X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    to które masz?
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/34e925310ccc.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1f3778aaef24.png http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a04934141d73.jpg
    Zle to ujęłam - getry czarne, a w definicji leginsy ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 12:51

Reni, kapturnica, mysza1975, iwcia77, samira lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    A muszę mam powiedzieć ze od kilku dni mam strasznie porąbany sny i najlepsze jest to ze je pamietam. Dzisiaj śniło mi sie ze byłam w szpitalu w którym rodził facet, kiedyś ze chowałam sie w jakis podziemnych magazynach supermarketu przed kwasowym deszczem. Normalnie maskara jakaś... :D aż sie boje zasypiac ;)
    Jak ja cie rozumiem...

Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesuuu jak mnie ten tablet denerwuje!

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Jak ja cie rozumiem...
    Tez masz takie sny???

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,138764,16791834,Mama_wyproszona_z_galerii__Kazali_jej_karmic_syna.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta

Pusurek, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Pusur a czy twoja córka wie ze jest przedmiotem handlu na forum? ;) :P
    Jeszcze nie. ;) Mysle, ze sie ucieszy. ;)

paszczakin, Mega, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,138764,16791834,Mama_wyproszona_z_galerii__Kazali_jej_karmic_syna.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta
    Radom rzadzi! :D
    Ale u mniew galerii na dzielni w Gd. bylo to samo. Czekam, kiedy mnie zaczepi w Pl jakis debil ochroniarz. Wtedy powiem mu: beklager, men eg skjønner ikke hva er det du mener. Kan du forklare meg dette med andre ord ellen annen språk? :D
    Zakladam, ze wiecej dialogu nie bedzie. ;)

Mega, iwcia77, samira lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chciałabym zobaczyć Twoją minę jakby Ci ochroniarz odpowiedział po norwesku zabieraj graty i won stąd hahahaa bo siedział 5 lat na zmywaku w norku haha
    Pusurek wrote:
    Radom rzadzi! :D
    Ale u mniew galerii na dzielni w Gd. bylo to samo. Czekam, kiedy mnie zaczepi w Pl jakis debil ochroniarz. Wtedy powiem mu: beklager, men eg skjønner ikke hva er det du mener. Kan du forklare meg dette med andre ord ellen annen språk? :D
    Zakladam, ze wiecej dialogu nie bedzie. ;)

Pusurek, Mega, mysza1975, ania.g, Bliska 77, Elfik, iwcia77, Bursztyn, samira lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no no i że jest bezpieczna ;-)
    paszczakin wrote:
    to trzeba teraz wypatrywac wiesci o tym, czy danego ochroniarza zaciukano. jak kogos zamka, to bedziemy przynajmnie wiedziec, ze polar ma sie dobrze...

Mega lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    chciałabym zobaczyć Twoją minę jakby Ci ochroniarz odpowiedział po norwesku zabieraj graty i won stąd hahahaa bo siedział 5 lat na zmywaku w norku haha
    Albo to kuzwa jakis student skandynawistyki se dorabia jako ochroniarz. :D Bo jakby siedzial 5 lat w Norkowni na zmywaku, to by w Polsce rznal wielkiego panicza z kasa, a nie ganial baby z cyckiem na wierzchu. ;)

Ale nigdy nic nie wiadomo. :D ;)

Mega, EwaT, Reni, mysza1975, iwcia77, samira lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha no w sumie masz rację ;-)

Pusurek, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    prasóweczka
    dzisiaj jest ciekawy art nt iVF
    Polska ma dostać wysoką karę
    http://wyborcza.pl/1,75478,16785356,Rzadowe_kaleczenie_ustawy_o_in_vitro___Tylko_pary.html

najlepsze jest to:
    nawiązanie do tzw. projektu Gowina sprzed pięciu lat, który chciał ograniczyć in vitro do małżeństw. Argumentował, że w parach żyjących w konkubinacie jest więcej patologii, w tym alkoholizmu.

Cały tekst: http://wyborcza.pl/1,75478,16785356,Rzadowe_kaleczenie_ustawy_o_in_vitro___Tylko_pary.html#ixzz3G1UjeszK

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 13:24

Elfik, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ja mam jeszczce lepiej- mnie na jakies newslettery i inne programy zapisuje tepa dzida, ktora nazywa sie tak samo jak ja, a e-mail sobie stworzyla jak imie i nazwisko, tylko bez jednej litery. Zalozmy, ze nazywa sie Anna Kowalska, maila ma anakowalska, ja: annakowalska.. i ja dostaje jej korespondencje, maile z firmy, ze szkol dzieci, od jej znajomych.. jestem totalnie na biezaco, co sie dzieje w jej zyciu, czym sie interesuje i gdzie umawia sie na spotkania z ludzmi..

U mnie było lepiej. Ktoś notorycznie mylił mój nr telefonu z jakimś składem budowlanym. 5.00, 6.00 rano ktoś dzwoni i pyta ile przywieść tego cementu, desek, gwoździ. Byłam cierpliwa i tłumaczyłm, że to pomyłka, ale raz się wściekłam. Dzwoni facet i pyta czy przywieźć te cegy, ja mu że tak, pyta ile a ja, że wszystkie. I od tego czasu mam spokój,

paszczakin, Mega, Simba, ania.g, iwcia77, samira lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    to trzeba teraz wypatrywac wiesci o tym, czy danego ochroniarza zaciukano. jak kogos zamka, to bedziemy przynajmnie wiedziec, ze polar ma sie dobrze...
    Tez po przeczytaniu pomyślałam o naszym Misku. Może tam pod galeria z jakaś pikieta pojedzie ;) trzeba pilnie śledzić wiadomości ;)
    A tak na serio to mi jej brakuje....

mysza1975, kapturnica lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widziałam widziałam :-D
    Pandżetta a możesz zapodać fotę większą ;-)
    bo tyłek fajoski
    paszczakin wrote:
    uoooho, widzialysie jaki pandziak ma awatar? ciekawe czy to jej fota ;)

Mega, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    uoooho, widzialysie jaki pandziak ma awatar? ciekawe czy to jej fota ;)
    Tez sie nad tym zastanawiałam :) Panda odezwij sie!

kapturnica lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Az mnie trzepie jak czytam takie bzdury.
    Rzad powinien zastanowic sie na ustawa zabraniajaca jesc, pis oddychac dla bezmozgowych, zacofanych katolikow, ktorzy wysuwaja takie propozycje
    qrwa mac
    Reni wrote:
    prasóweczka
    http://wyborcza.pl/1,75478,16785356,Rzadowe_kaleczenie_ustawy_o_in_vitro___Tylko_pary.html

najlepsze jest to:
    nawiązanie do tzw. projektu Gowina sprzed pięciu lat, który chciał ograniczyć in vitro do małżeństw. Argumentował, że w parach żyjących w konkubinacie jest więcej patologii, w tym alkoholizmu.

Cały tekst: http://wyborcza.pl/1,75478,16785356,Rzadowe_kaleczenie_ustawy_o_in_vitro___Tylko_pary.html#ixzz3G1UjeszK

Mega, Bliska 77, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • BISCA Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rzad powinien zastanowic sie na ustawa zabraniajaca jesc, pis oddychac dla bezmozgowych, zacofanych katolikow, ktorzy wysuwaja takie propozycje
    qrwa mac
    Reni wrote:
    prasóweczka

najlepsze jest to:

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • BISCA Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    qrwa mac
    Reni wrote:
    prasóweczka

najlepsze jest to:

kapturnica lubi tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Śpiewy kościelne, nikt by mnie na to nie namówił. Spacer, kawka raz na jakiś czas z innymi mamami ok byle nie za często. No ale ja aspołeczna jestem.
    jakbym o sobie czytała :-)

ania.g, Mega, Simba lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

‹‹ 4899 4900 4901 4902 4903 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ