X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    każdy ma swoje doświadczenia, ja też nie jestem fanatykiem kleru i nie o tym pisałam tylko o ciekawej książce nie wydaje mi się żeby stan cywilny autora miał tu jakieś znaczenie. Zwłaszcza jeśli się jej nie przeczytało. Wiara bądź nie wiara którejkolwiek z was nic mnie nie obchodzi.
    stan cywilny nieeeee
    tylko doświadczenie w ruchaniu

Mega, Reni, kapturnica, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 6 października 2014, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cały dzień szukałam gwarancji od tableta córki i nie znalazłam. Wkurwiona jestem strasznie. Dopiero nadrobiłam życie na forum.
    Simba, brzuch cudowny! A od rana trzymam kciuki za Twoją połówkę <3
    Pusur, rodzinka jak z obrazka :)
    Idę spać i dobrej nocy Wszystkim życzę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 23:13

EwaT, Simba, kapturnica, Mega, samira, Parka, iwcia77, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 06:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba kciuki zacisniete, wszystko będZie dobrze, Dzejms zaraz zostanie odnowiony, będzie nowka sztuka, nie smigana. tule <3

Ps. Przepiękny brzuch :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 06:06

kapturnica, Mega, kkisia, Simba, ania.g, Lucky, Parka, Bliska 77, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien doberek !!!
    Simba, rowniez trzymam kciuki. Nie zapomnij zameldowac, ze wsztko ok;-)

Milego dnia wszystkim Paniom.

Mega, kkisia, Simba, ania.g, Lucky, Parka, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bryyy wszystkim...Simba dołaczam do dziewczyn...Wszystkie bedzie dobrze tyle kciukow zacisnietych to nie przypadek -nie moze byc inaczej :)

KsiONdz A rozwaliłes mnie z ta sperma na Ódach..
    Maj gad jakos sie mi to wyobrazilo.., ta sutanna i ..
    Ehhh az sie boje o swoje zdrowie psychiczne....

ZIMNO brrr , u Was tez???? :)

Mega, kkisia, Simba, ania.g, Lucky, Parka, iwcia77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, witam :)
    Kciuki ściśnięte także Simba wiesz, idzie fala wsparcia :) bedzie ok, a ty sie nie denerwuj :)
    Wyganiam towarzycho i pod kołderkę zmykam. Wczoraj tak zmarzlam w pracy ze wyciągnęłam na noc moja ciepła piżamke z tych antygwaltowych ;) i zawinięta w kołdrę i męża usnęłam.
    Słoneczko u nas sie przebija, ale zimno jest....
    Jeszcze w nocy papuga prawie zawału dostała bo w kuchni cif nam sie zsunął do zalewu, a ona z tych bardzo strachliwych i z 10 minut ja musiałam uspokajać tak sie wystraszyła. Nawet sie głaskać dała i po dziobie, i po brzuchu, a normalnie to taka panna niedotykalska jest...
    :D

samira, kapturnica, kkisia, Simba, Aasiula, ania.g, Lucky, Parka, iwcia77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Ściskam kciuki Simba.

Mega, kkisia, Simba, Lucky, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :)

Simba ty wiesz <3 kciki zacisniete i daj znac

Simba, Mega, Lucky, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja sobie trochę pomarudzę. Marcel wyłaź bo te noce są koszmarne. Całą noc dreszcze, mdłości i ból brzucha jak na @. Nie pamiętam żebym tak miała w poprzednich ciążach. A jak mnie swędziały dłonie, stopy i brzuch. Od kilku dni ciśnienie mam w tendencji zwyżkowej czyli 144/94. Dzisiaj o 17 ostatnia wizyta u doktorka, pewnie powie że to normalne. Już mi brak cierpliwości na tej ostatniej prostej.

Lucky, Reni, Aasiula, Parka, samira, BISCA, kkisia, iwcia77, Mega, Sabina, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wszystko bedzie git ,mocno trzymam kciukasy <3

Lucky, Parka, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry wszyskim :)

Lucky, kapturnica, kkisia, iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny!
    Milego dnia. Bede sie odzywac.

ania.g, Aasiula, Lucky, Reni, Parka, samira, kkisia, iwcia77, Mega, Sabina, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zobaczcie co znalazlam tak teraz mieszka moj chłop
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c851ea4f8ace.png

ania.g, Lucky, Reni, Parka, samira, BISCA, kapturnica, kkisia, iwcia77, Mega, Sabina, Pusurek, Bozia3, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    flirt008.gif
    EwaT wrote:
    Reniusia :)
    sperma mi sie leje po ódach
    A.

EwaT, BISCA, kapturnica, iwcia77, Mega, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co w tym strasznego?
    fajnie

p.s. witam się
    Aasiula wrote:
    zobaczcie co znalazlam tak teraz mieszka moj chłop
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c851ea4f8ace.png

Aasiula, kkisia, iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam piękne panie
    ja chyba z grypą, a na pewno z mocnym przeziębieniem, na razie sama się leczę i izoluję rodzinę. Na domiar złego przyszła niechciana @
    zimnica za oknem, ale słońce, więc źle nie jest

Aniu to ja też proszę Marcela o litość i wyjście, bo ta końcówka wydaje się być bardzo męcząca. Marcelu chodź i się pokaż ciotkom! Szybkiego porodu Aniu. Może to dziś-jutro?

Simba nie wiem za co (nie mam czasu nadrabiać) ale mocno trzymam kciuki

zaklinam rzeczywistość dla wszystkich które czekają na dwie kreski, bo te zaciążone to już mają spełnione życzenia, nie?

Inesso jak Ci tam?

pozdrawiam was wszystkie

Aasiula, Parka, ania.g, samira, kapturnica, caffe, kkisia, iwcia77, Mega, Sabina, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    co w tym strasznego?
    fajnie

p.s. witam się
    No własnie fajnie ,kurna zazdroszcze mu nooo :) ;D

Reni, Lucky, kapturnica, kkisia, iwcia77, Mega, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a dlaczemu nie mogłaś z nim jechać?
    Aasiula wrote:
    No własnie fajnie ,kurna zazdroszcze mu nooo :) ;D

Lucky lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i ..
    Simba wrote:
    Dzieki dziewczyny!
    Milego dnia. Bede sie odzywac.

Parka, samira, Lucky, kapturnica, iwcia77, Mega, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PUSUR proszę natychmiast się spakować i wrócić do Polandi!
    tak samo dotyczy innych dziewczyn, które som zagramanicą!
    a potem piszą w gazetach
    http://polska.newsweek.pl/polacy-w-norwegii-i-w-niemczech-liczba-urodzen-newsweek-pl,artykuly,349283,1.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 08:51

Aasiula, Parka, Lucky, kkisia, iwcia77, Mega, Sabina, Pusurek, BISCA lubią tę wiadomość

‹‹ 4817 4818 4819 4820 4821 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ