35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwone wrote:Aga działasz w tym roku w akcji "Ratujmy maluchy" ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 10:15
iwcia77, Iwone, Sabina, Mega, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:bosze jak ten czas zapierdziela ...
iwcia77, Iwone, Sabina, Mega, macduska, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
chcialabym...bardzo...ale chyba nie
potrzebuje i zbieram informacje z forum , bo jak bedzie trzeba to mame do apteki posle i mi albo przywiezie albo wysle...stad panika kolkowa itp
paszczakin wrote:iwcia, a Ty jedziesz jeszcze przed pododem?mysza1975 lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Bliska 3lata ??osz fak to przeszlas swoje
I zaszlas na anturalnym cyklu???Sorki ale nie pamietam za duzo osob sie rpzewinelo na watku...
a możesz nie pamiętać- ja tu jestem od stycznia 2013 a może od grudnia 2012?? ale w między czasie musiałam zmienic swój login a o za tym idzie wykasowano wszystkie swoje postyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 10:26
kapturnica, iwcia77, Sabina, Iwone, macduska, samira, BISCA, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:no to wszystko zależy o co będziemy walczyć, starsza idzie we wrześniu do szkoły ale mam jeszcze młodszą która szkoła czeka za 6 lat.......
http://www.rzecznikrodzicow.pl/sites/default/files/formularz_ustawa_rodzice_chca_miec_wybor.pdf
http://www.ratujmaluchy.pl/Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ej Kaptur, przeciez ty masz juz dziecia, wiec takim jak ja, co to niemowlaka widzialy raz w telewizji i nie bardze patrzyly, bo jape darl, tez mozesz rady udzielic, nie?
no bo kurde, cenzury tematow nam tu sie pojawia.. a z Bursztem o blatach moge gadac? bo to tez nie az tak 100% do robienia dzieciNikt nic nie cenzuruje nie w tym rzecz....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 10:23
Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
chodzi o to, że staraczkom żal dupe ściska, że nie są w temacie
tylepaszczakin wrote:ej Kaptur, przeciez ty masz juz dziecia, wiec takim jak ja, co to niemowlaka widzialy raz w telewizji i nie bardze patrzyly, bo jape darl, tez mozesz rady udzielic, nie?
no bo kurde, cenzury tematow nam tu sie pojawia.. a z Bursztem o blatach moge gadac? bo to tez nie az tak 100% do robienia dzieciBliska 77, Mega, Bursztyn, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
póki co dziewczyny, życzę miłego dnia, bo muszę praniem się zająć i córcią a potem po starszą córci ( o ile nie będzie padać, bo jednak ponad 3km w jedną stronę to trochę ryzyko w deszcz - jeszcze trzeba wrócić)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 10:30
iwcia77, kapturnica, Sabina, ania.g, Mega, EwaT, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
otóż to
i uważam jako żem bezdzietna, że takie porady na ogólnym forum są karygodne! zaginą w tym tysiącu stron..a przecież są na wagę złota
ja w tej chwili nie wiem co jest ważne a co nie.. i dobrze byłoby, żeby jakaś dobra dusza wychwytywała co lepsze porady i wrzucała do ABCkapturnica wrote:Ale paszcza sa i takie co nie maja doswiadczenia zadnego..Wtedy pozostaje im tylko milczecprzez kilka stron??O tym mowieNikt nic nie cenzuruje nie w tym rzecz....
iwcia77, Iwone, paszczakin, Pusurek, ania.g, Mega, Bliska 77, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:otóż to
i uważam jako żem bezdzietna, że takie porady na ogólnym forum są karygodne! zaginą w tym tysiącu stron..a przecież są na wagę złota
ja w tej chwili nie wiem co jest ważne a co nie.. i dobrze byłoby, żeby jakaś dobra dusza wychwytywała co lepsze porady i wrzucała do ABC
Az taki sarkazm Reni nie byl potrzebny;)
Najlepiej te nowe zeby sie nie odzywaly wzgl tym starszych bywalczyn na tym watku i bedzie gitara..
Spoko zakodowalam ,ze jak stara wiara mowi to ta mloda milczysamira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
juz sie Iwone tym zajela
, samira tez tam cos wrzuca ..no i caffe otworzyla watek ale chyba nie magac byc na bierzaco nie jest w stanie go uzupelniac , tak wiec praca jest zespolowa i to co ktora wylapie , nich wkleja
Reni wrote:otóż to
ja w tej chwili nie wiem co jest ważne a co nie.. i dobrze byłoby, żeby jakaś dobra dusza wychwytywała co lepsze porady i wrzucała do ABCIwone, Reni, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:juz sie Iwone tym zajela
, samira tez tam cos wrzuca ..no i caffe otworzyla watek ale chyba nie magac byc na bierzaco nie jest w stanie go uzupelniac , tak wiec praca jest zespolowa i to co ktora wylapie , nich wkleja
U niej ABC malucha: pielęgnacja, opieka i wychowanie
u mnie ABC malucha: żywienie niemowląt, leczeniekapturnica, iwcia77, Reni lubią tę wiadomość
-
popieram koleżankę Kapturnicę!
Nie dzieciujmy za dużo, bo cholera znowu zgodze się z facetami, że tylko ciuchy, paznokcie, cellulit, zupki i kupy!
aha, ale z jednym sie nie zgadzam. Programy typu "gwiazdy tańczą na głodzie" są złem...
Oglądając je tracisz czas, ok, twój czas, ale nakręcasz koniunkturę.. Ludziska z tv myslą, że trzeba ta rzeźnię produkować zamiast czegoś pożytecznego (patzr programy BBC), a dwa, może inteligentny człowiek ogląda top model żeby się pośmiać.. Taaa, ale wyjrzyjcie na ulice..Dla milionów młodych dziewczyn ten program to wow, kariera do zrobienia i wzor do naśladowania, bllleeeee....
a gościowi, który wstawił Rubikową w zdjecie z wyzwalania obozu koncentracyjnego chcętnie wsyłałabym whiskacza..
wreszcie ktoś nazwał rzecz po imieniu..Reni, Mega, Bursztyn, Sabina, macduska, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość