35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Gdzie??!!??? Jka inni nie spia to Ty tez nie mozesz...Wstawaj!!!!!!!!!!!!!
Dokladnie, to jest niesprawiedliwe !!! Caly swiat powinien wstac w tym samym czasie ( razem ze mna). Bo to jest tortura : ja wstalam, oczy na zapalki, przywloklam sie do kuchni i spie nad ta kawa marzac o sobocie. A moj chuop w tym czasie przyja pozycje gwiazdy i kimakapturnica, Sabina, malgos741, Bursztyn, Pusurek, Mega, inessa, iwcia77, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry. Kawy dajcie
Nie wiem jaki temat jest aktualny bo wczoraj czytałam o przedwczoraj a tyle tego było!
Dziś mam szansę nadrobić materiał to może Pani pała nie postawi
Bozia ekstra zdjęcie strasznie szybko brzuch Ci spadł. A na zdjęcie Pusurka się nie załapałammoże wieczorem coś pokaże?
Miłego dnia, lecę do pracki, pa paBliska 77, Sabina, Bursztyn, ania.g, Pusurek, Mega, Bozia3, inessa, iwcia77, Mala79, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam
U naw też ponura jesień, czekam słońca.
Pomyslicie że zwariowalam, ale zaczynam się rozgladac za prezentami na Gwiazdkę /Mikołaja. W rodzinie mamy 6 dzieci, a to trzepie po kieszeniWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 08:55
Bliska 77, Parka, Bursztyn, Pusurek, ania.g, Mega, kapturnica, inessa, iwcia77, Mala79, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:witajcie
Sabina, to wcale nie takie głupie, potem problem ze znalezieniem odpowiedniej rzeczy no i nie mówiąc o kasie właśnie...
miłego dniaMega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Tez mi sie ciezko wstaje, ale najgorsze dopiero przed nami, pomyslcie o listopadzie i grudniu
Sabina, bardzo dobry pomysl z Mikolajem na raty wkoncu Boze....tego ..no wiecie cojuz niedlugo
Sabina, Reni, Mega, kapturnica, iwcia77, Mala79, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Gdzie leje i jest paskudnie? U mnie piękne słońce
Dzisiaj ok 17 mam wizytę w szpitalu u anestezjologa. Ale nie wiem czy nie powinnam odwiedzić izby przyjęć. Tak mnie brzuch na dole boli jakbym mięśnie ponaciągała.Sabina, Bursztyn, Pusurek, Mega, inessa, Alis, iwcia77, Mala79, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyJa osobiście wolę Wielkanoc, ale od kiedy jest Młoda staram się dbać o bajkowy świat świąt Bożego Narodzenia
okazało się ze świat nabiera zupełnie innych barw i znaczenia gdy pojawia się Mały Człowiek
Bursztyn, Iwone, Mega, kapturnica, iwcia77, BISCA, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEllo!
U mnie slonce, ale sie wkurwilam z rana, bo chlop w kuchni nie posprzatal! Nie ma nic gorszego niz wstanie o poranku i zobaczenie stosu garow w zlewie! Wrrrr! Caly poranek mi to rozpieprza.
Za to Adas zasypia w bujaczku, jest nadzieja na zlapanie godzinki snu na sofie.
Milego dnia.Sabina, Mega, kapturnica, inessa, iwcia77, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ania i co jedziesz na izbę?
Sabina, EwaT, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Sabina wrote:Witam
U naw też ponura jesień, czekam słońca.
Pomyslicie że zwariowalam, ale zaczynam się rozgladac za prezentami na Gwiazdkę /Mikołaja. W rodzinie mamy 6 dzieci, a to trzepie po kieszeniSabina, Mega, kapturnica, inessa, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
kapturnica wrote:Gdzie??!!??? Jka inni nie spia to Ty tez nie mozesz...Wstawaj!!!!!!!!!!!!!
iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Dokladnie, to jest niesprawiedliwe !!! Caly swiat powinien wstac w tym samym czasie ( razem ze mna). Bo to jest tortura : ja wstalam, oczy na zapalki, przywloklam sie do kuchni i spie nad ta kawa marzac o sobocie. A moj chuop w tym czasie przyja pozycje gwiazdy i kima
iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Dzien dobry
Tez mi sie ciezko wstaje, ale najgorsze dopiero przed nami, pomyslcie o listopadzie i grudniu
Sabina, bardzo dobry pomysl z Mikolajem na raty wkoncu Boze....tego ..no wiecie cojuz niedlugo
Ale ci trzyma jeszcze po tych NARODZINACH...Sabina, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Nie zwariowałaś. W październiku to jest ostatni dzwonek bo potem ceny przed gwiazdką rosną. Ja listę chciejstw swoich córek już mam od września. Na spokojnie posprawdzałam ceny i wiem co mogę. U nas od lat kupujemy prezenty tylko dzieciom.
ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Pojadę ale najpierw anestezjolog. Izba jest w tym samym budynku. Chyba że w ciągu dnia coś się drastycznie zmieni to wtedy od razu na izbę.
-
Co tak delikatnie dzisiaj wam idzie? Pogoda zwalnia tempo funkcjonowania... A ja muszę na jakieś zakupy lecieć....ale to pózniej, duuuuuuzo pózniej...
mysza1975 lubi tę wiadomość
-
Sabina wrote:U nas też. Przy mojej licznej rodzinie poszlibysmy z torbami!
Sabina lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4