X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra ! oglaszam konkurs na najlepszy suwak dla Ivo - nagroda weekend w Venice _ ok? :D

ania.g, Iwone, Mega, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    zescie mi merytorycznie temat tym halasem rozmyly.. mnie to nie interesuje, od pozytywnego testu zbieram opakowania od jajek, jedna sciana juz wylozona..

ja sie pytalam czy zdrowiej dla dziecia sloikowym(bo przebadane), czy domowym przemielonym zarciem karmic!
    Sloik! Szybko, milo, bez blendera. Czas, ktory bys zuzyla jak matka Polka na mielenie, owocnie wykorzystasz na forum. ;)
    Albo inaczej. Co 2 dzien sloik, co 2 gotujesz, zeby ego eko matki nie spadlo. ;)

Ja bym do wytloczek jeszcze styropian dolozyla, zawsze to pewniej. ;)

iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    I sa pogodne, wesole i radosne? ;)
    Ja sobie nie wyobrazam, ze ktos moglby odkurzac w momencie, kiedy ja zasypiam w ciagu dnia. Szanujemy swoj sen. Bo sen to zdrowie. ;)
    Są radosne, a starsza to szczególnie odkąd ma nowy lek od psychiatry ;)

iwcia77, Pusurek, Simba, Mega, mysza1975, BISCA, paszczakin lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    dobra ! oglaszam konkurs na najlepszy suwak dla Ivo - nagroda weekend w Venice _ ok? :D
    Ja pierdziu, zaraz cos wymysle! Jak ja uwielbiam konkursy! ;)

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a propo konkursow- mam kolezanke , ktora co chwile cos wygrywa- raz wygrala taka czerwona bmw wypasiona, nie mogla jezdzic , bo ubezpieczenie bylo zajebiscie wysokie, nie mogla sprzedac , bo by zaplacila podatek od wygranej , musiala trzymac i oplacac parking przez rok...ale ile wycieczek zagranicznych wygrala to szok- prawie caly swiat zwiedzila za free :)
    Pusurek wrote:
    Ja pierdziu, zaraz cos wymysle! Jak ja uwielbiam konkursy! ;)

Reni, ania.g, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    *

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 14:16

iwcia77, ania.g, Simba, Mega, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra czas się zbierać do domu

żarcik na koniec
    - Kochanie! Zobacz dlaczego nasz kochany Miecio tak płacze.
    – To nie Miecio. To syn sąsiada.
    – Gówniarz j***ny, drze mordę popie**olony…

;-)

iwcia77, kapturnica, paszczakin, Pusurek, Simba, Mega, mysza1975, BISCA, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczu przedrzeźniasz się ze mną? ;-)

iwcia77, paszczakin, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba ja .. ale mam syndrom leniwego palca grzebalca i wolniej wcisła zem wyślij

iwcia77, Mega, paszczakin lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    zescie mi merytorycznie temat tym halasem rozmyly.. mnie to nie interesuje, od pozytywnego testu zbieram opakowania od jajek, jedna sciana juz wylozona..

ja sie pytalam czy zdrowiej dla dziecia sloikowym(bo przebadane), czy domowym przemielonym zarciem karmic!
    bo tu zaczynasz temat gruszka a kończy sie rozmowa wojna w Afganistanie ;)

iwcia77, kapturnica, Simba, mysza1975, BISCA lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwona i jak historia z telefonem??Coz ta bateria>???Zalatwiliscie cos??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 16:26

iwcia77, Iwone, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    do czego ją namawiasz?
    Iwona nie słuchaj nikogo nie załatwiaj!
    kapturnica wrote:
    iwona i jak historia z telefonem??Coz ta ładowarka>???Zalatwiliscie cos??

iwcia77, Iwone, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    do czego ją namawiasz?
    Iwona nie słuchaj nikogo nie załatwiaj!
    Reni!!majgod ja ja do morderstwa nie namawiam..Chociaz za te felerna baterie?hmm w sumie 8)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 16:25

iwcia77, Mega, Reni lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    iwona i jak historia z telefonem??Coz ta bateria>???Zalatwiliscie cos??
    no cóż, na razie jeszcze nie zakończona. W zeszły piątek odezwała się do mnie babka z prośbą o przesłanie danych do przelewu (płaciłam przez PaYu)i nie miała mojego nr konta. Napisała mi że chce mi zwrócić za baterie. Czekam właśnie na przelew, bo to będzie oznaczało uznanie reklamacji i później wyślę jej pisemko z żądaniem zwrotu pieniędzy za telefon.
    W między czasie mam nadzieję że rzecznik praw konsumentów mi odpisze i podpowie jakiej kwoty mogę zażądać.

kapturnica, iwcia77, Mega, samira, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    50zl to jakies 12 euraczy, ujdzie.. na koniach to sobie ona za to nie pojezdzi, chyba, ze rymsniemy sasiadowi jednego z pola.. duzo ich tam lazi, pole duze, pewnie nawet nie zauwazy..
    wody z potoku nosic nie bedzie, bo u nas polio do rzek wpuszczaja, pisalam ostatnio..

to mamy deal! tylko simba cos cicho siedzi, konie krasc pewnie poszla..
    No to deal! Sprzedana!
    Konie od sasiada to takie do jazdy, czy tylko do karmienia marchewka?
    A Simbie nic nie mow, bedziesz miala nianie tylko dla siebie. ;)
    Wszystko sie pieknie sklada, jak ja wezme ze szkoly miesiac wczesniej, to bedzie u Ciebie akurat, jak wrocisz ze szpitala. To Ci pielegnacje noworodka jeszcze pokaze, pierwsza kapiel i te klimaty. ;)
    I imie jej sie nie bedzie mylilo. Tu Adas i tam Adas!
    Zobacz, jak dograne! ;)

iwcia77, Mega, samira, mysza1975, paszczakin lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    no cóż, na razie jeszcze nie zakończona. W zeszły piątek odezwała się do mnie babka z prośbą o przesłanie danych do przelewu (płaciłam przez PaYu)i nie miała mojego nr konta. Napisała mi że chce mi zwrócić za baterie. Czekam właśnie na przelew, bo to będzie oznaczało uznanie reklamacji i później wyślę jej pisemko z żądaniem zwrotu pieniędzy za telefon.
    W między czasie mam nadzieję że rzecznik praw konsumentów mi odpisze i podpowie jakiej kwoty mogę zażądać.
    No tu jest haczyk bo jak ci odesla za baterie to oznaczalo bedzie ,ze przyznaja sie do tego ,ze produkt wadliwy..Wiec podstawa bedzie do dochodzenia roszczen o zjeVanie tela 8)

Iwone, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi skoncz juz plywac na tej łajbie i chodz nas zarazac ciążowo!!!Gdzie Ty sie wloczysz???

iwcia77, ania.g, Mega, Mala79, samira, mysza1975, BISCA, moremi, paszczakin lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz w domu. Widze ze handel norweska nastolatka kwitnie :)
    Na wieczor - barlog. Co dziś oglądać ciociu paszczakowo? Ten pył obejrzałam, a serial o rodzinne jakoś mi nie wchodzi.

iwcia77, Mega, Pusurek, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu pytalas o becikowe.U mnie potrzebne byly :zas.z zus,zas.z urzedu skarbowego,metryki urodzenia dzieci,zas. O zatrudznieniu i zas
    Od gina.ze od 10 tyg.chodzilas na wizyty.

iwcia77, ania.g, samira, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur- dobrze, ze ja nie wpadlam na pomysl wyslania mi twojej corki do Italii ;D
    1/ zatrzymali by ja na strefie celnej- trzeba zaplacic byloby clo :)- jako towar delux :D
    2/ wlosi by ocipieli na jej widok i dziewczyna juz by do Norge nie wrocila :)
    3/ kuchnia , pogoda, jezyk , turystyka - na bank by sie dziewczyna nie nudzila
    4/ w Padwie ksztalca sie najlepsi lekarze , studenci medycyny sie rozwijaja
    5/ Wenecja z Padwy to jak kolejka z Gdanska do Wejherowa, do Werony 100 km, do Bolonii 123 :)

prawie same plusy :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 17:46

Simba, kapturnica, Iwone, Mega, ania.g, samira, Reni, Pusurek, mysza1975, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

‹‹ 4903 4904 4905 4906 4907 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ