35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Księża powinni być karani za takie książki!
macduska wrote:a jest taki ksiądz Ksawery Knotz, Który napisał książkę " Sex jakiego nie znacie" dla małzeństw katolickich, uważam ją za bardzo wartościową książkę, nie żebym żywcem wszystko stosowała ale warto ją przeczytać.
A Reni nius od poczatku wydawał mi się naciągany....kapturnica, mysza1975, samira, Simba, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Księża powinni być karani za takie książki!
Swoja droga takie
pytanie sex jakiego nie znacie..A ze niby ten ksiadz go zna z autopsji???Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 21:45
samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:to tak jakby negowac wiedzę lekarza mężczyzny o porodzie- przecież też z autopsji nie zna, to co nie może leczyć i doradzac?
bez przesady
Poza tym lekarz ma jednak lata praktyki w danym temacie Studiuje itd....A ksiadz raczej sexu nie studiuje..No chyba ze sexuologie konczylWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 21:58
iwcia77, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
ale to co innego
nie ma co porównywać
macduska wrote:to tak jakby negowac wiedzę lekarza mężczyzny o porodzie- przecież też z autopsji nie zna, to co nie może leczyć i doradzac?
bez przesady -
iwa2014 wrote:Bozia a próbowałaś bio gaie- kropelki z probiotykami i prebitykami dla maluszków. U nas tylko to zadziałało. Warukiem jest regularne stosowanie o tych samych porach codziennie. Efekty widac po około 2 tygodniach.
-
ja już się nie wypowiadam na temat księży, bo juz mam wkurwa a w moim stanie nie wolno mi sie denerwować
z księży toleruję tylko Andżeja!
a reszta won do pustelnikapturnica, iwcia77, Sabina, Simba, samira, Aasiula, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
a czyli wyrwałaś się przed szereg! pała!Bozia3 wrote:zupełnie się nie zgrało....mnie z niego wychodziło, że się z gra z cyklami dopiero na wiosnę 2015...więc to ściema...
kapturnica, iwcia77, Simba, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
ide lulu, jutro ciezki dzien
Pusur- mam nadzieje ze na dzis koniec wrazen i jutro cdn, bo nie dam rady juz nic przeczytac i zobaczyc..- leb mi leci- fotki jak fotki- ok , ale wy na nich po prostu "urodziwi" to malo powiedziane...a no i ten brak kontrastu pomiedzy pozujacymi a tlem troszke mnie dziwi...no ale jam nie fotograf
simba - w nocy sie spi a nie poluje
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/22f325390f63.jpg
jutro myslami bede z Toba i Twoim Jamesem, trzymaj sie tam dzielnie i informuj na biezaco jak sie sprawy maja
buonanotte , baci, bacikapturnica, Reni, Simba, samira, mysza1975, Aasiula, Mega, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:ja już się nie wypowiadam na temat księży, bo juz mam wkurwa a w moim stanie nie wolno mi sie denerwować
z księży toleruję tylko Andżeja!
a reszta won do pustelni
Nasz ksiezulo w soboty chodzi do wioskowego pabiku na browara. Ma zone i malego synka.
Tja, to nie jest ksiadz katolicki, to protestant.
I czy tak nie byloby prawdziwiej, lepiej, latwiej?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 22:09
iwcia77, Sabina, Reni, kapturnica, Bozia3, Simba, samira, BISCA, Parka, Aasiula, Mega, gosia7122, mysza1975, ania.g, Niuta, caffe lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Musialabys zobaczyc ksiedza u mnie na wsi. Ma 28,jezdzi po wsi na deskorolce, trenuje biegi ( w getrach ), jest mega jajcerzem, a dzieciakom przygotowujacym sie do bierzmowania powiedzial, ze jak wszyscy beda chodzili na proby, to na ostatniej stanie w sutannie na rekach. I zrobil to, w kosciele.
Nasz ksiezulo w soboty chodzi do wioskowego pabiku na browara. Ma zone i malego synka.
I czy tak nie byloby prawdziwiej, lepiej, latwiej?Mega lubi tę wiadomość
-
jestem za taka wlasnie wiara
do mnie przemawia taka religia ktora pozwala kaplanom prowadzic swieckie zycie- sa bardziej wiarygodni
Pusurek wrote:Musialabys zobaczyc ksiedza u mnie na wsi. Ma 28,jezdzi po wsi na deskolorce, trenuje biegi ( w getrach ), jest mega jajcerzem, a dzieciakom przygotowujacym sie do bierzmowania powiedzial, ze jak wszyscy beda chodzili na proby, to na ostatniej stanie w sutannie na rekach. I zrobil to, w kosciele.
I czy tak nie byloby prawdziwiej, lepiej, latwiej?Pusurek, kapturnica, Reni, Mega lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Fajnie, że sobie z cycem poradziłaś.
Co do problemów z brzuszkiem małego, to ja nadal jestem zwolenniczką niejedzenia wszystkiego. Nie w każdym przypadku to się sprawdza, dzieci są różne. Obstawiam, ze to wina pokarmów, które przyjmujesz lub formy w jakiej to robisz.
Jakie warzywa jesz?
Chleb jasny i ciemny, ale bez ziaren, masło, wędlina, ser żółty, jajka na miękko, na twardo, jajecznica, jogurty, mleko, actimel, kefir (ale od jutra nabiał odstawiam)
Owoce - tylko jabłka. Raz zjadłam winogrona, ale wysypało małego, więc więcej nie tykałam....iwcia77, Pusurek, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
bez przesadyiwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Z warzyw sałata, ziemniaki, buraki w barszczu, marchewka gotowana na gęsto, pomidor (1 dziennie)
Chleb jasny i ciemny, ale bez ziaren, masło, wędlina, ser żółty, jajka na miękko, na twardo, jajecznica, jogurty, mleko, actimel, kefir (ale od jutra nabiał odstawiam)
Owoce - tylko jabłka. Raz zjadłam winogrona, ale wysypało małego, więc więcej nie tykałam....
Ja ostatnio jem cos, po czym Adas ma policzki jak papier scierny i za cholere nie wiem, co to moze byc...
Winogrona jem, kurcze, moze to one?iwcia77, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość