35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
na strefie można płacić Clo? kurcze a mi lekarz wypisał tylko jedna receptę no ale da się załatwić
iwcia77 wrote:1/ zatrzymali by ja na strefie celnej- trzeba zaplacic byloby cloiwcia77, Simba, Pusurek, moremi lubią tę wiadomość
-
kcem..ale Paanda była piejrwsza więc daj PandzieSimba wrote:Ja chciałam powiedziec ze mój pasek z twixami po porodzie planuje przekazać, także komu blizniaki, komu?
Simba, iwcia77, kapturnica, Mega, peppapig, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni uwielbiam ta muche u Ciebie jakos mnie tak pozytywnie nastraja nie pytaj dlaczego bo sama nie wiem ale jak na nia patrze za kazdym razem sie smieje i generalnie odbieram ja tak inaczej trudno mi to opisac slowami hahaha ale jest slodziarska
Reni, kapturnica, Mega, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:Pusur- dobrze, ze ja nie wpadlam na pomysl wyslania mi twojej corki do Italii
1/ zatrzymali by ja na strefie celnej- trzeba zaplacic byloby clo- jako towar delux
2/ wlosi by ocipieli na jej widok i dziewczyna juz by do Norge nie wrocila
3/ kuchnia , pogoda, jezyk , turystyka - na bank by sie dziewczyna nie nudzila
4/ w Padwie ksztalca sie najlepsi lekarze , studenci medycyny sie rozwijaja
5/ Wenecja z Padwy to jak kolejka z Gdanska do Wejherowa, do Werony 100 km, do Bolonii 123
prawie same plusyiwcia77, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
yhyyhyy to nie mucha to bzyk!
ale jest dobry..Mala79 wrote:Reni uwielbiam ta muche u Ciebie jakos mnie tak pozytywnie nastraja nie pytaj dlaczego bo sama nie wiem ale jak na nia patrze za kazdym razem sie smieje i generalnie odbieram ja tak inaczej trudno mi to opisac slowami hahaha ale jest slodziarskaMala79, kapturnica, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNigdy tego nie zrozumiem ogladam wiadomosci tu sie kobieta stara , dwoi i troi zeby zajsc a tu taka zaglodzi 4 miesieczne dziecko wlasnie je znalezli w jednym z mieszkan w jakims miescie ......... Co to ma kuzwa byc sie pytam...
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Mala79 wrote:Nigdy tego nie zrozumiem ogladam wiadomosci tu sie kobieta stara , dwoi i troi zeby zajsc a tu taka zaglodzi 4 miesieczne dziecko wlasnie je znalezli w jednym z mieszkan w jakims miescie ......... Co to ma kuzwa byc sie pytam...
samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Belgia
https://www.facebook.com/1mpics/photos/pcb.803192986444320/803183453111940/?type=1&theaterReni, iwcia77, Pusurek lubią tę wiadomość
-
no własnie wstawiłam z myślą o Tobie
piękneSimba wrote:Dasz wiarę Reni ze prawie pół życia w tym mieście przemieszkalam i nigdy nie widziałam tego dywanu z kwiatówiwcia77 lubi tę wiadomość