35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mala79 wrote:Mega czesc czolem kluchy z rosolem widze ze podzielasz temat siedzenia w pracy do 21wszej
Mala79 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Przy okazji upiekłam dwie pieczenie na jednym ogniu- wyszkoliłam się i byłam u gina. Zrobił mi uprzejmość i przyjął w klinice więc nie będę jechać specjalnie w czwartek. Znowu Fostimon i pewnie znowu nic. Kurcze zawsze karze nam sie bzykać dobę po zastrzyku na pęknięcie pęcherzyka i nic z tego. Tak sobie myślę że może zacząć wcześniej i tak codziennie? co myślicie?
macduska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:starań o dziecko
kapturnica, macduska, iwcia77, Mala79, mysza1975, kkisia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:no ale tak robimy i gówno, to może coś zmienić?
Mega, iwcia77, Sabina, Mala79, mysza1975, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA u mnie leje. Zaczelo sie. I tak bedzie lalo az do marca. I nawet sie napic nie mozna... Se swieczek nastawiam, to milusiej moze bedzie.
Mega, Bliska 77, macduska, iwcia77, Sabina, Mala79, Bozia3, Bursztyn, Simba, mysza1975, inessa, ania.g, kkisia, caffe, peppapig, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek, nie martw sie u nas tez pada
z tymi swieczkami to dobry pomysl no i taki romantyczny ale ja ostatnio jestem na wojennej sciezce z moim wiec nawet swieczki nie pomoga
iwcia77, Mega, Bozia3, Bursztyn, mysza1975, inessa, Pusurek, kkisia, caffe, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:A u mnie leje. Zaczelo sie. I tak bedzie lalo az do marca. I nawet sie napic nie mozna... Se swieczek nastawiam, to milusiej moze bedzie.
Mega, mysza1975, macduska, Pusurek, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:o swięta prawda, niestety
Swoja droga baba dalapo galotach..
Faux pas totalne...Bylo jej powiedziec ,ze az taka stara nie ejstes..A wogole to bym sielekko wkurwila na kobiteMega, iwcia77, Sabina, inessa, macduska, Parka lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:Hmm no to juz nie wiem to moze faktycznie odmiana jakas bedzie dobra ...
kapturnica, paszczakin, iwcia77, Sabina, mysza1975, macduska, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:tak: seks na stole, na schodach, w autobusie lub u sąsiada
Ale tak na powaznie te ktore chca to dupa blada te ktore nie chca maja na pstrykniecie zajscie ...
Mega, iwcia77, macduska, kkisia, mysza1975, peppapig lubią tę wiadomość