35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:Esputicon też już podaję małemu - bo raz na dobę - tak średnio - pręży się i męczy i trwa to ze dwie godziny - nie może puścić ani bąka, ani zrobić kupy... U mnie była położna - powiedziała, że mam jeść i owoce i warzywa (polskie)...więc pomidory normalnie wcinam, jabłka też - mam unikać brokułów, kalafiorów, gruszek, smażonego na głębszym tłuszczu typu schabowy, czy mielony i gotowych produktów słodkich typu drożdżówki - bo sama chemia. Ale mam jeść nabiał, żółty ser, wszystkie rodzaje mięs duszonych i gotowanych. Mam pić soki - najlepiej ze szklanych opakowań, bo po kartonach dzieci boli brzuch....
Lepsze od esputiconu są podobno Sab Simplex - jakiś niemiecki wynalazek - ale ja jeszcze tego nie testowałam...
Być może coś zjadasz i mały ma takie problemy, nie wiem. -
nick nieaktualnymacduska wrote:a jeszcze na szkoleniu szłam, upadł mi długopis i zanim się schyliłam podała mi go jakaś kobieta. Podziękowałam, a ona , że to drobiazg bo jest MŁODSZA to jej łatwiej. Naprawde nie wydawało mi się ,że jest młodsza....
Chyba się upiję z rozpaczy...Bursztyn, macduska, iwcia77, Mega, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:
nie zazdroszczę....
inessa, Reni, mysza1975, Dorka1979, malgos741, Mega, peppapig lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Boszsze te wielkie pieluchomajtki pełne gowna! Że o dzwiganiu nie wspomnę!
nie zazdroszczę....
A jak sie zna pare technik to i sie nie musi czlowiek nadźwigac strasznie...Sabina, Bursztyn, macduska, iwcia77, Mega, peppapig, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Wiesz gowniana robota ale lubilam mimo wszytsko ta prace
A jak sie zna pare technik to i sie nie musi czlowiek nadźwigac strasznie...zawsze jak gadam z pielęgniarkami z dps, to strasznie narzekają, zwykli pracownicy mniej, mozr jak Ty batdziej lubia swoja prace?.
mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Ja wlasnie wyszlam z wanny, corka usypia Adasia i mowi: Mamo, kap sie i relaksuj. Adas poplakiwal troche, to 2 razy przyleciala do lazienki, zebym sie nie stresowala, tylko relaksowala, bo ona kontroluje sytuacje. Dzizas, skad sie takie fajne corki biora?
mysza1975, Mega, peppapig, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Kurcze, fajnie
zawsze jak gadam z pielęgniarkami z dps, to strasznie narzekają, zwykli pracownicy mniej, mozr jak Ty batdziej lubia swoja prace?.
Dobra kasa to i prace sie lubilo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 22:36
Sabina, iwcia77, malgos741, ania.g, Mega, Bliska 77, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Współczuje.
Ja pracuje ze starszymi osobami śmierdzą, szczaja w majty, noedomyci masakra... A opiekować się takimi myc podcierac przewijać? Nie wyobrazam sobie! Podziwiam i chylę czołakapturnica, iwcia77, malgos741, ania.g, Mega, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Współczuje.
Ja pracuje ze starszymi osobami śmierdzą, szczaja w majty, noedomyci masakra... A opiekować się takimi myc podcierac przewijać? Nie wyobrazam sobie! Podziwiam i chylę czoła
Wiesz niektorzy smierdza , sa zaniedbani nie z lenistwa bo po prostu nie daja sobie ze soba rade...I widzialam ogrom cierpienia jakie niesie ze soba niedołęstwo..Odlezyny , nietrzymanie zwieraczy ,przykucie do lozka i to co najgorsze BOL , przejmujacy bol przy kazdym dotyku i zabiegu....Niestety starosc jest kurwa okrutna.
.Zawsze sobie powtarzam ,ze chce traktowac taka osobe tak jak chcialabym by traktowano moja matke lub mnie....Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 22:46
mysza1975, Bursztyn, iwcia77, malgos741, Simba, Mega, Sabina, Bliska 77, Pusurek lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Bozia, a może to po pomidorach mały ma takie wzdęcia? Z tego co czytałam to powinno sie pomidora unikać na początku, a wprowadzać go później jedząc bez skórki i nasion.
Być może coś zjadasz i mały ma takie problemy, nie wiem.
no nic może obczaję od czego go tak spina..Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Kilka godzin temu rozmawialysmy z sis ktora jest UK na ten temat....
KuRFFa mac we wlasnym kraju se gosc nie moze pojodlowac......
I dlatego nie powiem co powinno sie z nimi zrobic ..Mam na mysli muzulmanowkapturnica, iwcia77, mysza1975, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:No dobra. Weszłam w nowy etap. Powoli przestaje widzieć stopy i zaczęła mi sie w związku z tym fobia schodowa. Sie boje ze orła wyrzne. Poza tym, co chwile mam uwalone bluzki, bo to co normalnie ladowaloby na podłodze laduje na brzuchu. No i dzisiaj po powrocie do domu znalazłam w torebce firmowy telefon stacjonarny - słuchawkę bezprzewodowa.
mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ale swietne
tam sa takie blizniaki w szarych bodziakach i jeden raczkuje a drugi na dupie zasuwa..przypomnialo mi sie , ze moja mama mi opowiadala ze ja nie potrafilam raczkowac , ze wlasnie na dupie jezdzilam i w koncu teraz wiem jak to wyglada
kapturnica wrote:https://www.facebook.com/video.php?v=594698823979454&set=vb.100003180255578&type=2&theater
Poplakac sie mozna ze smiechuDorka1979, mysza1975, malgos741, kapturnica, Mega, Sabina, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:https://www.facebook.com/video.php?v=594698823979454&set=vb.100003180255578&type=2&theater
Poplakac sie mozna ze smiechumysza1975, kapturnica, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość