35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorka71 wrote:witam witam witam!
jak szybko zmienia się punkt widzenia to po prostu czad!!!
jestem w szoku...kuzynka urodziła (42l) czeka na badanie jakieś tam (14 tygodni ma czekać szok!!!!), bo podejrzenie jest że zespół downa...szok...wszystko niby ok, serce mózg td. tylko coś im się oczy nie podobają, buźka ok...szok...tak jak Bursztynowi po porodzie to mi po tej wiadomości przeszło...jestem ch...jem wiem!!!!przecież nosiłam to gdzieś z tyłu głowy...przecież musiałam brać to pod uwagę...czemu jestem ch...wa????!!!!rzygać mi się chce...przepraszam
Przykre bardzokapturnica, iwcia77, Lucky, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dorka wywalaj wszystko z siebie niech to nie siedzi za głęboko
śmiało
ale fakt człowiek ma różne przemyśleniaAasiula, kapturnica, ania.g, kkisia, iwcia77, Mega, samira, Sabina, Lucky, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyona nie robiła badań prenatalnych wychodząc z założenia, że urodzi więc po co się stresować, szczegółów nie znam bo jak się łatwo domyślić mówi się o tym cicho...świeża sprawa...mam galopadę myśli, jedyne co mnie pociesza, to że mąż aż tak nie wydygał jak ja
Aasiula, ania.g, iwcia77, Mega, samira, Sabina, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Dorka71 a w czasie ciązy nic nie wskazywało na jakieś problemy ?
No wiesz usg prenatalne itp?
iwcia77, Aasiula, samira lubią tę wiadomość
-
Ale mam ubaw dla odmiany. Małż dziś wyjątkowo ma wolne. I cały dom myślał że nie pojechał do pracy bo rodzę. Najpierw przyleciała teściowa a za 5 min szwagier.
iwcia77, Reni, Aasiula, Mega, samira, kkisia, inessa, mysza1975, Mala79 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Iwone wrote:Aasiula nasza Ewa miała robione badania prenatalne i wszystko było ok, dopiero po porodzie się okazało.
Najlepiej niech Ewa powie, zeby w bład Was nie wprowadzać.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:PUSUR proszę natychmiast się spakować i wrócić do Polandi!
tak samo dotyczy innych dziewczyn, które som zagramanicą!
a potem piszą w gazetach
http://polska.newsweek.pl/polacy-w-norwegii-i-w-niemczech-liczba-urodzen-newsweek-pl,artykuly,349283,1.htmlA statystyki nie podnioslam im za bardzo, bo urodzilam tu tylko jedno, a powinnam dwa.
A drugiego juz nie urodze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 11:22
Aasiula, Mega, kapturnica, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam sie! U nas 19 stopni i wiatr taki, ze leb urywa. Halny czy co?
Dzis wieczorem przyjezdza tesc ( eks maz TEJ tesciowej ), ale on jest calkiem spoko, jest mega ruchliwy i gadatliwy, ale to przezyje.
Simba, Simba, Simba! Odzywaj sie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 11:27
samira, Mega, EwaT, Reni, Sabina, kkisia, inessa, ania.g, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:chyba miałaś ten obliczany stosunek niski 1:... ale moze się mylę. Jeśli tak, to sorry
mimo wszystko nie namawiali mnie na amnio
sama nie zrobiłam bo to by niczego nie zmieniło wiec po co?Mega, Aasiula, samira, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
Simmmmmbaaaaaa! Dawaj raport! Obiad muszę przygotować a nie mogę z zaciśniętymi kciukami
kapturnica, EwaT, Aasiula, kkisia, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:miałam 1:301
sama nie zrobiłam bo to by niczego nie zmieniło wiec po co?Aasiula, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:miałam 1:301
sama nie zrobiłam bo to by niczego nie zmieniło wiec po co?iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Caffe właśnie odstawiłam też jajka - bo cosik mam podejrzenia do nich...a ja jem po 2-3 dziennie, bo bardzo lubię. Spróbuję funkcjonować bez jaj i bez nabiału kilka dni - zobaczymy...
Iwona - może masz rację - bo mnie się nawet czasami raz nie chce go odbić - szczególnie w nocy. Położna mówiła, że to odbijanie nie jest aż tak mega ważne przy karmieniu cycem - to se trochę poluzowałam, ale spróbuję tego popilnować bardziej...Aasiula, Iwone, samira, Mega, caffe, kkisia lubią tę wiadomość