X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Aga działasz w tym roku w akcji "Ratujmy maluchy" ?
    no to wszystko zależy o co będziemy walczyć, starsza idzie we wrześniu do szkoły ale mam jeszcze młodszą która szkoła czeka za 6 lat.......

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 10:15

iwcia77, Iwone, Sabina, Mega, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Iwone Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    atk sie zapytam: do ciasta na nalesniki co dajecie ? wode czy mleko?
    Ja daję pół na pół

iwcia77, Bliska 77, Pusurek lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    bosze jak ten czas zapierdziela ...:D
    no niestety albo i stety, przed chwilą miałam ostatnią @ przed ciażą po blisko 3 latach starań czyli 11 października 2013 roku :-)a teraz dziecię się uśmiecha i coraz więcej wymaga :-)

iwcia77, Iwone, Sabina, Mega, macduska, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    atk sie zapytam: do ciasta na nalesniki co dajecie ? wode czy mleko?
    wode czasem trochę mleka

kapturnica, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chcialabym...bardzo...ale chyba nie :( potrzebuje i zbieram informacje z forum , bo jak bedzie trzeba to mame do apteki posle i mi albo przywiezie albo wysle...stad panika kolkowa itp :D
    paszczakin wrote:
    iwcia, a Ty jedziesz jeszcze przed pododem?

mysza1975 lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 3lata ??osz fak to przeszlas swoje :( I zaszlas na anturalnym cyklu???Sorki ale nie pamietam za duzo osob sie rpzewinelo na watku...

iwcia77, Sabina, Mega, macduska lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Bliska 3lata ??osz fak to przeszlas swoje :( I zaszlas na anturalnym cyklu???Sorki ale nie pamietam za duzo osob sie rpzewinelo na watku...
    tak, o pierwsze ponad 3,5 roku o drugie blisko 3 lata, były miesiace stymulacji, inseminacje itp ( przed pierwszą poronienie) dużo by opowiadać ale już kilkanaście razy o tym pisałam także nie ma co, było minęło, mam dwie zajebiste córcie :-)
    a możesz nie pamiętać- ja tu jestem od stycznia 2013 a może od grudnia 2012?? ale w między czasie musiałam zmienic swój login a o za tym idzie wykasowano wszystkie swoje posty :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 10:26

kapturnica, iwcia77, Sabina, Iwone, macduska, samira, BISCA, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Iwone Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    no to wszystko zależy o co będziemy walczyć, starsza idzie we wrześniu do szkoły ale mam jeszcze młodszą która szkoła czeka za 6 lat.......
    Zbieramy podpisy pod ustawą obywatelską:

http://www.rzecznikrodzicow.pl/sites/default/files/formularz_ustawa_rodzice_chca_miec_wybor.pdf

http://www.ratujmaluchy.pl/

Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ej Kaptur, przeciez ty masz juz dziecia, wiec takim jak ja, co to niemowlaka widzialy raz w telewizji i nie bardze patrzyly, bo jape darl, tez mozesz rady udzielic, nie?
    no bo kurde, cenzury tematow nam tu sie pojawia.. a z Bursztem o blatach moge gadac? bo to tez nie az tak 100% do robienia dzieci ;)
    Ale paszcza sa i takie co nie maja doswiadczenia zadnego..Wtedy pozostaje im tylko milczecprzez kilka stron??O tym mowie ;) Nikt nic nie cenzuruje nie w tym rzecz....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 10:23

Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Zbieramy podpisy pod ustawą obywatelską:

http://www.rzecznikrodzicow.pl/sites/default/files/formularz_ustawa_rodzice_chca_miec_wybor.pdf

http://www.ratujmaluchy.pl/
    tak jest

Iwone lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chodzi o to, że staraczkom żal dupe ściska, że nie są w temacie
    tyle
    paszczakin wrote:
    ej Kaptur, przeciez ty masz juz dziecia, wiec takim jak ja, co to niemowlaka widzialy raz w telewizji i nie bardze patrzyly, bo jape darl, tez mozesz rady udzielic, nie?
    no bo kurde, cenzury tematow nam tu sie pojawia.. a z Bursztem o blatach moge gadac? bo to tez nie az tak 100% do robienia dzieci ;)

Bliska 77, Mega, Bursztyn, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    póki co dziewczyny, życzę miłego dnia, bo muszę praniem się zająć i córcią a potem po starszą córci ( o ile nie będzie padać, bo jednak ponad 3km w jedną stronę to trochę ryzyko w deszcz - jeszcze trzeba wrócić)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 10:30

iwcia77, kapturnica, Sabina, ania.g, Mega, EwaT, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    otóż to
    i uważam jako żem bezdzietna, że takie porady na ogólnym forum są karygodne! zaginą w tym tysiącu stron.. :-( a przecież są na wagę złota
    ja w tej chwili nie wiem co jest ważne a co nie.. i dobrze byłoby, żeby jakaś dobra dusza wychwytywała co lepsze porady i wrzucała do ABC
    kapturnica wrote:
    Ale paszcza sa i takie co nie maja doswiadczenia zadnego..Wtedy pozostaje im tylko milczecprzez kilka stron??O tym mowie ;) Nikt nic nie cenzuruje nie w tym rzecz....

iwcia77, Iwone, paszczakin, Pusurek, ania.g, Mega, Bliska 77, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    otóż to
    i uważam jako żem bezdzietna, że takie porady na ogólnym forum są karygodne! zaginą w tym tysiącu stron.. :-( a przecież są na wagę złota
    ja w tej chwili nie wiem co jest ważne a co nie.. i dobrze byłoby, żeby jakaś dobra dusza wychwytywała co lepsze porady i wrzucała do ABC

Az taki sarkazm Reni nie byl potrzebny;)
    Najlepiej te nowe zeby sie nie odzywaly wzgl tym starszych bywalczyn na tym watku i bedzie gitara..
    Spoko zakodowalam ,ze jak stara wiara mowi to ta mloda milczy ;)

samira lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ivone podeslij mi linia na priv, bo na telefonie go nie otworze, a do wieczora zaginie w gąszczu. A jestem żywo zainteresowana :-) Dzięki <3

iwcia77, Iwone, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juz sie Iwone tym zajela :) , samira tez tam cos wrzuca ..no i caffe otworzyla watek ale chyba nie magac byc na bierzaco nie jest w stanie go uzupelniac , tak wiec praca jest zespolowa i to co ktora wylapie , nich wkleja :)
    Reni wrote:
    otóż to

Iwone, Reni, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta co to za fochy? Ja tam wczoraj wtracalam się ile dało ;-) czasem bywa gorZej ;-)

iwcia77, Iwone, Mega, macduska, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Kapta co to za fochy? Ja tam wczoraj wtracalam się ile dało ;-) czasem bywa gorZej ;-)
    ;)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    juz sie Iwone tym zajela :) , samira tez tam cos wrzuca ..no i caffe otworzyla watek ale chyba nie magac byc na bierzaco nie jest w stanie go uzupelniac , tak wiec praca jest zespolowa i to co ktora wylapie , nich wkleja :)
    Żeby łatwiej było odszukać założyłam podobny temat jak Cafe, ale troszkę inny.

U niej ABC malucha: pielęgnacja, opieka i wychowanie

u mnie ABC malucha: żywienie niemowląt, leczenie

kapturnica, iwcia77, Reni lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    popieram koleżankę Kapturnicę!

Nie dzieciujmy za dużo, bo cholera znowu zgodze się z facetami, że tylko ciuchy, paznokcie, cellulit, zupki i kupy!

aha, ale z jednym sie nie zgadzam. Programy typu "gwiazdy tańczą na głodzie" są złem...
    Oglądając je tracisz czas, ok, twój czas, ale nakręcasz koniunkturę.. Ludziska z tv myslą, że trzeba ta rzeźnię produkować zamiast czegoś pożytecznego (patzr programy BBC), a dwa, może inteligentny człowiek ogląda top model żeby się pośmiać.. Taaa, ale wyjrzyjcie na ulice..Dla milionów młodych dziewczyn ten program to wow, kariera do zrobienia i wzor do naśladowania, bllleeeee....

a gościowi, który wstawił Rubikową w zdjecie z wyzwalania obozu koncentracyjnego chcętnie wsyłałabym whiskacza..
    wreszcie ktoś nazwał rzecz po imieniu..

Reni, Mega, Bursztyn, Sabina, macduska, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość

‹‹ 4916 4917 4918 4919 4920 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ