35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nawet nie wiesz jak mnie info o możliwości zneczuleia ucieszyło.. bo mi jak lecą zęby to po całości.. jak tak nic się nie dzieje
iwcia77 wrote:mandragora o tym pisalatez musialam zakonotowac na kompie , bo bym potem wlosy z glowy rwala...no i mandragora juz sie slabo udziela , wiec nawet nie ma kogo podpytac
iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Hmm, to omineła mnie jeszzce dyskusja o Musierowicz, tez poprawia mi humor, a powiem wam, że stamtad tez wziełam imię mojego dziecia...
nie zainspirowała mnie postac, a raczej pierwszy raz je tam ujrzałam dziecięciem będąc i mi się podobało
I kto mnie jako fana przebije, hę?
Ida, Gabrysia, Melania, Natalia, Patrycja, Anielka, Roza czy Laura?samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:to ja nie kumam.. skoro akurat na forum siedzą mamusie i mają chęć popisać o sraczkach to czemu nie?
wchodzę widzę, że nic się nie dzieje to albo coś wrzucam od siebie albo nieReni, Elfik, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
no mnie tez, bo ja predzej dentyste pogryze niz dam sie dotknac bez znieczulenia , mandra tez pisala o wykonywaniu rtg zebow w ciazy jak Bozia miala problem .Reni wrote:nawet nie wiesz jak mnie info o możliwości zneczuleia ucieszyło.. bo mi jak lecą zęby to po całości.. jak tak nic się nie dzieje
Reni, Sabina lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja ma na imie Twoje dziecie?
Ida, Gabrysia, Melania, Natalia, Patrycja, Anielka, Roza czy Laura?
to teraz ja otwieram konkurs!
Taadaaaa!
Kapturnicę wyłączam bo wie.
Proszę o jeden typ, kto zgadnie wyslę nagrodę.
Niech będzie nowa Musierowicz
nawet do No wyslę, a co tam, mam gest... zgłoszenia przyjmuje do 24:00
i nie podgladać na innych wątkach, trochę uczciwości...iwcia77, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
odpowiadam po raz trzeci
nie nie było
Elfik wrote:Kufa Reni, to był ten zastzryk, czy to wiedza tak tajna, że po jej ujawnieniu to już tylko III wojna światowa?
Upps, a może to zbyt osobiste a ja drążę..
wtopa
sorrry Reni, wsiowo siem zahowałamiwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stawiam na IdaElfik wrote:to teraz ja otwieram konkurs!
Taadaaaa!
i nie podgladać na innych wątkach, trochę uczciwości...kapturnica, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
ja raz dałam to skończyło się tym, że wiertłem przejechała mi po ustach a sobie po ręku
pełno krwi
warszawska masakra wiertłem dentystycznymiwcia77 wrote:no mnie tez, bo ja predzej dentyste pogryze niz dam sie dotknac bez znieczulenia , mandra tez pisala o wykonywaniu rtg zebow w ciazy jak Bozia miala problem .iwcia77, Elfik, Simba, Mega, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:to teraz ja otwieram konkurs!
Taadaaaa!
i nie podgladać na innych wątkach, trochę uczciwości...
Ja juz napisalam na poczatku, ze Ida. Obstawiam, ze Ida.
Bardzo skandynawskie imie, swoja droga.iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:to teraz ja otwieram konkurs!
Taadaaaa!
i nie podgladać na innych wątkach, trochę uczciwości...iwcia77 lubi tę wiadomość
-
gdzie napisalas? ja nie widzialam!!! no to jak zgadlas i bylas 1 to jak przeczytasz to wyslesz do Italii
przez Polandie oczywista
Pusurek wrote:Ile mamy strzalow?
Ja juz napisalam na poczatku, ze Ida. Obstawiam, ze Ida.
Bardzo skandynawskie imie, swoja droga.Pusurek, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Pfff a ja to ze wiem to juz z konkursu wylaczona??Nie bawie sie tak
Wiesz, wiedza nie zawsze uszczęśliwa, tak to już jest...
A swietny przykład to wiedza o skoku w bok małża, dopóki nie wiesz, żyjesz szcęsliwa ...
))))))
kapturnica, iwcia77, macduska, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:gdzie napisalas? ja nie widzialam!!! no to jak zgadlas i bylas 1 to jak przeczytasz to wyslesz do Italii
przez Polandie oczywista
iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość