35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReni wrote:Pusur uważaj na córkę
http://wyborcza.pl/1,75477,16794294,Uciekly_z_Wiednia_do_Syrii__zostaly_zonami_radykalow_.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta_Wyborcza
trzeba przyznać, że laski miały pecha hahaha już ich nie chcąiwcia77, Bliska 77, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Najgorsza rzecz to właśnie przyzwyczaić dziecko do ciszy jak śpi, nic sie potem nie zrobi...moja nie była chowana pod kloszem w sterylnych warunkach, jak trzeba było to i odkurzacz sie odpalilo jak spała, a teraz ma taki sen ze mozna jaz łóżkiem na dwór wynieść i sie nie obudzi
Ja tez w domu halasuje, ale uwazam na fazy snu. W fazie glebokiej mozna strzelac z armaty, ale nie sadze, ze jak niemowle zasypia, to wlaczacie sobie disco polo w Polsacie i zaczynacie tanczyc.
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba, Paszczak, zle wiesci mam.
Wasza potencjalna opiekunka do dzieci na wakacje najpierw sie bardzo ucieszyla z oferty, powiedziala, ze moze nawet robic za pol miski ryzu.Ale potem przemyslala i postawila warunki. Kieszonkowe, swoj pokoj ( kanciapa pod schodami nie wchodzi w gre ), gdyby obok byly konie, to byloby idealnie.
No to ja nie wiem, chcecie ja?Bo jak nie, to ja ja biore na wakacje.
iwcia77, Mega, Bliska 77, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Mega, kazda nastolatka ma taki sen, nie ma znaczenia czy ja trzymalas w ciszy czy w dzwiekach pily spalinowej.
Ja tez w domu halasuje, ale uwazam na fazy snu. W fazie glebokiej mozna strzelac z armaty, ale nie sadze, ze jak niemowle zasypia, to wlaczacie sobie disco polo w Polsacie i zaczynacie tanczyc.Pusurek, iwcia77, Bliska 77, kapturnica, Iwone lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Bursztyn od rana co chwile zaglądałam na twój wykres z ciekawości co tam, potem przeczytałam ze jednak dupa zbita. Nie bede pisać Przytulam, dziubaski, nowy cykl nowe nadzieje i takie tam frazesy, które w 1 dniu @ najbardziej wqrwiaja. Trzym sie... Miałam cichutką nadzieje ze tobie sie udało..ale co tam cyc do przodu
Jest ok, przeciez bylam tak przestraszona po porodzie kumpeli ze macica mi sie zawiazala w supel, nie bylam gotowa w poprzednim cykluiwcia77, Simba, Bliska 77, Mega, Reni, kapturnica, samira, mysza1975, BISCA lubią tę wiadomość
-
Obecna, szaro- buro ale duszno dzis w Padwie.
gacie poporodowe jeszcze na granicy leza - jutro mam dzwonic znowu - wyslali z call center zapytanie co dalej zamierzaja robic z paczka z Norge ...do tego nie pasuje im moje imie napisane przez "J" a nie przez "I", bo dla nich to juz inna literka...fak...jestem oslabiona systemem pracy wloskiej poczty...
Simba-ja na probe krzywej cukrowej ide ok 25 pazdziernika a to juz bede chyba w 28-29 tydzSimba, Bliska 77, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Mega, kazda nastolatka ma taki sen, nie ma znaczenia czy ja trzymalas w ciszy czy w dzwiekach pily spalinowej.
Ja tez w domu halasuje, ale uwazam na fazy snu. W fazie glebokiej mozna strzelac z armaty, ale nie sadze, ze jak niemowle zasypia, to wlaczacie sobie disco polo w Polsacie i zaczynacie tanczyc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 15:29
-
iwcia77 wrote:Obecna, szaro- buro ale duszno dzis w Padwie.
gacie poporodowe jeszcze na granicy leza - jutro mam dzwonic znowu - wyslali z call center zapytanie co dalej zamierzaja robic z paczka z Norge ...do tego nie pasuje im moje imie napisane przez "J" a nie przez "I", bo dla nich to juz inna literka...fak...jestem oslabiona systemem pracy wloskiej poczty...
Simba-ja na probe krzywej cukrowej ide ok 25 pazdziernika a to juz bede chyba w 28-29 tydzCzyli do tego czasu mozna wpieprzac cukier?
Mam dzisiaj zachcianke - pasta jajecznaiwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Obecna, szaro- buro ale duszno dzis w Padwie.
Simba-ja na probe krzywej cukrowej ide ok 25 pazdziernika a to juz bede chyba w 28-29 tydziwcia77 lubi tę wiadomość
-
Przy obu moich córkach jak spały w dzień chodził odkurzacz, blender, suszarka i inne głośne sprzęty. Nikt nie chodził na palcach i nie wyciszał telefonu. Cisza tylko w nocy. Teraz też nie zamierzam nic zmieniać.
Bliska 77, Reni, Simba, kapturnica, iwcia77, Mega, Iwone, mysza1975, BISCA lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:wiesz, ja nigdy nie miałam takiego snu, ani jako nastolatka ani teraz, obudzi mnie każdy szmer, w domu spałam w stoperach :)a mój brat? zawsze i wszędzie może spać
A halasowali, jak bylam mala. Ale zdrowy, wymeczony calym dniem nastolatek bedzie zasypial bez problemu i spal raczej cala noc. Nie mowie o patologii takiej jak Ty czy ja.
Bliska 77, iwcia77, Reni, Mega, mysza1975, Elfik lubią tę wiadomość
-
a niebieska vespe tam widzisz ? to ona jedzie
ale juz mi sie znudzil ten pasek , wiec pomysle nad nowym
Simba wrote:Iwcia apeluje do Ciebie o zmiane paska postepu - dla mnie jest kompletnie nieczytelny. Nie wiem co ma dokad dojechac - pilki, pociag czy samochodzikSimba, Pusurek, Mega lubią tę wiadomość
-
gacie jak gacie , ale tam laktator jest i prezent od cioci dla IvoPusurek wrote:Noz, kuzwa, to jest drukowane polskie i, nie zadne j. Dzizas, rece mi opadly. Masz Ty jeszcze ochote miec te gacie?
Bliska 77, Pusurek, samira lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:a niebieska vespe tam widzisz ? to ona jedzie
ale juz mi sie znudzil ten pasek , wiec pomysle nad nowym
iwcia77, Bliska 77, kapturnica, Reni, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nawet mi nie mow o cukrze , bo ja mam takie rzuty na nutelle w nocy, ze cos okropnego a boje sie tego badania i tez bym chciala sie ograniczyc a tu sie po prostu nie da!Simba wrote:Aha, to mnie pocieszylas
Czyli do tego czasu mozna wpieprzac cukier?
Mam dzisiaj zachcianke - pasta jajecznaBliska 77, Simba, Mega, Iwone lubią tę wiadomość