35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
...a czy te wszystkie nazwy ktos zamiescil w "drogerii" badz w dziale " pielegnacyjnym"?????? rady sa fajne , sypiecie nazwami a potem nie ma jak znalesc...chyba otworze zakladke na kompie i zaczne kopiowac posty, bo nie ma innej rady...
Iwone, caffe, Mega, samira, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:...a czy te wszystkie nazwy ktos zamiescil w "drogerii" badz w dziale " pielegnacyjnym"?????? rady sa fajne , sypiecie nazwami a potem nie ma jak znalesc...chyba otworze zakladke na kompie i zaczne kopiowac posty, bo nie ma innej rady...
Mega, iwcia77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Myslalam, ze kilogramami wciskasz te sliwy.
Pizza jest gites, a moze zreszta nie? Nie wylowilam, po czym ta buzia mu sie zrobila szorstka, ale na tej pizzy to tylko jakas szynka, cebula, ktora sciagam, mieso mielone. Nie wiem sama.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 00:01
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:no jak nie słucha????? przecież Cie "lubie"
pisz dalej mnie też nikt nie zauważa
one wpadły w jakiś amok kupkow- kolkowo-zupkowy i świata poza tym nie widzą
właśnie zauważyłam,znów gówniany temat
oj chciałabym w ten temat się włączyć za jakieś 9 miesięcyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 00:15
Mega, Iwone, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:...a czy te wszystkie nazwy ktos zamiescil w "drogerii" badz w dziale " pielegnacyjnym"?????? rady sa fajne , sypiecie nazwami a potem nie ma jak znalesc...chyba otworze zakladke na kompie i zaczne kopiowac posty, bo nie ma innej rady...
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:ja zauważam wszystko...ale nie jestem w stanie się odnieść...
mam nadzieję ze Kajtkowi znikną wkrótce problemy z brzuszkiem
pamiętam jak młoda głupia ,jak syn się urodził ,jeszcze w szpitalu zjadłam mandarynki i go wyspało krostkami .od tamtej poru uważałam co jem
caffe, iwcia77, Bliska 77, macduska, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymysza1975 wrote:Samira, ja czytam wszystko, ale powiedz co byś chciała ułyszeć po takim poście? Nie wiem jak się do niego odnieść, a naciśnięciem lubię to, kiedy piszesz o śmierci brata tez wydaje mi się niezręczne.
wiem myszko ale nie o ten post mi chodziło,tylko wcześniejszy o filmie , a tak to z przymrużeniem oka napisałam ,ze nikt nie czyta,czy nie odpowiada chociaz może niekiedy można tak odczuwaćiwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam sie o tej nieludzkiej porze znad kawki i kanapki
zjem i do pracy....
Samirko dzięki za info o filmie, spróbuje wyciągnąć moja polowke do kinai nie mowie tu o flaszce wódki
Miłego dnia lasencjeania.g, BISCA, moremi, Sabina, Niuta, iwcia77, Bliska 77, kapturnica, caffe, macduska, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dzien doberek.
Jeszcze 3 "wstania" i bede mogla sie wyspac
Ciekawy temat przerabialyscie wczoraj. Niestety, ja jestem na takie tematy .... Hermetyczna ( ch ?)
Milego dnia kobitki !
Sabina, Mega, iwcia77, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejka dziewczyny, ale tu się dzieje,nie nadąża za wami,jak mam parę dni przerwy, Bursztynku w odpowiedzi co mi zrobiła głupia lekarka, trzy miesiące temu dzwoniąc do mnie z wynikami powiedziała ze wyslala list skierowanie na pierwszą wizytę do bham Womens Hospital. Ja tam zadzwoniłam bo juz zadlugo czekam i się okazało ze nigdy żadnego listu nie dostali a ja nie istnieje w ich rejestracji!długa historia,ale ogólnie ub tydzień był do dupy.juz list wysłany,mam nr tel i będę się rejestrować sama w tym tyg.no ale znowu będzie czekanie i trzy miesiące poszły się gwiazdac...pozdrowienia kobietki, miłego dnia
Mega, Sabina, iwcia77, Bliska 77, kapturnica, Bursztyn, macduska, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
AsiaPoli wrote:Hejka dziewczyny, ale tu się dzieje,nie nadąża za wami,jak mam parę dni przerwy, Bursztynku w odpowiedzi co mi zrobiła głupia lekarka, trzy miesiące temu dzwoniąc do mnie z wynikami powiedziała ze wyslala list skierowanie na pierwszą wizytę do bham Womens Hospital. Ja tam zadzwoniłam bo juz zadlugo czekam i się okazało ze nigdy żadnego listu nie dostali a ja nie istnieje w ich rejestracji!długa historia,ale ogólnie ub tydzień był do dupy.juz list wysłany,mam nr tel i będę się rejestrować sama w tym tyg.no ale znowu będzie czekanie i trzy miesiące poszły się gwiazdac...pozdrowienia kobietki, miłego dnia
mysza1975 lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ja nie wiem..
albo go karmię, albo przebieram, albo spędzam 3 godziny na spacerze, potem nie mam czasu prasować, jakiś obiad ugotować - ciągle nas ktoś odwiedza...potem znów ona sra za przeproszeniem, wszystko ubabrane - ostatnio jak wystrzelił, to łóżeczko, ja i dywan w gównie..
. Potem kąpiel, płacze no i robi się północ - 3 pobudki w nocy...jakiś kosmos..
Ja chyba jestem za stara na takie zabawy..
ledwo co zajrzałam do Was a córcia już mnie "wzywa"
Sabina, ania.g, Mega, Iwone, Bozia3, mysza1975, gosia7122 lubią tę wiadomość