35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mysza1975 wrote:A propos promocji i różnych salonów.
Chcieliśmy zamówić wózek przez internet, no ale trzeba założyć konto na stronie do którego potrzebne są wszystkie dane, prawie z nr buta i częstością bzykoserc. Skusiliśmy się bo cena była niezła, po kilku dniach zadzwoniła pani, że wózek, który wybraliśmy jest już nieprodukowany, ale osoboa, która zajmuje się aktualizacją nie zdążyła go usunąć (tkwi na stronie w promocyjnej cenie do dziś)i że zawsze lepiej zadzwonić i popytać. Opieprzyłam babę, że po to jest sklep internetowy zeby spokojnie siąść i coś wybrać. Kazałam też usunąć wszystkie swoje dane z ich bazy. I co? Raz, dwa razy w tygoniu dostaję jakieś reklamy na maila od nich, więc dzwonię i kolejny raz proszę o usunięcie. Ostatnio postraszyłam nawet rzecznikiem ochrony danych osoboych.mysza1975 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:ja pierd*le zaraz się dowiem, że mam na paluszkach chodzić a najlepiej wyprowadzić się w Bieszczady, żeby cisza była ale też za chwilę się dowiem, że tez nie bo trafi się jakiś wściekły żubr, który będzie ryczał mi w pobliżu..
a idź pan w ch.jJa tam chodze cicho, jak mlody spi blisko, bo to jest gwarancja wypicia kawy albo kwadransa snu. Ale co kto lubi przeciez.
mysza1975, Reni, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ja lubię cole i mogę ją pic w hałasiePusurek wrote:Reniuchna, mozesz sluchac Ramsteina do snu jak chcesz.
Ja tam chodze cicho, jak mlody spi blisko, bo to jest gwarancja wypicia kawy albo kwadransa snu. Ale co kto lubi przeciez.
Pusurek, Mega, BISCA, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Reniuchna, mozesz sluchac Ramsteina do snu jak chcesz.
Ja tam chodze cicho, jak mlody spi blisko, bo to jest gwarancja wypicia kawy albo kwadransa snu. Ale co kto lubi przeciez.
Iwone, mysza1975, Elfik, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:ja pierd*le zaraz się dowiem, że mam na paluszkach chodzić a najlepiej wyprowadzić się w Bieszczady, żeby cisza była ale też za chwilę się dowiem, że tez nie bo trafi się jakiś wściekły żubr, który będzie ryczał mi w pobliżu..
a idź pan w ch.jSimba, mysza1975, Reni, Mega, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
my mieszkaliśmy w jednym pokoju w 4 osoby.. tam się spało, uczyło
człowiek do wszystkiego się przyzwyczai
najlepsze jest to, że teraz po latach, żeby spać potrzebuję mieć ciszę i ciemno
a przecież jak szłyśmy z siostrą spać to nie były całkowicie zgaszone światła i tv był włączony
Pusurek wrote:Reniuchna, mozesz sluchac Ramsteina do snu jak chcesz.Ja tam chodze cicho, jak mlody spi blisko, bo to jest gwarancja wypicia kawy albo kwadransa snu. Ale co kto lubi przeciez.
mysza1975, paszczakin, Pusurek, kapturnica, Mega, Bliska 77, iwcia77, samira lubią tę wiadomość
-
Mam dzisiaj strasznie spowolnione ruchy, dopiero poskladalam łóżka, mam jeszcze na sobie gore od piżamy i getry bo nie bede w samych majtkach latać
idę zapodaj jakaś kawę
mysza1975, Elfik, Bliska 77, iwcia77, samira lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ja mam jeszczce lepiej- mnie na jakies newslettery i inne programy zapisuje tepa dzida, ktora nazywa sie tak samo jak ja, a e-mail sobie stworzyla jak imie i nazwisko, tylko bez jednej litery. Zalozmy, ze nazywa sie Anna Kowalska, maila ma anakowalska, ja: annakowalska.. i ja dostaje jej korespondencje, maile z firmy, ze szkol dzieci, od jej znajomych.. jestem totalnie na biezaco, co sie dzieje w jej zyciu, czym sie interesuje i gdzie umawia sie na spotkania z ludzmi..
laska wie?
Elfik, iwcia77, samira lubią tę wiadomość
-
odpisuj
to tak jak koleżanka miaa muner telefonu podobny do informacji o lotach na OKęciu i ludzie wydzwaniali czy już albo kiedy będzie odlot
kiedyś facet natręt wydzwaniał kiedy będzie lot do Niemiec a ta wyszła na balkon i mówi słyszy pan?.. własnie odleciał
paszczakin wrote:ja mam jeszczce lepiej- mnie na jakies newslettery i inne programy zapisuje tepa dzida, ktora nazywa sie tak samo jak ja, a e-mail sobie stworzyla jak imie i nazwisko, tylko bez jednej litery. Zalozmy, ze nazywa sie Anna Kowalska, maila ma anakowalska, ja: annakowalska.. i ja dostaje jej korespondencje, maile z firmy, ze szkol dzieci, od jej znajomych.. jestem totalnie na biezaco, co sie dzieje w jej zyciu, czym sie interesuje i gdzie umawia sie na spotkania z ludzmi..Simba, Mega, mysza1975, Bliska 77, iwcia77, samira lubią tę wiadomość
-
a po co Ci getry?
ćwiczysz?
Mega wrote:Mam dzisiaj strasznie spowolnione ruchy, dopiero poskladalam łóżka, mam jeszcze na sobie gore od piżamy i getry bo nie bede w samych majtkach lataćidę zapodaj jakaś kawę
Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn od rana co chwile zaglądałam na twój wykres z ciekawości co tam, potem przeczytałam ze jednak dupa zbita. Nie bede pisać Przytulam, dziubaski, nowy cykl nowe nadzieje i takie tam frazesy, które w 1 dniu @ najbardziej wqrwiaja. Trzym sie... Miałam cichutką nadzieje ze tobie sie udało..ale co tam cyc do przodu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 12:48
mysza1975, BISCA, iwcia77, Bursztyn, samira lubią tę wiadomość
-
A muszę mam powiedzieć ze od kilku dni mam strasznie porąbany sny i najlepsze jest to ze je pamietam. Dzisiaj śniło mi sie ze byłam w szpitalu w którym rodził facet, kiedyś ze chowałam sie w jakis podziemnych magazynach supermarketu przed kwasowym deszczem. Normalnie maskara jakaś...
aż sie boje zasypiac
paszczakin, Simba, mysza1975, iwcia77, samira lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a po co Ci getry?
ćwiczysz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 12:46
kapturnica, mysza1975, BISCA, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:wie, bo na poczatku humanitarnie jej te maile przesylalam proszac o poinformowanie znajomych, ze sobie durny e-mail zalozyla (byl w stopce jedengo z maili). Jak nie podzialalo zrobilam sie wredna i raz odpisalam jej znajomym, ze nigdzie z nimi nie jade (po fefnastu e-mailach, gdzie i kiedy mam sie pojawic w dzien wyjazdu), ci juz do mnie wiecej nie napisali, potem jeszcze jej kontrachenta postraszylam, ze jak mi nie przestanie spamu wysylac, to go gdzies tam zglosze, aktualnie dostaje maile z poznanskiej akademii nauki w sprawie zajec jej syna gustawa..
paszczakin lubi tę wiadomość
-
to które masz?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/34e925310ccc.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1f3778aaef24.png http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a04934141d73.jpgMega wrote:Nie.... Moj zapał wytrzymał 3 tygodnie, teraz gdzieś mi sie zapodzial i nie umiem go znaleźćBliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Jak bylam mala, to moi starzy prawdopodobnie lewitowali po mieszkaniu - bo do dzisiaj przy najmniejszym halasie sie wybudzam i jestem wsciekla, takze nie wiem czy takie totalne wyciszenie dobrze dzieckom robi.
Zasypia - caly dom zamiera. Spi gleboko - drzewo mozna w salonie rabac. Ostatnie pol godziny - zakladamy filcowe kapcie, zeby jeszcze pospal. No i wtedy jest tez faza przygotowywania posilku - tylko imbecyl buczalby blenderem.
Sloiczek jest jednak troche cichszy.
Mega, mysza1975, iwcia77, samira, samira lubią tę wiadomość