X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    więc powinno być ciekawie...:)

Liczę na szczęście nowicjusza. Pójdzie lekko, łatwo i przyjemnie.

Bozia3, inessa, moremi, Pusurek, Simba, Mega, iwcia77, Sabina, Bursztyn, ania.g lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Esputicon też już podaję małemu - bo raz na dobę - tak średnio - pręży się i męczy i trwa to ze dwie godziny - nie może puścić ani bąka, ani zrobić kupy... U mnie była położna - powiedziała, że mam jeść i owoce i warzywa (polskie)...więc pomidory normalnie wcinam, jabłka też - mam unikać brokułów, kalafiorów, gruszek, smażonego na głębszym tłuszczu typu schabowy, czy mielony i gotowych produktów słodkich typu drożdżówki - bo sama chemia. Ale mam jeść nabiał, żółty ser, wszystkie rodzaje mięs duszonych i gotowanych. Mam pić soki - najlepiej ze szklanych opakowań, bo po kartonach dzieci boli brzuch....
    Lepsze od esputiconu są podobno Sab Simplex - jakiś niemiecki wynalazek - ale ja jeszcze tego nie testowałam...
    Pewnie ile poloznych tyle diet. Ja pije sok jablkowy z kartonu, nie jem wzdeciowych warzyw i cytrusow, smazonego tez nie. Nabial to tylko jogurt,mam zle doswiadczenia po corce i wole troche jeszcze poczekac. Po czekoladzie Adasia wysypalo, wiec bye bye czekolado. Pizze jemy non stop. Kolek niet. Kupy piekne, juz o regularnych porach. Z zarciem trzeba tez troche intuicyjnie podchodzic,no i wprowadzac tylko po 1 produkcie na raz.

Bliska 77, Mala79, iwcia77, Sabina, Bozia3, caffe lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Esputicon też już podaję małemu - bo raz na dobę - tak średnio - pręży się i męczy i trwa to ze dwie godziny - nie może puścić ani bąka, ani zrobić kupy... U mnie była położna - powiedziała, że mam jeść i owoce i warzywa (polskie)...więc pomidory normalnie wcinam, jabłka też - mam unikać brokułów, kalafiorów, gruszek, smażonego na głębszym tłuszczu typu schabowy, czy mielony i gotowych produktów słodkich typu drożdżówki - bo sama chemia. Ale mam jeść nabiał, żółty ser, wszystkie rodzaje mięs duszonych i gotowanych. Mam pić soki - najlepiej ze szklanych opakowań, bo po kartonach dzieci boli brzuch....
    Lepsze od esputiconu są podobno Sab Simplex - jakiś niemiecki wynalazek - ale ja jeszcze tego nie testowałam...
    agata dobrze reaguje na esputicon i z kolkami nie ma problemu, natomiast ze starszą przerobiłam chyba wszystkie dostępne wtedy wynalazki i nic, dupa, pediatra powiedziała, że takie dzieci po prostu się zdarzają i pamiętam, ze brzuszek masowałam masowała i masowałam....

Mega, iwcia77, Sabina, Bozia3, caffe lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Pewnie ile poloznych tyle diet. Ja pije sok jablkowy z kartonu, nie jem wzdeciowych warzyw i cytrusow, smazonego tez nie. Nabial to tylko jogurt,mam zle doswiadczenia po corce i wole troche jeszcze poczekac. Po czekoladzie Adasia wysypalo, wiec bye bye czekolado. Pizze jemy non stop. Kolek niet. Kupy piekne, juz o regularnych porach. Z zarciem trzeba tez troche intuicyjnie podchodzic,no i wprowadzac tylko po 1 produkcie na raz.
    dokładnie

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

Tu potwierdze ze te kropelki sa dobre chociaz czasami to mleczko trzeba zmienic jak sie nie karmi naturalnie i tez przechodza kolki ... a w Polsce sa o krople o nazwie Bobotic i tez dzialaja ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 18:15

• Reni Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba wystąpię do admina o bana na Twoje wypowiedzi! kuźwa
    urodziła, wpieprza pizze non stop i tak wygląda!
    skandal!
    Pusurek wrote:
    Pewnie ile poloznych tyle diet. Pizze jemy non stop.

mysza1975, Mala79, Sabina, Simba, kapturnica, moremi, Mega, Pusurek, iwcia77, Niuta, Dorka1979, BISCA, Parka lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moje dziecko kolek jeszcze nie ma..eyyyyyyy a no..przeciez go jeszcze nie mam ;-)
    ale oglądałam jakiś mądry program o kolkach (tak tak zdarza się jak pilot leży na stole i nie chce mi się podnieść, żeby przełączyć tv więc oglądam jak leci)
    i tam coś mówili, że kolki są spowodowane niedorozwojem układu pokarmowego i trzeba to poprostu przeczekać :-(

Sabina, mysza1975, Simba, Mega, Pusurek, iwcia77, inessa lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    moje dziecko kolek jeszcze nie ma..eyyyyyyy a no..przeciez go jeszcze nie mam ;-)
    ale oglądałam jakiś mądry program o kolkach (tak tak zdarza się jak pilot leży na stole i nie chce mi się podnieść, żeby przełączyć tv więc oglądam jak leci)
    i tam coś mówili, że kolki są spowodowane niedorozwojem układu pokarmowego i trzeba to poprostu przeczekać :-(
    I niestety tak jest ;) A jak do tego dojdzie dziecko z alergią, to dopiero jest jazda ;) Ja tak miałam, z tego co pamietam to i Ania tez tak miała... Ale da się przeżyć...

kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Nie oslabiaj mnie...
    Oni nie dostana farb. Nie chce zeby w przyszlosci zostali jakimis pieprzonymi hipsterami. Dostana liczydla - to nie brudzi :)
    no.... i mozna sie po głowie walić ;)
    Dziewczyny zwolnijcie tempo bo nie nadążam, dopiero teraz mam troche luzu w pracy i moge poczytać :D
    Simba karoca pierwsza klasa
    Reni buldozki przeslodkie....

Mala79, kapturnica, Bliska 77, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    boszz..

• Mega Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa i widze Bursztyn powoli wymięka.... Dobrze :P

kapturnica, iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega czesc czolem kluchy z rosolem widze ze podzielasz temat siedzenia w pracy do 21wszej :-D

kapturnica, Mega, iwcia77, Sabina, inessa lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    NIestety tak...
    niestety.... hmm... czyli byly pyszne ;)

kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Przed chwila wróciłam do domu po dwóch dniach, trochę was podczytywałam, ale z komórki to nie to samo. Działo się, działo na forum - co ciekawsza dyskusja to mnie omija :-(

kapturnica, mysza1975, Mala79, Mega, Bliska 77, iwcia77, Sabina, inessa, BISCA lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Witam. Przed chwila wróciłam do domu po dwóch dniach, trochę was podczytywałam, ale z komórki to nie to samo. Działo się, działo na forum - co ciekawsza dyskusja to mnie omija :-(
    Zlosliwosc losu ;) I jak po wyjezdzie :)

macduska, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 15:15

mysza1975, EwaT, Bliska 77, iwcia77, Sabina, inessa, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    nie tylko Ciebie omija ja ostatnimi czasy mam same tyly ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 18:55

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ogólnie to nie chce mi się coraz bardziej :-/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 18:56

Sabina, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Przy okazji upiekłam dwie pieczenie na jednym ogniu- wyszkoliłam się i byłam u gina. Zrobił mi uprzejmość i przyjął w klinice więc nie będę jechać specjalnie w czwartek. Znowu Fostimon i pewnie znowu nic. Kurcze zawsze karze nam sie bzykać dobę po zastrzyku na pęknięcie pęcherzyka i nic z tego. Tak sobie myślę że może zacząć wcześniej i tak codziennie? co myślicie?
    Hmm codziennie tez nie za dobrze moze co drugi dzien bynajmniej takie moje skromne zdanie

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2014, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 15:15

Mala79, peppapig lubią tę wiadomość

‹‹ 4731 4732 4733 4734 4735 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ