35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:mam taki zajob - że nie jestem w stanie Was nadrobić normalnie...co przeczytam i chcę się odnieść - to mam kolejne strony do nadrobienia i tak w kółko...
Bozia3, Mega, mysza1975, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:a dlaczego masz taki zajob?
albo go karmię, albo przebieram, albo spędzam 3 godziny na spacerze, potem nie mam czasu prasować, jakiś obiad ugotować - ciągle nas ktoś odwiedza...potem znów ona sra za przeproszeniem, wszystko ubabrane - ostatnio jak wystrzelił, to łóżeczko, ja i dywan w gównie..
. Potem kąpiel, płacze no i robi się północ - 3 pobudki w nocy...jakiś kosmos..
Ja chyba jestem za stara na takie zabawy..
caffe, samira, Mega, moremi, Iwone, macduska, mysza1975, iwcia77, ania.g, BISCA, Bliska 77, Simba lubią tę wiadomość
-
A moja pediatra kazała wprowadzać produkty od 4 miesiąca mimo ze karmiłam piersią, na początek po łyżeczce soku jabłkowego - uwielbialysmy hippa, wiem ze dobre bo sama dopijalam
Iwone, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:po kilku dniach bez nabiału - młody wciąż się spina i boli go brzuch..była dziś położna - raczej wykluczyła uczulenie na laktozę - bo ona się objawia bólem brzucha zaraz po każdym karmieniu...a u nas owszem ból jest zwykle po karmieniu, ale co 5-6 karmienie, więc to po prostu problem z zaparciami i gazami. Znów zmiana diety - mam jeść tak, jak ja bym miała zaparcia...czyli śliwki, jabłka, kefiry i otręby...no zobaczymy....
Moim zdaniem, sorry, że to powiem, ale swoimi poradami to położna Ci "rozłożyła" małego.samira, Pusurek, Iwone, Bliska 77, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Ja chyba jestem za stara na takie zabawy..
Ćwicz nogi żeby Cię nie bolały jak będziesz stała w oknie i na niego wyglądała czy już wraca z imprezy czy nieBozia3, Sabina, Mega, macduska, mysza1975, iwcia77, BISCA, Bliska 77, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:po kilku dniach bez nabiału - młody wciąż się spina i boli go brzuch..była dziś położna - raczej wykluczyła uczulenie na laktozę - bo ona się objawia bólem brzucha zaraz po każdym karmieniu...a u nas owszem ból jest zwykle po karmieniu, ale co 5-6 karmienie, więc to po prostu problem z zaparciami i gazami. Znów zmiana diety - mam jeść tak, jak ja bym miała zaparcia...czyli śliwki, jabłka, kefiry i otręby...no zobaczymy....
Espumisan dziala czy nie dajesz? Lezenie na brzuszku nie pomaga na odgazowanie sie?caffe, Mega, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:w takim razie mając takie doświadczenia już z córką, może lepiej jakbyś wprowadzała pokarmy pod kontrolą lekarza.
takich lekarzy. Mam juz troche dowiadczenia po corce, bedziemy po prostu ostrozni.
Sabina, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:U mojej corki uczulenie na laktoze nie objawialo sie bolem. Ale byly reakcje skorne i ohydne, pieniste, smierdzace kupy. Roznie to widocznie bywa.
Espumisan dziala czy nie dajesz? Lezenie na brzuszku nie pomaga na odgazowanie sie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 23:03
Pusurek lubi tę wiadomość
-
caffe wrote:śliwki? sorry, ale pestkowych się nie je. Podobnie otręby mogą powodować wzdęcia.
Moim zdaniem, sorry, że to powiem, ale swoimi poradami to położna Ci "rozłożyła" małego. -
Bozia a próbowałaś lekko masować brzuszek, ciepłe okłady? Moja tez miała straszne kołki do 3 miesiąca, pomagało noszenie na malpke z dłonią pod brzuszkiem
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Chcialabys... nie ma bata
jak chcecie żeby dzieci jadły posiłki zdrowe i nie miały po nich alergii, to musicie do niej pisać żeby Wam ten produkt przysłała
Mega, mysza1975, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny