35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:gdzie są wszyscy?
normalnie wstyd nad wstydy
Sabina, Reni, Mega, Pusurek, ania.g, iwcia77, mysza1975, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:gdzie są wszyscy?
Bursztyn jest na terapii, swojej lub czyjejś
Cześć dziewczyn w pracy
Część już urodziła i nie ma czasu, ot życiekapturnica, Mega, inessa, Bursztyn, iwcia77, mysza1975, BISCA lubią tę wiadomość
-
możesz też urwać łeb i najszczać do szyi ale to może być zbyt drastyczne
lepiej zrób po swojemukapturnica wrote:Znajde , zabije ,zakopie i zapomne co zrobilamkapturnica, Mega, Sabina, mysza1975, BISCA lubią tę wiadomość
-
albo bierz się za malowanie albo za przelecenie! zdecyduj się..ale zaraz kogo chcesz przelecieć????? mąż poza chatą!kapturnica wrote:Ja psze pani maluje pokoj..Jeszcze z d rugiego mi zostalo przeleciec..Sciany takie jakby mlody w nocy po nich chodzil
normalnie wstyd nad wstydy
kapturnica, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:możesz też urwać łeb i najszczać do szyi ale to może być zbyt drastyczne
lepiej zrób po swojemu
Bedzie 6tka za pomysl???Reni, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:albo bierz się za malowanie albo za przelecenie! zdecyduj się..ale zaraz kogo chcesz przelecieć????? mąż poza chatą!
Mega, Sabina, Bursztyn, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:możesz też urwać łeb i najszczać do szyi ale to może być zbyt drastyczne
lepiej zrób po swojemuReni lubi tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ewka je jajka, pewnie jest na rehabilitacji z Tomusiem
Bursztyn jest na terapii, swojej lub czyjejś
Cześć dziewczyn w pracy
Część już urodziła i nie ma czasu, ot życie
jem mieso na zimno
dzis drugi dzien jak nie jem cukru pszenicy i wedlinSabina, Pusurek, inessa, Mega, ania.g, iwcia77, mysza1975, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem! Pospalam. Odpalilismy sobie w bujaczku szum morza i odlecielismy oboje.
Teraz szybka kawka i wymarsz na rozgrzewkowy spacer przed treningiem. Moja wioska polozona jest w dolince, wiec jak sie przelece z wozkiem po gorkach dookola, to sie juz przed Chodakowska rozgrzewac nie musze, bo taka jestem zapocona ze hej.
EwaT, Sabina, Mega, ania.g, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej
u nas cudna pogoda,słonce i prawie 20 stopni
od wczoraj prawie co pół godziny lecą klucze dzikich gesi a drą sie masakrycznienormalnie jakbym miała je pod blokiem
uwielbiam je sluchać a jeszcze tu sie zatrzymują bo lasy,jeziora,rzeka,bagniska
Ja godzine temu wstalamale przez to,ze najwieksze mdłosci mam w nocy wrwrwrwr i do tego koszmary senne mnie ostatnio mecza.
A i szukam pomysłów na te bajnke dla dziecka a z neta nie moge sciagnać
DObrego dniaPusurek, Mega, Sabina, ania.g, Bursztyn, Simba, iwcia77, mysza1975, BISCA lubią tę wiadomość
-
Hej Inessa
a wiesz ja wczoraj też je widziałam
piękne zjawiskoale i przygnębiające, bo to oznacza, że lato poszło won
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 12:12
Mega, Sabina, kapturnica, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ale wiesz co jest dziwne?
klucze lecących na zachód dzikich gęsi są oznaką zbliżającej się zimy
gdy ptaki te lecą na wschód, ma to zwiastować zbliżanie się wiosny
te leciały na północ więc? o co kaman? ohójały?Mega, Sabina, inessa, Pusurek, ania.g, Alis, Bursztyn, Simba, kapturnica, iwcia77, Parka, mysza1975, BISCA, Aasiula lubią tę wiadomość