35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:każdy ma swoje doświadczenia, ja też nie jestem fanatykiem kleru i nie o tym pisałam tylko o ciekawej książce nie wydaje mi się żeby stan cywilny autora miał tu jakieś znaczenie. Zwłaszcza jeśli się jej nie przeczytało. Wiara bądź nie wiara którejkolwiek z was nic mnie nie obchodzi.
tylko doświadczenie w ruchaniuMega, Reni, kapturnica, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Cały dzień szukałam gwarancji od tableta córki i nie znalazłam. Wkurwiona jestem strasznie. Dopiero nadrobiłam życie na forum.
Simba, brzuch cudowny! A od rana trzymam kciuki za Twoją połówkę
Pusur, rodzinka jak z obrazka
Idę spać i dobrej nocy Wszystkim życzę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 23:13
EwaT, Simba, kapturnica, Mega, samira, Parka, iwcia77, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnySimba kciuki zacisniete, wszystko będZie dobrze, Dzejms zaraz zostanie odnowiony, będzie nowka sztuka, nie smigana. tule
Ps. Przepiękny brzuchWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 06:06
kapturnica, Mega, kkisia, Simba, ania.g, Lucky, Parka, Bliska 77, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bryyy wszystkim...Simba dołaczam do dziewczyn...Wszystkie bedzie dobrze tyle kciukow zacisnietych to nie przypadek -nie moze byc inaczej
KsiONdz A rozwaliłes mnie z ta sperma na Ódach..
Maj gad jakos sie mi to wyobrazilo.., ta sutanna i ..
Ehhh az sie boje o swoje zdrowie psychiczne....
ZIMNO brrr , u Was tez????Mega, kkisia, Simba, ania.g, Lucky, Parka, iwcia77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Witam, witam
Kciuki ściśnięte także Simba wiesz, idzie fala wsparciabedzie ok, a ty sie nie denerwuj
Wyganiam towarzycho i pod kołderkę zmykam. Wczoraj tak zmarzlam w pracy ze wyciągnęłam na noc moja ciepła piżamke z tych antygwaltowychi zawinięta w kołdrę i męża usnęłam.
Słoneczko u nas sie przebija, ale zimno jest....
Jeszcze w nocy papuga prawie zawału dostała bo w kuchni cif nam sie zsunął do zalewu, a ona z tych bardzo strachliwych i z 10 minut ja musiałam uspokajać tak sie wystraszyła. Nawet sie głaskać dała i po dziobie, i po brzuchu, a normalnie to taka panna niedotykalska jest...
samira, kapturnica, kkisia, Simba, Aasiula, ania.g, Lucky, Parka, iwcia77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To ja sobie trochę pomarudzę. Marcel wyłaź bo te noce są koszmarne. Całą noc dreszcze, mdłości i ból brzucha jak na @. Nie pamiętam żebym tak miała w poprzednich ciążach. A jak mnie swędziały dłonie, stopy i brzuch. Od kilku dni ciśnienie mam w tendencji zwyżkowej czyli 144/94. Dzisiaj o 17 ostatnia wizyta u doktorka, pewnie powie że to normalne. Już mi brak cierpliwości na tej ostatniej prostej.
Lucky, Reni, Aasiula, Parka, samira, BISCA, kkisia, iwcia77, Mega, Sabina, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
co w tym strasznego?
fajnie
p.s. witam sięAasiula wrote:zobaczcie co znalazlam tak teraz mieszka moj chłop
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c851ea4f8ace.pngAasiula, kkisia, iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
witam piękne panie
ja chyba z grypą, a na pewno z mocnym przeziębieniem, na razie sama się leczę i izoluję rodzinę. Na domiar złego przyszła niechciana @
zimnica za oknem, ale słońce, więc źle nie jest
Aniu to ja też proszę Marcela o litość i wyjście, bo ta końcówka wydaje się być bardzo męcząca. Marcelu chodź i się pokaż ciotkom! Szybkiego porodu Aniu. Może to dziś-jutro?
Simba nie wiem za co (nie mam czasu nadrabiać) ale mocno trzymam kciuki
zaklinam rzeczywistość dla wszystkich które czekają na dwie kreski, bo te zaciążone to już mają spełnione życzenia, nie?
Inesso jak Ci tam?
pozdrawiam was wszystkieAasiula, Parka, ania.g, samira, kapturnica, caffe, kkisia, iwcia77, Mega, Sabina, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i no i ..Simba wrote:Dzieki dziewczyny!
Milego dnia. Bede sie odzywac.Parka, samira, Lucky, kapturnica, iwcia77, Mega, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
PUSUR proszę natychmiast się spakować i wrócić do Polandi!
tak samo dotyczy innych dziewczyn, które som zagramanicą!
a potem piszą w gazetach
http://polska.newsweek.pl/polacy-w-norwegii-i-w-niemczech-liczba-urodzen-newsweek-pl,artykuly,349283,1.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 08:51
Aasiula, Parka, Lucky, kkisia, iwcia77, Mega, Sabina, Pusurek, BISCA lubią tę wiadomość