X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Gdzie??!!??? Jka inni nie spia to Ty tez nie mozesz...Wstawaj!!!!!!!!!!!!! ;D

Dokladnie, to jest niesprawiedliwe !!! Caly swiat powinien wstac w tym samym czasie ( razem ze mna). Bo to jest tortura : ja wstalam, oczy na zapalki, przywloklam sie do kuchni i spie nad ta kawa marzac o sobocie. A moj chuop w tym czasie przyja pozycje gwiazdy i kima

kapturnica, Sabina, malgos741, Bursztyn, Pusurek, Mega, inessa, iwcia77, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien doberek tak w ogole

Mega, iwcia77, Mala79, mysza1975 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. Kawy dajcie :)
    Nie wiem jaki temat jest aktualny bo wczoraj czytałam o przedwczoraj a tyle tego było!
    Dziś mam szansę nadrobić materiał to może Pani pała nie postawi :)
    Bozia ekstra zdjęcie strasznie szybko brzuch Ci spadł. A na zdjęcie Pusurka się nie załapałam :( może wieczorem coś pokaże?
    Miłego dnia, lecę do pracki, pa pa

Bliska 77, Sabina, Bursztyn, ania.g, Pusurek, Mega, Bozia3, inessa, iwcia77, Mala79, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :-)
    U naw też ponura jesień, czekam słońca.
    Pomyslicie że zwariowalam, ale zaczynam się rozgladac za prezentami na Gwiazdkę /Mikołaja. W rodzinie mamy 6 dzieci, a to trzepie po kieszeni ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 08:55

Bliska 77, Parka, Bursztyn, Pusurek, ania.g, Mega, kapturnica, inessa, iwcia77, Mala79, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie
    Sabina, to wcale nie takie głupie, potem problem ze znalezieniem odpowiedniej rzeczy no i nie mówiąc o kasie właśnie...
    miłego dnia

Parka, Sabina, Bursztyn, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    witajcie
    Sabina, to wcale nie takie głupie, potem problem ze znalezieniem odpowiedniej rzeczy no i nie mówiąc o kasie właśnie...
    miłego dnia
    Fakt, niby staramy się żeby podarki były skromne, ale jednoczesnie spodobały się młodym :-)

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry

Tez mi sie ciezko wstaje, ale najgorsze dopiero przed nami, pomyslcie o listopadzie i grudniu ;)
    Sabina, bardzo dobry pomysl z Mikolajem na raty wkoncu Boze....tego ..no wiecie co ;) juz niedlugo ;)

Sabina, Reni, Mega, kapturnica, iwcia77, Mala79, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Gdzie leje i jest paskudnie? U mnie piękne słońce :)
    Dzisiaj ok 17 mam wizytę w szpitalu u anestezjologa. Ale nie wiem czy nie powinnam odwiedzić izby przyjęć. Tak mnie brzuch na dole boli jakbym mięśnie ponaciągała.

Sabina, Bursztyn, Pusurek, Mega, inessa, Alis, iwcia77, Mala79, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja osobiście wolę Wielkanoc, ale od kiedy jest Młoda staram się dbać o bajkowy świat świąt Bożego Narodzenia :-) okazało się ze świat nabiera zupełnie innych barw i znaczenia gdy pojawia się Mały Człowiek :-)

Bursztyn, Iwone, Mega, kapturnica, iwcia77, BISCA, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania i co jedziesz na izbę?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ello!
    U mnie slonce, ale sie wkurwilam z rana, bo chlop w kuchni nie posprzatal! Nie ma nic gorszego niz wstanie o poranku i zobaczenie stosu garow w zlewie! Wrrrr! Caly poranek mi to rozpieprza.
    Za to Adas zasypia w bujaczku, jest nadzieja na zlapanie godzinki snu na sofie. ;)
    Milego dnia. :)

Sabina, Mega, kapturnica, inessa, iwcia77, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ania i co jedziesz na izbę?
    Pojadę ale najpierw anestezjolog. Izba jest w tym samym budynku. Chyba że w ciągu dnia coś się drastycznie zmieni to wtedy od razu na izbę.

Sabina, EwaT, mysza1975 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Witam :-)
    U naw też ponura jesień, czekam słońca.
    Pomyslicie że zwariowalam, ale zaczynam się rozgladac za prezentami na Gwiazdkę /Mikołaja. W rodzinie mamy 6 dzieci, a to trzepie po kieszeni ;-)
    Nie zwariowałaś. W październiku to jest ostatni dzwonek bo potem ceny przed gwiazdką rosną. Ja listę chciejstw swoich córek już mam od września. Na spokojnie posprawdzałam ceny i wiem co mogę. U nas od lat kupujemy prezenty tylko dzieciom.

Sabina, Mega, kapturnica, inessa, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Gdzie??!!??? Jka inni nie spia to Ty tez nie mozesz...Wstawaj!!!!!!!!!!!!! ;D
    No, wstałam, teraz, i co mi zrobisz? :P

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Dokladnie, to jest niesprawiedliwe !!! Caly swiat powinien wstac w tym samym czasie ( razem ze mna). Bo to jest tortura : ja wstalam, oczy na zapalki, przywloklam sie do kuchni i spie nad ta kawa marzac o sobocie. A moj chuop w tym czasie przyja pozycje gwiazdy i kima
    Oj kochana lajf is brutal and full of zasadzkas wiec sory Winetou ;)

iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Dzien dobry

Tez mi sie ciezko wstaje, ale najgorsze dopiero przed nami, pomyslcie o listopadzie i grudniu ;)
    Sabina, bardzo dobry pomysl z Mikolajem na raty wkoncu Boze....tego ..no wiecie co ;) juz niedlugo ;)
    Tfu tfu listopad!
    Ale ci trzyma jeszcze po tych NARODZINACH... ;)

Sabina, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Nie zwariowałaś. W październiku to jest ostatni dzwonek bo potem ceny przed gwiazdką rosną. Ja listę chciejstw swoich córek już mam od września. Na spokojnie posprawdzałam ceny i wiem co mogę. U nas od lat kupujemy prezenty tylko dzieciom.
    U nas też. Przy mojej licznej rodzinie poszlibysmy z torbami!

ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Pojadę ale najpierw anestezjolog. Izba jest w tym samym budynku. Chyba że w ciągu dnia coś się drastycznie zmieni to wtedy od razu na izbę.
    Coś późno ci zaplanowali termin cc ...

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co tak delikatnie dzisiaj wam idzie? Pogoda zwalnia tempo funkcjonowania... A ja muszę na jakieś zakupy lecieć....ale to pózniej, duuuuuuzo pózniej... ;)

mysza1975 lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    U nas też. Przy mojej licznej rodzinie poszlibysmy z torbami!
    No właśnie. Poza tym ja się zawsze namęczyłam z wymyślaniem żeby wszyscy byli zadowoleni a reszta kupowała prezenty na " odczep się "

Sabina lubi tę wiadomość

‹‹ 4740 4741 4742 4743 4744 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ