35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Przy obu moich córkach jak spały w dzień chodził odkurzacz, blender, suszarka i inne głośne sprzęty. Nikt nie chodził na palcach i nie wyciszał telefonu. Cisza tylko w nocy. Teraz też nie zamierzam nic zmieniać.
Ja sobie nie wyobrazam, ze ktos moglby odkurzac w momencie, kiedy ja zasypiam w ciagu dnia. Szanujemy swoj sen. Bo sen to zdrowie.iwcia77, ania.g, Mega, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tym bardziej bezcenny
normalnie jak z Pewexu
za dewizy NOK
Pusurek wrote:No, malutki taki. Ale tak go na tej granicy wymecza, ze historia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 15:40
Pusurek, Reni, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
vespa???? za chiny ludowe nie widać dopiero teraz ją dostrzegłam wcześniej myślałam, że o ciuchcie chodzi
tak tak smieniai czem prendzeiiwcia77 wrote:a niebieska vespe tam widzisz ? to ona jedzieale juz mi sie znudzil ten pasek , wiec pomysle nad nowym
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
wczoraj zapodałam sobie to meganowe zioło
hmm słabo się pali
a może to trzeba było pić..? na pudełku napisane zaparzyć..to chyba nie chodziło o to, żeby zajarzyć?Bliska 77, Simba, iwcia77, paszczakin, Mega, Niuta, samira, mysza1975, BISCA, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKonczac kwestie snu w halasie fajerwerkow. Ja nie mam sumienia obciazac tego biednego, niedojrzalego jeszcze ukladu nerwowego dodatkowymi bodzcami przy zasypianiu. Mozg musi sie uporac z tak wielka ich iloscia, ze wg mnie zbrodnia jest nie uszanowanie tego w imie swojej czy rodziny wygody. Nie wiem, czy to jest wielki problem nie odkurzac przez 10 min w ciagu dnia, zeby dziecko zasnelo we wzglednym spokoju. I nie mowie tu o jakiejs schizie i wyciszaniu telefonow, ale nie wywolywanie dzwiekow, ktore obciazaja dodatkowo.
samira, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:wczoraj zapodałam sobie to meganowe zioło
hmm słabo się pali
a może to trzeba było pić..? na pudełku napisane zaparzyć..to chyba nie chodziło o to, żeby zajarzyć?Reni, iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:haa! hahahaha! u mnie koni dostatek- sasiady trzymaja i kuce wszelkiej masci i koni pelno.. do tego jedem przystanek pociagiem, albo 20 minut rowerem stadnina.
pokoj moze swoj miec, jak dziecia bedzie w nim trzymac czasami..
hmmm, kieszonkowe.. droga jest?Powiedziala, ze 50 zet na dzien jest ok.
Ale bedziecie dbali o nia? Nie bedzie nosila wody do prania z potoku?Reni, iwcia77, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
-
droga? ona wie ile jest warta - a to zaletapaszczakin wrote:haa! hahahaha! u mnie koni dostatek- sasiady trzymaja i kuce wszelkiej masci i koni pelno.. do tego jedem przystanek pociagiem, albo 20 minut rowerem stadnina.
pokoj moze swoj miec, jak dziecia bedzie w nim trzymac czasami..
hmmm, kieszonkowe.. droga jest?Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny