35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Esputicon też już podaję małemu - bo raz na dobę - tak średnio - pręży się i męczy i trwa to ze dwie godziny - nie może puścić ani bąka, ani zrobić kupy... U mnie była położna - powiedziała, że mam jeść i owoce i warzywa (polskie)...więc pomidory normalnie wcinam, jabłka też - mam unikać brokułów, kalafiorów, gruszek, smażonego na głębszym tłuszczu typu schabowy, czy mielony i gotowych produktów słodkich typu drożdżówki - bo sama chemia. Ale mam jeść nabiał, żółty ser, wszystkie rodzaje mięs duszonych i gotowanych. Mam pić soki - najlepiej ze szklanych opakowań, bo po kartonach dzieci boli brzuch....
Lepsze od esputiconu są podobno Sab Simplex - jakiś niemiecki wynalazek - ale ja jeszcze tego nie testowałam...
Bliska 77, Mala79, iwcia77, Sabina, Bozia3, caffe lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Esputicon też już podaję małemu - bo raz na dobę - tak średnio - pręży się i męczy i trwa to ze dwie godziny - nie może puścić ani bąka, ani zrobić kupy... U mnie była położna - powiedziała, że mam jeść i owoce i warzywa (polskie)...więc pomidory normalnie wcinam, jabłka też - mam unikać brokułów, kalafiorów, gruszek, smażonego na głębszym tłuszczu typu schabowy, czy mielony i gotowych produktów słodkich typu drożdżówki - bo sama chemia. Ale mam jeść nabiał, żółty ser, wszystkie rodzaje mięs duszonych i gotowanych. Mam pić soki - najlepiej ze szklanych opakowań, bo po kartonach dzieci boli brzuch....
Lepsze od esputiconu są podobno Sab Simplex - jakiś niemiecki wynalazek - ale ja jeszcze tego nie testowałam...Mega, iwcia77, Sabina, Bozia3, caffe lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Pewnie ile poloznych tyle diet. Ja pije sok jablkowy z kartonu, nie jem wzdeciowych warzyw i cytrusow, smazonego tez nie. Nabial to tylko jogurt,mam zle doswiadczenia po corce i wole troche jeszcze poczekac. Po czekoladzie Adasia wysypalo, wiec bye bye czekolado. Pizze jemy non stop. Kolek niet. Kupy piekne, juz o regularnych porach. Z zarciem trzeba tez troche intuicyjnie podchodzic,no i wprowadzac tylko po 1 produkcie na raz.
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Lepsze od esputiconu są podobno Sab Simplex - jakiś niemiecki wynalazek - ale ja jeszcze tego nie testowałam...
Tu potwierdze ze te kropelki sa dobre chociaz czasami to mleczko trzeba zmienic jak sie nie karmi naturalnie i tez przechodza kolki ... a w Polsce sa o krople o nazwie Bobotic i tez dzialaja ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 18:15
-
chyba wystąpię do admina o bana na Twoje wypowiedzi! kuźwa
urodziła, wpieprza pizze non stop i tak wygląda!
skandal!
Pusurek wrote:Pewnie ile poloznych tyle diet. Pizze jemy non stop.mysza1975, Mala79, Sabina, Simba, kapturnica, moremi, Mega, Pusurek, iwcia77, Niuta, Dorka1979, BISCA, Parka lubią tę wiadomość
-
moje dziecko kolek jeszcze nie ma..eyyyyyyy a no..przeciez go jeszcze nie mam
ale oglądałam jakiś mądry program o kolkach (tak tak zdarza się jak pilot leży na stole i nie chce mi się podnieść, żeby przełączyć tv więc oglądam jak leci)
i tam coś mówili, że kolki są spowodowane niedorozwojem układu pokarmowego i trzeba to poprostu przeczekać
Sabina, mysza1975, Simba, Mega, Pusurek, iwcia77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:moje dziecko kolek jeszcze nie ma..eyyyyyyy a no..przeciez go jeszcze nie mam
ale oglądałam jakiś mądry program o kolkach (tak tak zdarza się jak pilot leży na stole i nie chce mi się podnieść, żeby przełączyć tv więc oglądam jak leci)
i tam coś mówili, że kolki są spowodowane niedorozwojem układu pokarmowego i trzeba to poprostu przeczekaćA jak do tego dojdzie dziecko z alergią, to dopiero jest jazda
Ja tak miałam, z tego co pamietam to i Ania tez tak miała... Ale da się przeżyć...
kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Nie oslabiaj mnie...
Oni nie dostana farb. Nie chce zeby w przyszlosci zostali jakimis pieprzonymi hipsterami. Dostana liczydla - to nie brudzi
Dziewczyny zwolnijcie tempo bo nie nadążam, dopiero teraz mam troche luzu w pracy i moge poczytać
Simba karoca pierwsza klasa
Reni buldozki przeslodkie....Mala79, kapturnica, Bliska 77, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam. Przed chwila wróciłam do domu po dwóch dniach, trochę was podczytywałam, ale z komórki to nie to samo. Działo się, działo na forum - co ciekawsza dyskusja to mnie omija
kapturnica, mysza1975, Mala79, Mega, Bliska 77, iwcia77, Sabina, inessa, BISCA lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Witam. Przed chwila wróciłam do domu po dwóch dniach, trochę was podczytywałam, ale z komórki to nie to samo. Działo się, działo na forum - co ciekawsza dyskusja to mnie omija
I jak po wyjezdzie
macduska, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Witam. Przed chwila wróciłam do domu po dwóch dniach, trochę was podczytywałam, ale z komórki to nie to samo. Działo się, działo na forum - co ciekawsza dyskusja to mnie omija
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 18:55
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Przy okazji upiekłam dwie pieczenie na jednym ogniu- wyszkoliłam się i byłam u gina. Zrobił mi uprzejmość i przyjął w klinice więc nie będę jechać specjalnie w czwartek. Znowu Fostimon i pewnie znowu nic. Kurcze zawsze karze nam sie bzykać dobę po zastrzyku na pęknięcie pęcherzyka i nic z tego. Tak sobie myślę że może zacząć wcześniej i tak codziennie? co myślicie?
-
nick nieaktualny