X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Księża powinni być karani za takie książki!
    macduska wrote:
    a jest taki ksiądz Ksawery Knotz, Który napisał książkę " Sex jakiego nie znacie" dla małzeństw katolickich, uważam ją za bardzo wartościową książkę, nie żebym żywcem wszystko stosowała ale warto ją przeczytać.

A Reni nius od poczatku wydawał mi się naciągany....

kapturnica, mysza1975, samira, Simba, Aasiula lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Księża powinni być karani za takie książki!
    No podejrzane o podejrzenie....
    Swoja droga takie
    pytanie sex jakiego nie znacie..A ze niby ten ksiadz go zna z autopsji???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 21:45

samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 15:20

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    to tak jakby negowac wiedzę lekarza mężczyzny o porodzie- przecież też z autopsji nie zna, to co nie może leczyć i doradzac?
    bez przesady
    Ale lekarz uczestniczy w porodach no nie??Dotyka kobiety , robi badania palpacyjnie itd... A ksiadz w sexie chyba nie za bardzo..
    Poza tym lekarz ma jednak lata praktyki w danym temacie Studiuje itd....A ksiadz raczej sexu nie studiuje..No chyba ze sexuologie konczyl 8)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 21:58

iwcia77, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale to co innego
    nie ma co porównywać
    macduska wrote:
    to tak jakby negowac wiedzę lekarza mężczyzny o porodzie- przecież też z autopsji nie zna, to co nie może leczyć i doradzac?
    bez przesady

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no nwłasnie Bozia jak z tym Twoim księżycem?
    zupełnie się nie zgrało....mnie z niego wychodziło, że się z gra z cyklami dopiero na wiosnę 2015...więc to ściema...:)

Reni, kapturnica, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwa2014 wrote:
    Bozia a próbowałaś bio gaie- kropelki z probiotykami i prebitykami dla maluszków. U nas tylko to zadziałało. Warukiem jest regularne stosowanie o tych samych porach codziennie. Efekty widac po około 2 tygodniach.
    pierwsze słyszę o czymś takim - zapisałam sobie i jak coś - dopytam położnej i kupię - dzięki :)

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja już się nie wypowiadam na temat księży, bo juz mam wkurwa a w moim stanie nie wolno mi sie denerwować
    z księży toleruję tylko Andżeja!
    a reszta won do pustelni

kapturnica, iwcia77, Sabina, Simba, samira, Aasiula, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a czyli wyrwałaś się przed szereg! pała!
    Bozia3 wrote:
    zupełnie się nie zgrało....mnie z niego wychodziło, że się z gra z cyklami dopiero na wiosnę 2015...więc to ściema...:)

kapturnica, iwcia77, Simba, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ide lulu, jutro ciezki dzien

Pusur- mam nadzieje ze na dzis koniec wrazen i jutro cdn, bo nie dam rady juz nic przeczytac i zobaczyc..- leb mi leci- fotki jak fotki- ok , ale wy na nich po prostu "urodziwi" to malo powiedziane :D ...a no i ten brak kontrastu pomiedzy pozujacymi a tlem troszke mnie dziwi...no ale jam nie fotograf :D

simba - w nocy sie spi a nie poluje ;D

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/22f325390f63.jpg

jutro myslami bede z Toba i Twoim Jamesem, trzymaj sie tam dzielnie i informuj na biezaco jak sie sprawy maja

buonanotte , baci, baci

kapturnica, Reni, Simba, samira, mysza1975, Aasiula, Mega, ania.g lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oglądacie tapmadl?
    Mateo Maga znowu skiełczy hahaha

kapturnica, Pusurek, Aasiula lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    oglądacie tapmadl?
    Mateo Maga znowu skiełczy hahaha
    Ja tam sadze ,ze ma wiecznie za ciasne gatki..I dlatego tak pisczy jak mysza... =D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja już się nie wypowiadam na temat księży, bo juz mam wkurwa a w moim stanie nie wolno mi sie denerwować
    z księży toleruję tylko Andżeja!
    a reszta won do pustelni
    Musialabys zobaczyc ksiedza u mnie na wsi. Ma 28 lat,jezdzi po wsi na deskorolce, trenuje biegi ( w getrach ), jest mega jajcerzem, a dzieciakom przygotowujacym sie do bierzmowania powiedzial, ze jak wszyscy beda chodzili na proby, to na ostatniej stanie w sutannie na rekach. I zrobil to, w kosciele.
    Nasz ksiezulo w soboty chodzi do wioskowego pabiku na browara. Ma zone i malego synka.
    Tja, to nie jest ksiadz katolicki, to protestant.
    I czy tak nie byloby prawdziwiej, lepiej, latwiej?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 22:09

iwcia77, Sabina, Reni, kapturnica, Bozia3, Simba, samira, BISCA, Parka, Aasiula, Mega, gosia7122, mysza1975, ania.g, Niuta, caffe lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Musialabys zobaczyc ksiedza u mnie na wsi. Ma 28,jezdzi po wsi na deskorolce, trenuje biegi ( w getrach ), jest mega jajcerzem, a dzieciakom przygotowujacym sie do bierzmowania powiedzial, ze jak wszyscy beda chodzili na proby, to na ostatniej stanie w sutannie na rekach. I zrobil to, w kosciele.
    Nasz ksiezulo w soboty chodzi do wioskowego pabiku na browara. Ma zone i malego synka.
    No i roznica taka ze to wlasnie nie ksiadz katolicki skoro ma łajfika I raczej zna zycie od tej drugiej strony

Mega lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem za taka wlasnie wiara :D do mnie przemawia taka religia ktora pozwala kaplanom prowadzic swieckie zycie- sa bardziej wiarygodni
    Pusurek wrote:
    Musialabys zobaczyc ksiedza u mnie na wsi. Ma 28,jezdzi po wsi na deskolorce, trenuje biegi ( w getrach ), jest mega jajcerzem, a dzieciakom przygotowujacym sie do bierzmowania powiedzial, ze jak wszyscy beda chodzili na proby, to na ostatniej stanie w sutannie na rekach. I zrobil to, w kosciele.

Pusurek, kapturnica, Reni, Mega lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Fajnie, że sobie z cycem poradziłaś.

Co do problemów z brzuszkiem małego, to ja nadal jestem zwolenniczką niejedzenia wszystkiego. Nie w każdym przypadku to się sprawdza, dzieci są różne. Obstawiam, ze to wina pokarmów, które przyjmujesz lub formy w jakiej to robisz.
    Jakie warzywa jesz?
    Z warzyw sałata, ziemniaki, buraki w barszczu, marchewka gotowana na gęsto, pomidor (1 dziennie)
    Chleb jasny i ciemny, ale bez ziaren, masło, wędlina, ser żółty, jajka na miękko, na twardo, jajecznica, jogurty, mleko, actimel, kefir (ale od jutra nabiał odstawiam)
    Owoce - tylko jabłka. Raz zjadłam winogrona, ale wysypało małego, więc więcej nie tykałam....

iwcia77, Pusurek, caffe lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 15:21

• Reni Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i tak powinno być
    a nie jakieś pseudo celibaty
    dobra koniec tematu
    jak powiedział klasyk..idźcie i rozmnażajcie się

iwcia77, kapturnica, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    bez przesady
    ale lekarz ma wiedzę - jak zauważyłaś - rył 6 lat na studiach, miał praktyki w szpitalach i jest fachowcem w swojej dziedzinie. A ksiądz doradza na podstawie czego? Własnego doświadczenia ze swojego domu i opowieści ludzi????

iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Z warzyw sałata, ziemniaki, buraki w barszczu, marchewka gotowana na gęsto, pomidor (1 dziennie)
    Chleb jasny i ciemny, ale bez ziaren, masło, wędlina, ser żółty, jajka na miękko, na twardo, jajecznica, jogurty, mleko, actimel, kefir (ale od jutra nabiał odstawiam)
    Owoce - tylko jabłka. Raz zjadłam winogrona, ale wysypało małego, więc więcej nie tykałam....
    To moze byc naprawde nabial, bo reszta wyglada naprawde dobrze. Moze to ciut potrwac, zanim sie Kajtek unormuje.
    Ja ostatnio jem cos, po czym Adas ma policzki jak papier scierny i za cholere nie wiem, co to moze byc...
    Winogrona jem, kurcze, moze to one?

iwcia77, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość

‹‹ 4815 4816 4817 4818 4819 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ