35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:zescie mi merytorycznie temat tym halasem rozmyly.. mnie to nie interesuje, od pozytywnego testu zbieram opakowania od jajek, jedna sciana juz wylozona..
ja sie pytalam czy zdrowiej dla dziecia sloikowym(bo przebadane), czy domowym przemielonym zarciem karmic!
Albo inaczej. Co 2 dzien sloik, co 2 gotujesz, zeby ego eko matki nie spadlo.
Ja bym do wytloczek jeszcze styropian dolozyla, zawsze to pewniej.iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:I sa pogodne, wesole i radosne?
Ja sobie nie wyobrazam, ze ktos moglby odkurzac w momencie, kiedy ja zasypiam w ciagu dnia. Szanujemy swoj sen. Bo sen to zdrowie.iwcia77, Pusurek, Simba, Mega, mysza1975, BISCA, paszczakin lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
a propo konkursow- mam kolezanke , ktora co chwile cos wygrywa- raz wygrala taka czerwona bmw wypasiona, nie mogla jezdzic , bo ubezpieczenie bylo zajebiscie wysokie, nie mogla sprzedac , bo by zaplacila podatek od wygranej , musiala trzymac i oplacac parking przez rok...ale ile wycieczek zagranicznych wygrala to szok- prawie caly swiat zwiedzila za freePusurek wrote:Ja pierdziu, zaraz cos wymysle! Jak ja uwielbiam konkursy!
Reni, ania.g, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
dobra czas się zbierać do domu
żarcik na koniec
- Kochanie! Zobacz dlaczego nasz kochany Miecio tak płacze.
– To nie Miecio. To syn sąsiada.
– Gówniarz j***ny, drze mordę popie**olony…
iwcia77, kapturnica, paszczakin, Pusurek, Simba, Mega, mysza1975, BISCA, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:zescie mi merytorycznie temat tym halasem rozmyly.. mnie to nie interesuje, od pozytywnego testu zbieram opakowania od jajek, jedna sciana juz wylozona..
ja sie pytalam czy zdrowiej dla dziecia sloikowym(bo przebadane), czy domowym przemielonym zarciem karmic!iwcia77, kapturnica, Simba, mysza1975, BISCA lubią tę wiadomość
-
do czego ją namawiasz?
Iwona nie słuchaj nikogo nie załatwiaj!kapturnica wrote:iwona i jak historia z telefonem??Coz ta ładowarka>???Zalatwiliscie cos??iwcia77, Iwone, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:do czego ją namawiasz?
Iwona nie słuchaj nikogo nie załatwiaj!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 16:25
iwcia77, Mega, Reni lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:iwona i jak historia z telefonem??Coz ta bateria>???Zalatwiliscie cos??
W między czasie mam nadzieję że rzecznik praw konsumentów mi odpisze i podpowie jakiej kwoty mogę zażądać.kapturnica, iwcia77, Mega, samira, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:50zl to jakies 12 euraczy, ujdzie.. na koniach to sobie ona za to nie pojezdzi, chyba, ze rymsniemy sasiadowi jednego z pola.. duzo ich tam lazi, pole duze, pewnie nawet nie zauwazy..
wody z potoku nosic nie bedzie, bo u nas polio do rzek wpuszczaja, pisalam ostatnio..
to mamy deal! tylko simba cos cicho siedzi, konie krasc pewnie poszla..
Konie od sasiada to takie do jazdy, czy tylko do karmienia marchewka?
A Simbie nic nie mow, bedziesz miala nianie tylko dla siebie.
Wszystko sie pieknie sklada, jak ja wezme ze szkoly miesiac wczesniej, to bedzie u Ciebie akurat, jak wrocisz ze szpitala. To Ci pielegnacje noworodka jeszcze pokaze, pierwsza kapiel i te klimaty.
I imie jej sie nie bedzie mylilo. Tu Adas i tam Adas!
Zobacz, jak dograne!iwcia77, Mega, samira, mysza1975, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:no cóż, na razie jeszcze nie zakończona. W zeszły piątek odezwała się do mnie babka z prośbą o przesłanie danych do przelewu (płaciłam przez PaYu)i nie miała mojego nr konta. Napisała mi że chce mi zwrócić za baterie. Czekam właśnie na przelew, bo to będzie oznaczało uznanie reklamacji i później wyślę jej pisemko z żądaniem zwrotu pieniędzy za telefon.
W między czasie mam nadzieję że rzecznik praw konsumentów mi odpisze i podpowie jakiej kwoty mogę zażądać.Iwone, Mega lubią tę wiadomość
-
Pusur- dobrze, ze ja nie wpadlam na pomysl wyslania mi twojej corki do Italii
1/ zatrzymali by ja na strefie celnej- trzeba zaplacic byloby clo- jako towar delux
2/ wlosi by ocipieli na jej widok i dziewczyna juz by do Norge nie wrocila
3/ kuchnia , pogoda, jezyk , turystyka - na bank by sie dziewczyna nie nudzila
4/ w Padwie ksztalca sie najlepsi lekarze , studenci medycyny sie rozwijaja
5/ Wenecja z Padwy to jak kolejka z Gdanska do Wejherowa, do Werony 100 km, do Bolonii 123
prawie same plusyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 17:46
Simba, kapturnica, Iwone, Mega, ania.g, samira, Reni, Pusurek, mysza1975, Sabina, moremi lubią tę wiadomość