35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMega wrote:masakra, oczy mnie juz bola,upocona jestem.
marze o wannie z ciepła woda...
Mala79, Sabina, Mega, ania.g, EwaT, kkisia, caffe, mysza1975, iwcia77, malgos741, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Ja wlasnie wyszlam z wanny, corka usypia Adasia i mowi: Mamo, kap sie i relaksuj. Adas poplakiwal troche, to 2 razy przyleciala do lazienki, zebym sie nie stresowala, tylko relaksowala, bo ona kontroluje sytuacje. Dzizas, skad sie takie fajne corki biora?
Pusurek, Dorka1979, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Tu się nie ma co zastanawiac Pusur, tylko następne fajne robić
Ps. Jestes juz w domu?Mega, paszczakin, Pusurek, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Rzekłabym - dobrze gada, dać jej wódki, ale cóż Paszczak, Ty z czystych to chyba tylko mineralke, nie?
Ps. Jestes juz w domu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 20:50
Sabina, paszczakin, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Sabinko jak zdrowko?
Mówię, choć chrypię jak diabli
Młoda mi wieczorem 3 razy zwymiotowała, od kaszlu. Teraz śpi, ale wiesz, ja juz taka spokojna nie jestem. Myślałam, że się uspokoiło, ale cóż. Wiem, że to zdrowiej dla dziecia, bo usuwa flegmę z organizmu, ale nie lubię być sama jak coś jest nie tak z córąMega, macduska, kkisia, mysza1975, iwcia77, Bliska 77, Parka lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:A dzieki, bardzo powoli do przodu
Mówię, choć chrypię jak diabli
Młoda mi wieczorem 3 razy zwymiotowała, od kaszlu. Teraz śpi, ale wiesz, ja juz taka spokojna nie jestem. Myślałam, że się uspokoiło, ale cóż. Wiem, że to zdrowiej dla dziecia, bo usuwa flegmę z organizmu, ale nie lubię być sama jak coś jest nie tak z córąSabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:bylas z nią u lekarza? Wymioty od kaszlu to normalne, ale mogą tez świadczyć o anginie...
Dziękiiwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Nope, do piątku w Chorwacji.. Do tej pory się trzymalam jakoś, nawet do knajp z chłopakami chodziłam, chodź nabijaja się okrutnie z mojego niepicia, ale dziś odpadam i tak sobie sami z wielkim uchem w hotelu siedzimy..
Ale mam wrazenie, że sobie "nie krzywdujesz" tej niedogodności
macduska, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No dobra. Weszłam w nowy etap. Powoli przestaje widzieć stopy i zaczęła mi sie w związku z tym fobia schodowa. Sie boje ze orła wyrzne. Poza tym, co chwile mam uwalone bluzki, bo to co normalnie ladowaloby na podłodze laduje na brzuchu. No i dzisiaj po powrocie do domu znalazłam w torebce firmowy telefon stacjonarny - słuchawkę bezprzewodowa.
Reni, Sabina, paszczakin, Pusurek, macduska, moremi, inessa, BISCA, Bursztyn, kkisia, caffe, Bozia3, mysza1975, iwcia77, Dorka1979, malgos741, Mega, Bliska 77, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Ja wlasnie wyszlam z wanny, corka usypia Adasia i mowi: Mamo, kap sie i relaksuj. Adas poplakiwal troche, to 2 razy przyleciala do lazienki, zebym sie nie stresowala, tylko relaksowala, bo ona kontroluje sytuacje. Dzizas, skad sie takie fajne corki biora?
Sabina, Pusurek lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Simba przecież Ty mnie na głowę bijesz..Simba wrote:No i dzisiaj po powrocie do domu znalazłam w torebce firmowy telefon stacjonarny - słuchawkę bezprzewodowa.
moremi, Simba, inessa, kkisia, mysza1975, iwcia77, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:No dobra. Weszłam w nowy etap. Powoli przestaje widzieć stopy i zaczęła mi sie w związku z tym fobia schodowa. Sie boje ze orła wyrzne. Poza tym, co chwile mam uwalone bluzki, bo to co normalnie ladowaloby na podłodze laduje na brzuchu. No i dzisiaj po powrocie do domu znalazłam w torebce firmowy telefon stacjonarny - słuchawkę bezprzewodowa.
A tam, wystarczą frytki z keczupem i będziesz gotowa
A przez ten telefon to oplułam sobie monitor! Masz extra budyńWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 21:15
Simba, inessa, kkisia, mysza1975, iwcia77, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Bylismy w sobotę, Młoda ma nebulizację. Nie sądzę, że to angina, nie gorączkuje, bawi się, ma apetyt, gardło nie boli. Poszalała, poskakała, dostała ataku kaszlu i poleciało. Potem kolejny atak kaszlu i znowu...
DziękiSabina, inessa, kkisia, Mega lubią tę wiadomość