X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...a czy te wszystkie nazwy ktos zamiescil w "drogerii" badz w dziale " pielegnacyjnym"?????? rady sa fajne , sypiecie nazwami a potem nie ma jak znalesc...chyba otworze zakladke na kompie i zaczne kopiowac posty, bo nie ma innej rady...

Iwone, caffe, Mega, samira, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ...a czy te wszystkie nazwy ktos zamiescil w "drogerii" badz w dziale " pielegnacyjnym"?????? rady sa fajne , sypiecie nazwami a potem nie ma jak znalesc...chyba otworze zakladke na kompie i zaczne kopiowac posty, bo nie ma innej rady...
    Iwcia nie martw się, jak będziesz coś potrzebowała, to na bierząco będziemy Cię informować ;)

Mega, iwcia77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Myslalam, ze kilogramami wciskasz te sliwy. ;)
    Pizza jest gites, a moze zreszta nie? Nie wylowilam, po czym ta buzia mu sie zrobila szorstka, ale na tej pizzy to tylko jakas szynka, cebula, ktora sciagam, mieso mielone. Nie wiem sama.
    Pizzę sama robisz czy kupujesz? Od razu mi sie zasuwa pytanie o mięso mielone, gotowe kupne czy sama mielisz? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 00:01

kapturnica lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 00:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    no jak nie słucha????? przecież Cie "lubie"

pisz dalej mnie też nikt nie zauważa :-/
    one wpadły w jakiś amok kupkow- kolkowo-zupkowy i świata poza tym nie widzą ;-)
    aaa dzięki ;)

właśnie zauważyłam,znów gówniany temat ;)

oj chciałabym w ten temat się włączyć za jakieś 9 miesięcy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 00:15

Mega, Iwone, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 00:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    też tak niekiedy kopiuję ...robię plik tekstowy na pulpicie i tam wklejam sobie :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 00:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Usypiam.... Dobranoc

samira, iwcia77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 00:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja zauważam wszystko...ale nie jestem w stanie się odnieść...:)
    Bozia masz wybaczone :P

mam nadzieję ze Kajtkowi znikną wkrótce problemy z brzuszkiem :)

pamiętam jak młoda głupia ,jak syn się urodził ,jeszcze w szpitalu zjadłam mandarynki i go wyspało krostkami .od tamtej poru uważałam co jem ;)

caffe, iwcia77, Bliska 77, macduska, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 00:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Usypiam.... Dobranoc
    aaa aaa były sobie kotki dwa ...;)

iwcia77, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 00:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Samira, ja czytam wszystko, ale powiedz co byś chciała ułyszeć po takim poście? Nie wiem jak się do niego odnieść, a naciśnięciem lubię to, kiedy piszesz o śmierci brata tez wydaje mi się niezręczne.

wiem myszko ale nie o ten post mi chodziło,tylko wcześniejszy o filmie , a tak to z przymrużeniem oka napisałam ,ze nikt nie czyta,czy nie odpowiada chociaz może niekiedy można tak odczuwać ;)

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 00:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz na serio dobranoc ;)

iwcia77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie o tej nieludzkiej porze znad kawki i kanapki :D zjem i do pracy....
    Samirko dzięki za info o filmie, spróbuje wyciągnąć moja polowke do kina ;) i nie mowie tu o flaszce wódki ;)
    Miłego dnia lasencje :D

ania.g, BISCA, moremi, Sabina, Niuta, iwcia77, Bliska 77, kapturnica, caffe, macduska, mysza1975 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien doberek.

Jeszcze 3 "wstania" i bede mogla sie wyspac ;-)

Ciekawy temat przerabialyscie wczoraj. Niestety, ja jestem na takie tematy .... Hermetyczna ( ch ?) ;-)

Milego dnia kobitki !

Sabina, Mega, iwcia77, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    Dziś mój samochód pojechał ;-) obyło się bez przygód.
    Miłego dnia kochane :-)

BISCA, Mega, iwcia77, ania.g, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

• AsiaPoli Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka dziewczyny, ale tu się dzieje,nie nadąża za wami,jak mam parę dni przerwy, Bursztynku w odpowiedzi co mi zrobiła głupia lekarka, trzy miesiące temu dzwoniąc do mnie z wynikami powiedziała ze wyslala list skierowanie na pierwszą wizytę do bham Womens Hospital. Ja tam zadzwoniłam bo juz zadlugo czekam i się okazało ze nigdy żadnego listu nie dostali a ja nie istnieje w ich rejestracji!długa historia,ale ogólnie ub tydzień był do dupy.juz list wysłany,mam nr tel i będę się rejestrować sama w tym tyg.no ale znowu będzie czekanie i trzy miesiące poszły się gwiazdac...pozdrowienia kobietki, miłego dnia

Mega, Sabina, iwcia77, Bliska 77, kapturnica, Bursztyn, macduska, mysza1975 lubią tę wiadomość

3s4kwbr.png
    04u9k61.png
    Aniołek-17/10/2016 11tc-serduszko przestalo bic 8tc
  • Mega Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AsiaPoli wrote:
    Hejka dziewczyny, ale tu się dzieje,nie nadąża za wami,jak mam parę dni przerwy, Bursztynku w odpowiedzi co mi zrobiła głupia lekarka, trzy miesiące temu dzwoniąc do mnie z wynikami powiedziała ze wyslala list skierowanie na pierwszą wizytę do bham Womens Hospital. Ja tam zadzwoniłam bo juz zadlugo czekam i się okazało ze nigdy żadnego listu nie dostali a ja nie istnieje w ich rejestracji!długa historia,ale ogólnie ub tydzień był do dupy.juz list wysłany,mam nr tel i będę się rejestrować sama w tym tyg.no ale znowu będzie czekanie i trzy miesiące poszły się gwiazdac...pozdrowienia kobietki, miłego dnia
    no to niewesolo....

mysza1975 lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja nie wiem..:) albo go karmię, albo przebieram, albo spędzam 3 godziny na spacerze, potem nie mam czasu prasować, jakiś obiad ugotować - ciągle nas ktoś odwiedza...potem znów ona sra za przeproszeniem, wszystko ubabrane - ostatnio jak wystrzelił, to łóżeczko, ja i dywan w gównie..:). Potem kąpiel, płacze no i robi się północ - 3 pobudki w nocy...jakiś kosmos..:) Ja chyba jestem za stara na takie zabawy..;)
    Bozia, nie martw się, nie jesteś sama :-) ledwo co zajrzałam do Was a córcia już mnie "wzywa" :-)

Sabina, ania.g, Mega, Iwone, Bozia3, mysza1975, gosia7122 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    obecna...otwieram fb ...a tam nasza forumowa celebrytka Reni :D

https://www.facebook.com/video.php?v=892145027478577&fref=nf

Bliska 77, Reni, Bursztyn, macduska, samira, BISCA, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b8aabb52f567.jpg

ania.g, Bliska 77, Reni, Sabina, Mega, Elfik, Iwone, caffe, Pusurek, Bursztyn, samira, Bozia3, BISCA, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/aa1af05541b9.jpg

ania.g, Sabina, Elfik, Iwone, kapturnica, caffe, samira, BISCA, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/df59a9dee547.jpg

ania.g, Bliska 77, Sabina, Elfik, Mega, Iwone, caffe, Pusurek, Bursztyn, samira, BISCA, mysza1975 lubią tę wiadomość

‹‹ 4914 4915 4916 4917 4918 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ