X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    U mnie było lepiej. Ktoś notorycznie mylił mój nr telefonu z jakimś składem budowlanym. 5.00, 6.00 rano ktoś dzwoni i pyta ile przywieść tego cementu, desek, gwoździ. Byłam cierpliwa i tłumaczyłm, że to pomyłka, ale raz się wściekłam. Dzwoni facet i pyta czy przywieźć te cegy, ja mu że tak, pyta ile a ja, że wszystkie. I od tego czasu mam spokój,
    Do mnie długo wydzwaniała jakaś baba i zachrypniętym pijackim głosem pytała " Bożenka?" A ostatni jakiś facet pytał czy dodzwonił się do Bogdana... A najlepsze że jakieś dwa miesiące temu dostałam z nieznanego mi numeru sms o treści " i jak" więc pytam ale co jak? a ktoś "no te buty" odpisałam że zajebiste i nastąpiła cisza.

mysza1975, Mega, Simba, Pusurek, Bliska 77, iwcia77, Bursztyn, samira lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No ja nie dawalam sloikowego jedzenia...Na tamte czasy to to bylo zajebiscie drogie to raz a dwa jakos wydawalo mi sie ze jak sama zrobnie bedzie smaczneijsze..Nie wiem czy bylo ale mlody zyje ;D
    ja mojej starszej córce (urodziła się w 2008) też nie dawałam słoikowego, teraz też nie zamierzam, jedynie okazjonalnie :-)

kapturnica, iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Witam w poniedziałek.

Wczoraj wieczorem zastosowaliśmy z M jedną z naturalnych metod przyspieszenia porodu. To była ostatnia rzecz na którą miałam ochotę, ale co tam, niech chłop ma, bo kolejny raz pewnie w przyszłym roku. Dziś rano M pyta czy może jechać do pracy czy jedziemy na porodówkę, więc mu mówię, że jedna dawka nie wystarczyła. Gęba mu się ucieszyła, bo ma nadzieję, że będą powtórki, naiwniak.
    pracujcie pracujcie

mysza1975, Mega, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Mega Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Az mnie trzepie jak czytam takie bzdury.
    Rzad powinien zastanowic sie na ustawa zabraniajaca jesc, pis oddychac dla bezmozgowych, zacofanych katolikow, ktorzy wysuwaja takie propozycje
    qrwa mac
    Ale sie zdenerwowalas... aż 3 razy... ;)

ania.g, mysza1975, kapturnica, Simba, Pusurek, Reni, Bliska 77, Elfik, iwcia77, Bursztyn, BISCA lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga jak mała?

mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA, nieźle Toba zatrzęsło. Aż udało Ci się 3 razy tego samego posta zamieścić.

Mega, kapturnica, Reni, Bliska 77, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Wyobraz sobie. Adas spi. Kazda minuta snu jest na wage zlota. Obudzi sie marudzac, a Ty bedziesz wtedy leciec do blendera, hurgotac, mielic, myc. Tja... Otworzysz zdrowy, przebadany sloiczek i z usmiechem podasz synkowi. ;)
    wiem, że podpadnę ale ja tak właśnie ze starszą robiłam a była bardzo marudna, no cóż może ja z tych bardziej tradycyjnych ...na szczęście starsza słoiczkowego żarcia ni lubiła (przerobiłyśmy każdą firmę) i mam nadzieję ze teraz będzie podobnie

kapturnica, iwcia77, Bursztyn, ania.g lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• BISCA Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Ale sie zdenerwowalas... aż 3 razy... ;)
    Sorki, cos mi sie zawiesilo.. Hihi

Mega, mysza1975, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    mało tego jak zdarza mi się być w kościele i zaczynają wyć to dostaję ataku śmiechu
    raz nawet mnie mąż wywalił z kościoła.. na komunii byliśmy i nie mogam się opanować.. hahah masakra
    wiesz, ja też kiedyś podczas komunii, gdy wszyscy klękali, stanęłam pod ścianą coby trzody nie robić i nie stać sama jak ta pała, no więc stanęłam pod ścianą i... usytuowany tuż nad moją głową głośnik się zepsuł, stwierdziłam, że to znak dla mnie cobym tam więcej nie wchodziła

Mega, Reni, Elfik, mysza1975, iwcia77, ania.g, samira lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• BISCA Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu, jak mi sie nie chce...... No, ale nie ma wyjscia.
    Badzcie grzeczne ;-)

Mega, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    mi sie wydaje, ze te rzeczy to sie dopiero ogarnia po porodzie.. jak sie trafi evil egzemplarz, to tak da w kosc, ze przygotowanie czegokolwiek podczas 5-minutowych drzemek bedzie niemozliwe, jak sie trafi super model, to mozna i zupki przecierac i mrozic.. ale nie mam zbyt duzych nadziei, bo i ja i chuop bylismy wrednymi egzemplarzami strasznie..

btw, moja kota jak byl mala, codziennie miala oprocz suchego zarcia domowy ugotowany specjalnie dla kota obiadek.. mrozilam w malych porcyjkach rozne zestawy i naprzemiennie jej dawalam ;) taka kocia mama..
    moje dziecię daje mi bardzo w kość (stąd moja niezwykle rzadka obecność na forum) jednak nauczyłam się że nawet podstawowe składniki na obiad dnia następnego przygotowuję wieczorem gdy mąż się córcia zajmuje, wiem koleżanka śmieje się ze mnie ze jestem pojeb... może ale mam wszystko poukładane i dzięki temu nerwy ograniczyłam do minimum, przerabiałam to po prostu przy pierwszej córce, która tak jak ta nie spała, i uwagi wciaż wymagała tylko ze wtedy było o wiele bardziej nerwowe, z perspektywy czasu widzę ze czasem aż za nerwowo....obecnie staram się nie powielać tych samych błędów

kapturnica, Mega, Reni, mysza1975, Simba, iwcia77, Pusurek, Bursztyn lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja pierd*le zaraz się dowiem, że mam na paluszkach chodzić a najlepiej wyprowadzić się w Bieszczady, żeby cisza była ale też za chwilę się dowiem, że tez nie bo trafi się jakiś wściekły żubr, który będzie ryczał mi w pobliżu..
    a idź pan w ch.j
    <3 :) (nic dodać nic ująć)

Mega, Reni, mysza1975, ania.g lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Reniuchna, mozesz sluchac Ramsteina do snu jak chcesz. ;-) Ja tam chodze cicho, jak mlody spi blisko, bo to jest gwarancja wypicia kawy albo kwadransa snu. Ale co kto lubi przeciez. ;-)
    a ja specjalnie od początku włączam radio itp żebym mogła swobodnie co nieco w domu porobić i się sprawdza już przy drugim dziecku

kapturnica, Mega, mysza1975, Iwone lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Mega Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najgorsza rzecz to właśnie przyzwyczaić dziecko do ciszy jak śpi, nic sie potem nie zrobi...moja nie była chowana pod kloszem w sterylnych warunkach, jak trzeba było to i odkurzacz sie odpalilo jak spała, a teraz ma taki sen ze mozna jaz łóżkiem na dwór wynieść i sie nie obudzi ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 14:15

mysza1975, Bliska 77, Iwone, Simba, kapturnica, iwcia77, paszczakin, samira lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur uważaj na córkę

http://wyborcza.pl/1,75477,16794294,Uciekly_z_Wiednia_do_Syrii__zostaly_zonami_radykalow_.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta_Wyborcza

trzeba przyznać, że laski miały pecha hahaha już ich nie chcą ;-)

Bliska 77, Pusurek lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Aga jak mała?
    obecnie śpi od 30 minut co się rzadko zdarza, dodam dla ułatwienia że przy włączonym radiu :-) dziękuję za pamięć
    a tak w ogóle 20 października mamy ją zaszczepić a szczepionka będzie dostępna dopiero na początku listopada :-)
    katar i ropka z oczka wyglądają na alergiczne

mysza1975, Mega, Iwone, samira lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Sorki, cos mi sie zawiesilo.. Hihi
    ale przynajmniej ilością podkreśliłaś swoje oburzenie ;-) (też bym tak zrobiła)

mysza1975, Mega, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Mega Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Pusur uważaj na córkę

http://wyborcza.pl/1,75477,16794294,Uciekly_z_Wiednia_do_Syrii__zostaly_zonami_radykalow_.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta_Wyborcza

trzeba przyznać, że laski miały pecha hahaha już ich nie chcą ;-)
    Bosze przeczytałam ze taki los spotkał Samire i Sabine ;) dziewczyny jesteście??? Wszystko ok? ;)
    A co do darmowego amh to tez wpadłem na listę rezerwowa... Coś mi sie wydaje ze nie bedzie darmowych badań, echhhh....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 14:21

mysza1975, Reni, Bursztyn, samira lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Najgorsza rzecz to właśnie przyzwyczaić dziecko do ciszy jak śpi, nic sie potem nie zrobi...moja nie była chowana pod kloszem w sterylnych warunkach, jak trzeba było to i odkurzacz sie odpalilo jak spała, a teraz ma taki sen ze mozna jaz łóżkiem na dwór wynieść i sie nie obudzi ;)
    otóż to!!!!!!!!!

Mega, kapturnica lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no własnie Sabina i Samira nie odzywają się :-/
    martwimy się dziewczyny
    Mega wrote:
    Bosze przeczytałam ze taki los spotkał Samire i Sabine ;) dziewczyny jesteście??? Wszystko ok? ;)
    A co do darmowego amh to tez wpadłem na listę rezerwowa... Coś mi sie wydaje ze nie bedzie darmowych badań, echhhh....

Mega, Bliska 77, mysza1975, iwcia77, samira lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
‹‹ 4900 4901 4902 4903 4904 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ