35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mysza1975 wrote:U mnie było lepiej. Ktoś notorycznie mylił mój nr telefonu z jakimś składem budowlanym. 5.00, 6.00 rano ktoś dzwoni i pyta ile przywieść tego cementu, desek, gwoździ. Byłam cierpliwa i tłumaczyłm, że to pomyłka, ale raz się wściekłam. Dzwoni facet i pyta czy przywieźć te cegy, ja mu że tak, pyta ile a ja, że wszystkie. I od tego czasu mam spokój,
mysza1975, Mega, Simba, Pusurek, Bliska 77, iwcia77, Bursztyn, samira lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
kapturnica wrote:No ja nie dawalam sloikowego jedzenia...Na tamte czasy to to bylo zajebiscie drogie to raz a dwa jakos wydawalo mi sie ze jak sama zrobnie bedzie smaczneijsze..Nie wiem czy bylo ale mlody zyje
kapturnica, iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Witam w poniedziałek.
Wczoraj wieczorem zastosowaliśmy z M jedną z naturalnych metod przyspieszenia porodu. To była ostatnia rzecz na którą miałam ochotę, ale co tam, niech chłop ma, bo kolejny raz pewnie w przyszłym roku. Dziś rano M pyta czy może jechać do pracy czy jedziemy na porodówkę, więc mu mówię, że jedna dawka nie wystarczyła. Gęba mu się ucieszyła, bo ma nadzieję, że będą powtórki, naiwniak.mysza1975, Mega, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Az mnie trzepie jak czytam takie bzdury.
Rzad powinien zastanowic sie na ustawa zabraniajaca jesc, pis oddychac dla bezmozgowych, zacofanych katolikow, ktorzy wysuwaja takie propozycje
qrwa macania.g, mysza1975, kapturnica, Simba, Pusurek, Reni, Bliska 77, Elfik, iwcia77, Bursztyn, BISCA lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Wyobraz sobie. Adas spi. Kazda minuta snu jest na wage zlota. Obudzi sie marudzac, a Ty bedziesz wtedy leciec do blendera, hurgotac, mielic, myc. Tja... Otworzysz zdrowy, przebadany sloiczek i z usmiechem podasz synkowi.
kapturnica, iwcia77, Bursztyn, ania.g lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:mało tego jak zdarza mi się być w kościele i zaczynają wyć to dostaję ataku śmiechu
raz nawet mnie mąż wywalił z kościoła.. na komunii byliśmy i nie mogam się opanować.. hahah masakraMega, Reni, Elfik, mysza1975, iwcia77, ania.g, samira lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:mi sie wydaje, ze te rzeczy to sie dopiero ogarnia po porodzie.. jak sie trafi evil egzemplarz, to tak da w kosc, ze przygotowanie czegokolwiek podczas 5-minutowych drzemek bedzie niemozliwe, jak sie trafi super model, to mozna i zupki przecierac i mrozic.. ale nie mam zbyt duzych nadziei, bo i ja i chuop bylismy wrednymi egzemplarzami strasznie..
btw, moja kota jak byl mala, codziennie miala oprocz suchego zarcia domowy ugotowany specjalnie dla kota obiadek.. mrozilam w malych porcyjkach rozne zestawy i naprzemiennie jej dawalamtaka kocia mama..
kapturnica, Mega, Reni, mysza1975, Simba, iwcia77, Pusurek, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ja pierd*le zaraz się dowiem, że mam na paluszkach chodzić a najlepiej wyprowadzić się w Bieszczady, żeby cisza była ale też za chwilę się dowiem, że tez nie bo trafi się jakiś wściekły żubr, który będzie ryczał mi w pobliżu..
a idź pan w ch.j(nic dodać nic ująć)
Mega, Reni, mysza1975, ania.g lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Reniuchna, mozesz sluchac Ramsteina do snu jak chcesz.
Ja tam chodze cicho, jak mlody spi blisko, bo to jest gwarancja wypicia kawy albo kwadransa snu. Ale co kto lubi przeciez.
kapturnica, Mega, mysza1975, Iwone lubią tę wiadomość
-
Najgorsza rzecz to właśnie przyzwyczaić dziecko do ciszy jak śpi, nic sie potem nie zrobi...moja nie była chowana pod kloszem w sterylnych warunkach, jak trzeba było to i odkurzacz sie odpalilo jak spała, a teraz ma taki sen ze mozna jaz łóżkiem na dwór wynieść i sie nie obudzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 14:15
mysza1975, Bliska 77, Iwone, Simba, kapturnica, iwcia77, paszczakin, samira lubią tę wiadomość
-
Pusur uważaj na córkę
http://wyborcza.pl/1,75477,16794294,Uciekly_z_Wiednia_do_Syrii__zostaly_zonami_radykalow_.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta_Wyborcza
trzeba przyznać, że laski miały pecha hahaha już ich nie chcą
Bliska 77, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Aga jak mała?
dziękuję za pamięć
a tak w ogóle 20 października mamy ją zaszczepić a szczepionka będzie dostępna dopiero na początku listopada
katar i ropka z oczka wyglądają na alergicznemysza1975, Mega, Iwone, samira lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Pusur uważaj na córkę
http://wyborcza.pl/1,75477,16794294,Uciekly_z_Wiednia_do_Syrii__zostaly_zonami_radykalow_.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta_Wyborcza
trzeba przyznać, że laski miały pecha hahaha już ich nie chcądziewczyny jesteście??? Wszystko ok?
A co do darmowego amh to tez wpadłem na listę rezerwowa... Coś mi sie wydaje ze nie bedzie darmowych badań, echhhh....Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 14:21
mysza1975, Reni, Bursztyn, samira lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Najgorsza rzecz to właśnie przyzwyczaić dziecko do ciszy jak śpi, nic sie potem nie zrobi...moja nie była chowana pod kloszem w sterylnych warunkach, jak trzeba było to i odkurzacz sie odpalilo jak spała, a teraz ma taki sen ze mozna jaz łóżkiem na dwór wynieść i sie nie obudzi
Mega, kapturnica lubią tę wiadomość
-
no własnie Sabina i Samira nie odzywają się
martwimy się dziewczynyMega wrote:Bosze przeczytałam ze taki los spotkał Samire i Sabinedziewczyny jesteście??? Wszystko ok?
A co do darmowego amh to tez wpadłem na listę rezerwowa... Coś mi sie wydaje ze nie bedzie darmowych badań, echhhh....Mega, Bliska 77, mysza1975, iwcia77, samira lubią tę wiadomość