35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moglas odp : " doprawdy ma Pani mniej niz 30 lat??? "
i zrobic wielkie oczy
macduska wrote:a jeszcze na szkoleniu szłam, upadł mi długopis i zanim się schyliłam podała mi go jakaś kobieta. Podziękowałam, a ona , że to drobiazg bo jest MŁODSZA to jej łatwiej. Naprawde nie wydawało mi się ,że jest młodsza....
Chyba się upiję z rozpaczy...Mega, Bursztyn, kapturnica, Sabina, inessa, macduska, Pusurek, kkisia, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:hehe a co a jak
Ale tak na powaznie te ktore chca to dupa blada te ktore nie chca maja na pstrykniecie zajscie ...
Mala79, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:a jeszcze na szkoleniu szłam, upadł mi długopis i zanim się schyliłam podała mi go jakaś kobieta. Podziękowałam, a ona , że to drobiazg bo jest MŁODSZA to jej łatwiej. Naprawde nie wydawało mi się ,że jest młodsza....
Chyba się upiję z rozpaczy...
wrr nie cierpie takich ludziSabina, macduska lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Bursztyn - a zdarzyło Ci się kiedyś użyć tego magicznego ukrytego guziczka? Kurcze - taka praca ze świrami rzeczywiście może być ciekawa....Ty widzę masz skłonność do podnoszenia sobie adrenaliny - jak nie chorzy, to porody....i jak Ty potem masz być normalna????
Guziczka jeszcze nie zdarzylo mi sie nacisnac, ale kto wie co kolejny dzien przyniesie...iwcia77, Bozia3, Simba, kapturnica, Sabina, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:moglas odp : " doprawdy ma Pani mniej niz 30 lat??? "
i zrobic wielkie oczy
iwcia77, macduska lubią tę wiadomość
-
znalam nawet taka jedna - ledwo co spojrzala na fiuta i juz byla w ciazy...Mala79 wrote:hehe a co a jak
Ale tak na powaznie te ktore chca to dupa blada te ktore nie chca maja na pstrykniecie zajscie ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 19:45
Mala79, Mega, Bursztyn, Sabina, inessa, macduska, Pusurek, kkisia, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:a jeszcze na szkoleniu szłam, upadł mi długopis i zanim się schyliłam podała mi go jakaś kobieta. Podziękowałam, a ona , że to drobiazg bo jest MŁODSZA to jej łatwiej. Naprawde nie wydawało mi się ,że jest młodsza....
Chyba się upiję z rozpaczy...iwcia77, Mega, Mala79, Bursztyn, kapturnica, Sabina, inessa, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Szybko biegna?
Bo ja mam tez taki bajer w robocie, ale reakcja nie zawsze jest szybka.
Mozna w leb dostac spokojnie.
pewnie ze mozna zerwac, televizor maja za pancerna szybaiwcia77, Mega, kapturnica, Simba, Sabina, Pusurek, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Chyba się upiję z rozpaczy...
olej to metnym siuremkapturnica, Sabina, inessa, macduska, BISCA, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Simba, chlopaki beda mialy piekna bryczke
to chyba z napedem na 4 kola?a tak powaznie to są takie wózki z napędem, chyba włoskie i cholernie drogie
kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:Simba, chlopaki beda mialy piekna bryczke
to chyba z napedem na 4 kola?
Oni maja czerwone Ferrari cabrio
Dla przypomnienia:
Bursztyn, Mega, kapturnica, Mala79, Sabina, ania.g, Iwone, BISCA, kkisia, Dorka1979, mysza1975, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość