X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde, ja odebralam to tak : Bozia ma problem z kolkami u Kajtka, zwyczajnie o tym napisala na forum i dostala kilka rad od caffe i Pusurka...no a ze temat rzeka i nie da sie go zamknac w 2 postach to tak wyszlo jak wyszlo...jak bylo o karmieniu i wychowywaniu zwierzakow to tez od caffe najwiecej sie dowiedzialam...a temat odbiega troszke od staran o bobasa..i teraz taka sytuacja : Bozia o swoim problemie z kolkami pisze na wlasciwym watku ..na ktorym sie niespecjalnie udziela i co? jej post ginie w morzu innych, dyskusji nie bedzie , bo zwyczajnie "tam" Bozi nie znaja...ile razy sie zdarzylao na 35+ ze jakas nowa laska zapytala sie nas o cos ...i co? albo brak odp, albo jak juz dostala odp to juz sie wiecej nie pojawila na forum...

Iwone, caffe, Pusurek, Mega, Bliska 77, Sabina, samira, BISCA, mysza1975, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ivone podeslij mi linia na priv, bo na telefonie go nie otworze, a do wieczora zaginie w gąszczu. A jestem żywo zainteresowana :-) Dzięki <3
    wysłałam :)

Sabina lubi tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę tyle było tematów, to robotę tzreba rzucić, dziecko do babci, gosposię na etat do ogarniania chałupy i wtedy można być na bieżaco..

Reniuszek, ja nie mamm konta na fb, nie otwiera mi się link, był tam twój występ na rurze, czy jak, ze tak się podniecją niewiasty?
    I z innej beczki.. miałaś zastrzyk pregnyla lub ovitrelle przed iui, i jakby co, ile przed?

iwcia77, Reni, Sabina, macduska lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    kurde, ja odebralam to tak : Bozia ma problem z kolkami u Kajtka, zwyczajnie o tym napisala na forum i dostala kilka rad od caffe i Pusurka...no a ze temat rzeka i nie da sie go zamknac w 2 postach to tak wyszlo jak wyszlo...jak bylo o karmieniu i wychowywaniu zwierzakow to tez od caffe najwiecej sie dowiedzialam...a temat odbiega troszke od staran o bobasa..i teraz taka sytuacja : Bozia o swoim problemie z kolkami pisze na wlasciwym watku ..na ktorym sie niespecjalnie udziela i co? jej post ginie w morzu innych, dyskusji nie bedzie , bo zwyczajnie "tam" Bozi nie znaja...ile razy sie zdarzylao na 35+ ze jakas nowa laska zapytala sie nas o cos ...i co? albo brak odp, albo jak juz dostala odp to juz sie wiecej nie pojawila na forum...
    zgadzam się, poza tym jakbyśmy pisały tylko o staraniach to byśmy ześwirowały ;)

iwcia77, Reni, Mega, macduska lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i to tez prawda :D
    Iwone wrote:
    zgadzam się, poza tym jakbyśmy pisały tylko o staraniach to byśmy ześwirowały ;)

Iwone, Mega lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ile razy sie zdarzylao na 35+ ze jakas nowa laska zapytala sie nas o cos ...i co? albo brak odp, albo jak juz dostala odp to juz sie wiecej nie pojawila na forum...

i tu szczerze powiem, czasem chamówa :)))))

Trzeba ustalić zakaz odzywania sie Andrzeja do nowyceh przez dwa tygodnie.. Po kwarantannie może powiedzieć "witam" a potem znowu tydzien ciszy... ;)

hehe, zaraz usłyszę, ze też jestem nowa..
    Co tam, wierzę w swobodę kulturalnej wypowiedzi...

iwcia77, Reni, Simba, Mega, Sabina, macduska, samira, BISCA, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D :D
    Elfik wrote:
    i tu szczerze powiem, czasem chamówa :)))))

Trzeba ustalić zakaz odzywania sie Andrzeja do nowyceh przez dwa tygodnie.. Po kwarantannie może powiedzieć "witam" a potem znowu tydzien ciszy... ;)

hehe, zaraz usłyszę, ze też jestem nowa..
    Co tam, wierzę w swobodę kulturalnej wypowiedzi...

macduska, MartaDidi lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny napisze jeszcze raz,zeby bylo jasniej bo chyba nie zostalam do konca zrozumiana.Nie chodzilo mi o to by pisac tylko o staraniach bo logiczne ,ze nie w tym rzecz...Nie chodzi o to rowniez,zeby mamusie sie nie udzielaly w swoich kwestiach na starym watku!!!
    Chodzilo mi o to by jeden temat nie dominowal calego watku..
    Kto nie zrozumial o co mi chodzi w te kwestii juz nie zrozumie ....
    AMEN

iwcia77, Elfik, Bursztyn, Sabina, samira lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co ty chrzanisz jaki sarkazm
    mówię poważnie..
    na dzień dzisiejszy takie tematy mnie grzeją ale z tego co zauważyłam niektóre myki mogą się przydać

i tak np
    kiedyś jedna z dziewczyn pisała o znieczuleniu zębów w ciąży..
    że można i o jaki specyfik trzeba poprosić.. i weź teraz znajdź to ja już nawet nie pamiętam na której setce stron to było
    akurat taką informację sobie zapisałam w moim pamiętniku..bo ja mam bardzo niski próg wytrzymałości jeśli chodzi o ból zębów i bez znieczulenia nie siadam na dentystycznym fotlu
    domyślam się, że jak urodzę nie będę miała czasu przeczytać 5000 stron ;-) chyba? ;-)

kapturnica wrote:
    Az taki sarkazm Reni nie byl potrzebny;)
    Najlepiej te nowe zeby sie nie odzywaly wzgl tym starszych bywalczyn na tym watku i bedzie gitara..
    Spoko zakodowalam ,ze jak stara wiara mowi to ta mloda milczy ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 11:05

Iwone, Bliska 77, Mega, Sabina, macduska, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    a moja córcia kończy dziś 3 miesiące :-)
    to buziaczki dla małej od ciotki :)

Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mało tego gotuję zupy ale nie daje wołowego, bo mój pies uczulony
    i nie daję przypraw (tzn malusio) resztę na talerzu trzeba sobie dołożyć.. bo mój pieseł też wcina nasz zupki haha
    paszczakin wrote:
    oj tam, oj tam.. zdanie na temat wychowania w halasie i zdrowego zarcia moze miec kazdy.. widzisz- przy okazji tematu wyszlo, ze najbardziej zajebistymi matkami bedziemy Reniek i ja, obie eszcze bezdzietne- bo nawet psa i kota sloiczkami nie karmilysmy, tylko w pocie czola obiadki mrozilysmy.. ;) :P

Bliska 77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    mówię poważnie..
    na dzień dzisiejszy takie tematy mnie grzeją ale z tego co zauważyłam niektóre myki mogą się przydać

i tak np
    że można i o jaki specyfik trzeba poprosić.. i weź teraz znajdź to ja już nawet nie pamiętam na której setce stron to było
    akurat taką informację sobie zapisałam w moim pamiętniku..bo ja mam bardzo niski próg wytrzymałości jeśli chodzi o ból zębów i bez znieczulenia nie siadam na dentystycznym fotlu
    domyślam się, że jak urodzę nie będę miała czasu przeczytać 5000 stron ;-) chyba? ;-)
    chyba ,ze tak ;) to wracam honor do keiszeni :)

Sabina lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora o tym pisala :D tez musialam zakonotowac na kompie , bo bym potem wlosy z glowy rwala...no i mandragora juz sie slabo udziela , wiec nawet nie ma kogo podpytac :)
    Reni wrote:
    mówię poważnie..

i tak np

Reni, Iwone lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Dobrze Iwcia prawi.
    Zreszta laski, o czym mamy gadac w poniedzialkowy wieczor patrzac jedynm okiem na tap madl? O piedolach typu kolki i srolki. Akurat byly chetne na to, nikt nie przerywal mowiac, ze chcialby popierdolic o czyms innym ;)
    Rozumiem staraczki, ze moze mamusiek jest teeraz szalenie duzo, ale po pierwsze primo: budzi to nadzieje, ze stara, ale jara i dziecko jeszcze moze miec, a po drugie primo: watek nie nazywa sie "35+ wszystko o zachodzeniu w ciaze", ale 35+ co teoretycznie pozwala na mnozenie dowolnych tematow. ;)

Dzien dobry w ogole. U mnie +5 i slonce, dzis chyba Adas dostanie czapeczke na glowe na spacerze.
    Ja w nocy malo nie umarlam ze strachu, ze umieram na zawal. Zaczelo mnie strasznie bolec serce, a ja w panice, ze zejde tu przy dziecku ( po niemiecku ), chlop w Polsce, tylko zwloki me zastanie, dzieci osieroce, to najgorsze. ;) Bol przeszedl , ale dzis juz nie siedze do pozna z wami na forum, jednak trza spac czasem - cialo mi dalo do zrozumienia. ;)

iwcia77, Bliska 77, Mega, Sabina, mysza1975, gosia7122 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie :) ta koza w awatarku gryzie sie z nickiem "elfik" :D
    paszczakin wrote:
    elfik, mialals ta koze z awataru wywalic :D

Sabina, macduska lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tam była kwintesencja Raccoonowych możliwości ;-)

przed iui nic nie miałam.. jestem tak zajebista, że nawet mi leków nie dają ..
    szkoda, że same zbuki znosze
    Elfik wrote:

Reniuszek, ja nie mamm konta na fb, nie otwiera mi się link, był tam twój występ na rurze, czy jak, ze tak się podniecją niewiasty?
    I z innej beczki.. miałaś zastrzyk pregnyla lub ovitrelle przed iui, i jakby co, ile przed?

Simba, Sabina, macduska, samira, BISCA, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, zastrzyk był?

Reni lubi tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może teraz nie umknie :)

• Elfik Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm, to omineła mnie jeszzce dyskusja o Musierowicz, tez poprawia mi humor, a powiem wam, że stamtad tez wziełam imię mojego dziecia...
    nie zainspirowała mnie postac, a raczej pierwszy raz je tam ujrzałam dziecięciem będąc i mi się podobało :)

I kto mnie jako fana przebije, hę? ;)

iwcia77, macduska, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja nie kumam.. skoro akurat na forum siedzą mamusie i mają chęć popisać o sraczkach to czemu nie?
    wchodzę widzę, że nic się nie dzieje to albo coś wrzucam od siebie albo nie
    kapturnica wrote:
    Dziewczyny napisze jeszcze raz,zeby bylo jasniej bo chyba nie zostalam do konca zrozumiana.Nie chodzilo mi o to by pisac tylko o staraniach bo logiczne ,ze nie w tym rzecz...Nie chodzi o to rowniez,zeby mamusie sie nie udzielaly w swoich kwestiach na starym watku!!!
    Chodzilo mi o to by jeden temat nie dominowal calego watku..
    Kto nie zrozumial o co mi chodzi w te kwestii juz nie zrozumie ....
    AMEN

Pusurek, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

‹‹ 4917 4918 4919 4920 4921 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ