35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No bo wlasnie tak wczoraj myslalam cpo tam u Cie..To bardzo dobrze ,ze to nie pluca...Zatokitez grozne ale mysle ze mniej niz pluca...Najwazniejsze ze dalas radeAasiula wrote:Nie mamy zapalenia płuc , weekend masakra szpital
z badań wyszło ze to nie jest zapalenie płuc
Tylko zapalenie zatok
iwcia77, Aasiula, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość

-
Dzięki kofffana dałam radękapturnica wrote:No bo wlasnie tak wczoraj myslalam cpo tam u Cie..To bardzo dobrze ,ze to nie pluca...Zatokitez grozne ale mysle ze mniej niz pluca...Najwazniejsze ze dalas rade

a do tego jutro małż wraca
kapturnica, iwcia77, BISCA, mysza1975, EwaT, Mega lubią tę wiadomość
-
Nie, dziekuje. Odstepuje innej koleznceSimba wrote:Ja chciałam powiedziec ze mój pasek z twixami po porodzie planuje przekazać, także komu blizniaki, komu?

Ja poprosze 2 x pojedyncza ciaze. A pierwsza jak najszybciej ( nie mam czasu na czekanie;-))
Prosze o potwierdzenie przyjecia zamowienia
Sabina, Pusurek, kapturnica, mysza1975, Simba, ania.g, Mega, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ja tez poproszę cionze ale pojedynczomBISCA wrote:Nie, dziekuje. Odstepuje innej koleznce

Ja poprosze 2 x pojedyncza ciaze. A pierwsza jak najszybciej ( nie mam czasu na czekanie;-))
Prosze o potwierdzenie przyjecia zamowienia
Szybciutko , obiecuje bede grzeczna
samira, kapturnica, mysza1975, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry wieczór

Nie mam Was kiedy nadrobić, prasowanie czeka
Dziś rano znowu miałam hardcore z moim starym samochodem, tym razem to "tylko" akumulator
Kolejny wydatek jak się patrzy, a my w tym miesiącu cieniuśko, oj cieniuśko...
Simba widzę rozdawna, ale ja marzyłam o bliźniakach w pierwszej ciąży. Teraz nie. Chcę, żeby Młoda miała rodzeństwo, a jak sie trafią bliźniaki, to niestety będą nieco hermetyczne dla rodzeńtwa (wiem - bo mam w najbliższej rodzinie) i Młoda dalej będzie nieco sama. Dlatego poprosze o pojedynczą ciążę, nie jestem pazerna
kapturnica, mysza1975, ania.g, Iwone, Mega, samira, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie zazdraszczam....Wszystko pieknie ladnie jesli chodzi o cycanie al to uwazanie na to co sie je to makabraPusurek wrote:Zupa brokulowa na obiad to byl chu.. pomysl. Wieczor mamy z glowy...
Pusurek, mysza1975, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyTo byl sprawdzian czy jego uklad pokarmowy jest gotowy na cos ostrzejszego ( wzdeciowego ). Nie jest...kapturnica wrote:Nie zazdraszczam....Wszystko pieknie ladnie jesli chodzi o cycanie al to uwazanie na to co sie je to makabra
macduska, BISCA, mysza1975, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mam pytanie. Moze sie wydac troche glupie... Ponoc biolodzy, ktorzy pracy ja nad selekcja plemnikow, mogan podzielic je na meskie i zenskie. Mysle, ze z wiadomych powodow dotyczacych etyki, nie mozna jako tako "zamowic" plci. Jednak zasatnawiam sie czy przy IVF lekarze pytaja czy przyszli rodzice maja preferencje i czy jest to brane pod uwage (nieoficjalnie)
Paszcza, jak bylo u Ciebie ?
iwcia77, Reni lubią tę wiadomość
-
Chyba nie pytaja bo nie moga..To wiesz jak selekcja plci ...Heh Chinami mi zalecialo normalnie jak sobie pomyslalam ,ze pytaja taka pare (panstwo sobie zycza synka czy coreczke? )Ale gdzies kiedys ogladalam filmik ,ze wlasnie meskie i zenskie plemniki roznia sie od siebie wiec taki embriolog co wstrzykuje plemniora wie dobrze ...BISCA wrote:mam pytanie. Moze sie wydac troche glupie... Ponoc biolodzy, ktorzy pracy ja nad selekcja plemnikow, mogan podzielic je na meskie i zenskie. Mysle, ze z wiadomych powodow dotyczacych etyki, nie mozna jako tako "zamowic" plci. Jednak zasatnawiam sie czy przy IVF lekarze pytaja czy przyszli rodzice maja preferencje i czy jest to brane pod uwage (nieoficjalnie)
Paszcza, jak bylo u Ciebie ?
Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
No chyba jeszcze troche zejdzie..Tym bardziej ze kapustne i grochy to jednak juz ciezka ligaPusurek wrote:To byl sprawdzian czy jego uklad pokarmowy jest gotowy na cos ostrzejszego ( wzdeciowego ). Nie jest...
mysza1975, Pusurek, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH