35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa wlasnie wyszlam z wanny, corka usypia Adasia i mowi: Mamo, kap sie i relaksuj. Adas poplakiwal troche, to 2 razy przyleciala do lazienki, zebym sie nie stresowala, tylko relaksowala, bo ona kontroluje sytuacje. Dzizas, skad sie takie fajne corki biora?Mega wrote:masakra, oczy mnie juz bola,upocona jestem.
marze o wannie z ciepła woda...
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, ania.g, EwaT, nick nieaktualny, caffe, mysza1975, iwcia77, malgos741, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo widzisz mamuska jak Cie godnie zastepuje w koncu to mala kobietkaPusurek wrote:Ja wlasnie wyszlam z wanny, corka usypia Adasia i mowi: Mamo, kap sie i relaksuj. Adas poplakiwal troche, to 2 razy przyleciala do lazienki, zebym sie nie stresowala, tylko relaksowala, bo ona kontroluje sytuacje. Dzizas, skad sie takie fajne corki biora?
nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRzekłabym - dobrze gada, dać jej wódki, ale cóż Paszczak, Ty z czystych to chyba tylko mineralke, nie?paszczakin wrote:Tu się nie ma co zastanawiac Pusur, tylko następne fajne robić

Ps. Jestes juz w domu?
Mega, paszczakin, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabinko jak zdrowko? Chyba ci troche lepiej, jak ci wodeczka po głowie chodzi?Sabina wrote:Rzekłabym - dobrze gada, dać jej wódki, ale cóż Paszczak, Ty z czystych to chyba tylko mineralke, nie?
Ps. Jestes juz w domu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 20:50
nick nieaktualny, paszczakin, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA dzieki, bardzo powoli do przoduMega wrote:Sabinko jak zdrowko?
Mówię, choć chrypię jak diabli
Młoda mi wieczorem 3 razy zwymiotowała, od kaszlu. Teraz śpi, ale wiesz, ja juz taka spokojna nie jestem. Myślałam, że się uspokoiło, ale cóż. Wiem, że to zdrowiej dla dziecia, bo usuwa flegmę z organizmu, ale nie lubię być sama jak coś jest nie tak z córą
Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975, iwcia77, Bliska 77, Parka lubią tę wiadomość
-
bylas z nią u lekarza? Wymioty od kaszlu to normalne, ale mogą tez świadczyć o anginie...Sabina wrote:A dzieki, bardzo powoli do przodu
Mówię, choć chrypię jak diabli
Młoda mi wieczorem 3 razy zwymiotowała, od kaszlu. Teraz śpi, ale wiesz, ja juz taka spokojna nie jestem. Myślałam, że się uspokoiło, ale cóż. Wiem, że to zdrowiej dla dziecia, bo usuwa flegmę z organizmu, ale nie lubię być sama jak coś jest nie tak z córą
nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBylismy w sobotę, Młoda ma nebulizację. Nie sądzę, że to angina, nie gorączkuje, bawi się, ma apetyt, gardło nie boli. Poszalała, poskakała, dostała ataku kaszlu i poleciało. Potem kolejny atak kaszlu i znowu...Mega wrote:bylas z nią u lekarza? Wymioty od kaszlu to normalne, ale mogą tez świadczyć o anginie...
Dzięki
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaszczak co kto lubi - jedni rzygają z przepicia inni od niepiciapaszczakin wrote:Nope, do piątku w Chorwacji.. Do tej pory się trzymalam jakoś, nawet do knajp z chłopakami chodziłam, chodź nabijaja się okrutnie z mojego niepicia, ale dziś odpadam i tak sobie sami z wielkim uchem w hotelu siedzimy..
Ale mam wrazenie, że sobie "nie krzywdujesz" tej niedogodności
nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No dobra. Weszłam w nowy etap. Powoli przestaje widzieć stopy i zaczęła mi sie w związku z tym fobia schodowa. Sie boje ze orła wyrzne. Poza tym, co chwile mam uwalone bluzki, bo to co normalnie ladowaloby na podłodze laduje na brzuchu. No i dzisiaj po powrocie do domu znalazłam w torebce firmowy telefon stacjonarny - słuchawkę bezprzewodowa.
Reni, nick nieaktualny, paszczakin, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, BISCA, Bursztyn, nick nieaktualny, caffe, Bozia3, mysza1975, iwcia77, nick nieaktualny, malgos741, Mega, Bliska 77, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale masz zajebiściePusurek wrote:Ja wlasnie wyszlam z wanny, corka usypia Adasia i mowi: Mamo, kap sie i relaksuj. Adas poplakiwal troche, to 2 razy przyleciala do lazienki, zebym sie nie stresowala, tylko relaksowala, bo ona kontroluje sytuacje. Dzizas, skad sie takie fajne corki biora?
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Simba przecież Ty mnie na głowę bijesz..Simba wrote:No i dzisiaj po powrocie do domu znalazłam w torebce firmowy telefon stacjonarny - słuchawkę bezprzewodowa.

moremi, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975, iwcia77, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba nic tylko iść z Tobą do restauracji na jakies lecące danieSimba wrote:No dobra. Weszłam w nowy etap. Powoli przestaje widzieć stopy i zaczęła mi sie w związku z tym fobia schodowa. Sie boje ze orła wyrzne. Poza tym, co chwile mam uwalone bluzki, bo to co normalnie ladowaloby na podłodze laduje na brzuchu. No i dzisiaj po powrocie do domu znalazłam w torebce firmowy telefon stacjonarny - słuchawkę bezprzewodowa.

A tam, wystarczą frytki z keczupem i będziesz gotowa 
A przez ten telefon to oplułam sobie monitor! Masz extra budyń
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 21:15
Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975, iwcia77, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
U mnie do dzis mlody jak smarkow za duzo to cofki ma..Taka natura ,ze niektore dzieciaki rzygaja czesciej inne mniej..Moj byl mistrzem whaftowaniu w najmniej oczekiwanym momencie..Np na swiatlach na skrzyzowaniu..Prosto na mamusieSabina wrote:Bylismy w sobotę, Młoda ma nebulizację. Nie sądzę, że to angina, nie gorączkuje, bawi się, ma apetyt, gardło nie boli. Poszalała, poskakała, dostała ataku kaszlu i poleciało. Potem kolejny atak kaszlu i znowu...
Dzięki
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość