35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:Nie mamy zapalenia płuc , weekend masakra szpital
z badań wyszło ze to nie jest zapalenie płuc
Tylko zapalenie zatokiwcia77, Aasiula, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No bo wlasnie tak wczoraj myslalam cpo tam u Cie..To bardzo dobrze ,ze to nie pluca...Zatokitez grozne ale mysle ze mniej niz pluca...Najwazniejsze ze dalas rade
a do tego jutro małż wraca
kapturnica, iwcia77, BISCA, mysza1975, EwaT, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Ja chciałam powiedziec ze mój pasek z twixami po porodzie planuje przekazać, także komu blizniaki, komu?
Ja poprosze 2 x pojedyncza ciaze. A pierwsza jak najszybciej ( nie mam czasu na czekanie;-))
Prosze o potwierdzenie przyjecia zamowieniaSabina, Pusurek, kapturnica, mysza1975, Simba, ania.g, Mega, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Nie, dziekuje. Odstepuje innej koleznce
Ja poprosze 2 x pojedyncza ciaze. A pierwsza jak najszybciej ( nie mam czasu na czekanie;-))
Prosze o potwierdzenie przyjecia zamowienia
Szybciutko , obiecuje bede grzecznasamira, kapturnica, mysza1975, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry wieczór
Nie mam Was kiedy nadrobić, prasowanie czekaDziś rano znowu miałam hardcore z moim starym samochodem, tym razem to "tylko" akumulator
Kolejny wydatek jak się patrzy, a my w tym miesiącu cieniuśko, oj cieniuśko...
Simba widzę rozdawna, ale ja marzyłam o bliźniakach w pierwszej ciąży. Teraz nie. Chcę, żeby Młoda miała rodzeństwo, a jak sie trafią bliźniaki, to niestety będą nieco hermetyczne dla rodzeńtwa (wiem - bo mam w najbliższej rodzinie) i Młoda dalej będzie nieco sama. Dlatego poprosze o pojedynczą ciążę, nie jestem pazerna
kapturnica, mysza1975, ania.g, Iwone, Mega, samira, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Zupa brokulowa na obiad to byl chu.. pomysl. Wieczor mamy z glowy...
Pusurek, mysza1975, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Nie zazdraszczam....Wszystko pieknie ladnie jesli chodzi o cycanie al to uwazanie na to co sie je to makabra
macduska, BISCA, mysza1975, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mam pytanie. Moze sie wydac troche glupie... Ponoc biolodzy, ktorzy pracy ja nad selekcja plemnikow, mogan podzielic je na meskie i zenskie. Mysle, ze z wiadomych powodow dotyczacych etyki, nie mozna jako tako "zamowic" plci. Jednak zasatnawiam sie czy przy IVF lekarze pytaja czy przyszli rodzice maja preferencje i czy jest to brane pod uwage (nieoficjalnie)
Paszcza, jak bylo u Ciebie ?iwcia77, Reni lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:mam pytanie. Moze sie wydac troche glupie... Ponoc biolodzy, ktorzy pracy ja nad selekcja plemnikow, mogan podzielic je na meskie i zenskie. Mysle, ze z wiadomych powodow dotyczacych etyki, nie mozna jako tako "zamowic" plci. Jednak zasatnawiam sie czy przy IVF lekarze pytaja czy przyszli rodzice maja preferencje i czy jest to brane pod uwage (nieoficjalnie)
Paszcza, jak bylo u Ciebie ?Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:To byl sprawdzian czy jego uklad pokarmowy jest gotowy na cos ostrzejszego ( wzdeciowego ). Nie jest...
mysza1975, Pusurek, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość