co zastanawiac Pusur, tylko następne fajne robić ;)
    Rzekłabym - dobrze gada, dać jej wódki, ale cóż Paszczak, Ty z czystych to chyba tylko mineralke, nie?

Ps. Jestes juz w domu?

Mega, paszczakin, Pusurek, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatni kwadrans jupi je i leeeete do domku

Mega lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Rzekłabym - dobrze gada, dać jej wódki, ale cóż Paszczak, Ty z czystych to chyba tylko mineralke, nie?

Ps. Jestes juz w domu?
    Sabinko jak zdrowko? Chyba ci troche lepiej, jak ci wodeczka po głowie chodzi? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 20:50

Sabina, paszczakin, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Sabinko jak zdrowko?
    A dzieki, bardzo powoli do przodu :) Mówię, choć chrypię jak diabli

Młoda mi wieczorem 3 razy zwymiotowała, od kaszlu. Teraz śpi, ale wiesz, ja juz taka spokojna nie jestem. Myślałam, że się uspokoiło, ale cóż. Wiem, że to zdrowiej dla dziecia, bo usuwa flegmę z organizmu, ale nie lubię być sama jak coś jest nie tak z córą :(

Mega, macduska, kkisia, mysza1975, iwcia77, Bliska 77, Parka lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    A dzieki, bardzo powoli do przodu :) Mówię, choć chrypię jak diabli

Młoda mi wieczorem 3 razy zwymiotowała, od kaszlu. Teraz śpi, ale wiesz, ja juz taka spokojna nie jestem. Myślałam, że się uspokoiło, ale cóż. Wiem, że to zdrowiej dla dziecia, bo usuwa flegmę z organizmu, ale nie lubię być sama jak coś jest nie tak z córą :(
    bylas z nią u lekarza? Wymioty od kaszlu to normalne, ale mogą tez świadczyć o anginie...

Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    bylas z nią u lekarza? Wymioty od kaszlu to normalne, ale mogą tez świadczyć o anginie...
    Bylismy w sobotę, Młoda ma nebulizację. Nie sądzę, że to angina, nie gorączkuje, bawi się, ma apetyt, gardło nie boli. Poszalała, poskakała, dostała ataku kaszlu i poleciało. Potem kolejny atak kaszlu i znowu...
    Dzięki :)

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Nope, do piątku w Chorwacji.. Do tej pory się trzymalam jakoś, nawet do knajp z chłopakami chodziłam, chodź nabijaja się okrutnie z mojego niepicia, ale dziś odpadam i tak sobie sami z wielkim uchem w hotelu siedzimy..
    Paszczak co kto lubi - jedni rzygają z przepicia inni od niepicia ;) Ale mam wrazenie, że sobie "nie krzywdujesz" tej niedogodności :)

macduska, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sie zegnac czas leciec do domku nic nie pisze ze wejde bo mi sie ostatnio nie udaje ... Kolorkow zycze gdybym sie nie pojawila

kapturnica, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eeeej jaki zajebiaszczy! no pierwszy raz mi się wózek podoba :-D
    Simba wrote:
    Hello hello - to nie dla nich!
    Oni maja czerwone Ferrari cabrio
    Dla przypomnienia:
    image.jpg

Simba lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra. Weszłam w nowy etap. Powoli przestaje widzieć stopy i zaczęła mi sie w związku z tym fobia schodowa. Sie boje ze orła wyrzne. Poza tym, co chwile mam uwalone bluzki, bo to co normalnie ladowaloby na podłodze laduje na brzuchu. No i dzisiaj po powrocie do domu znalazłam w torebce firmowy telefon stacjonarny - słuchawkę bezprzewodowa. :)

Reni, Sabina, paszczakin, Pusurek, macduska, moremi, inessa, BISCA, Bursztyn, kkisia, caffe, Bozia3, mysza1975, iwcia77, Dorka1979, malgos741, Mega, Bliska 77, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    A próchnica na to HURRA! ;)
    Nie, z tym problemów nie było i nie ma

ania.g, Mega lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ale masz zajebiście :)

Sabina, Pusurek lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Reni Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba przecież Ty mnie na głowę bijesz..
    Simba wrote:
    No i dzisiaj po powrocie do domu znalazłam w torebce firmowy telefon stacjonarny - słuchawkę bezprzewodowa. :)

moremi, Simba, inessa, kkisia, mysza1975, iwcia77, Mega, Parka lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No dobra. Weszłam w nowy etap. Powoli przestaje widzieć stopy i zaczęła mi sie w związku z tym fobia schodowa. Sie boje ze orła wyrzne. Poza tym, co chwile mam uwalone bluzki, bo to co normalnie ladowaloby na podłodze laduje na brzuchu. No i dzisiaj po powrocie do domu znalazłam w torebce firmowy telefon stacjonarny - słuchawkę bezprzewodowa. :)
    Simba nic tylko iść z Tobą do restauracji na jakies lecące danie :) A tam, wystarczą frytki z keczupem i będziesz gotowa :)
    A przez ten telefon to oplułam sobie monitor! Masz extra budyń :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 21:15

Simba, inessa, kkisia, mysza1975, iwcia77, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Bylismy w sobotę, Młoda ma nebulizację. Nie sądzę, że to angina, nie gorączkuje, bawi się, ma apetyt, gardło nie boli. Poszalała, poskakała, dostała ataku kaszlu i poleciało. Potem kolejny atak kaszlu i znowu...
    Dzięki :)
    U mnie do dzis mlody jak smarkow za duzo to cofki ma..Taka natura ,ze niektore dzieciaki rzygaja czesciej inne mniej..Moj byl mistrzem whaftowaniu w najmniej oczekiwanym momencie..Np na swiatlach na skrzyzowaniu..Prosto na mamusie =D

Sabina, inessa, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 4735 4736 4737 4738 4739 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ