35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dzień dobryiwcia77 wrote:obecna...otwieram fb ...a tam nasza forumowa celebrytka Reni
https://www.facebook.com/video.php?v=892145027478577&fref=nfiwcia77, Simba, kapturnica, BISCA, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
odnośnie wczorajszej dyskusji..ja chciałam powiedzieć tylko, że wkurwia mnie jak ktoś ocenia ludzi chuj o nich wiedząc..
oglądam i tapmadl i kto poślubi mojego siurka i mam talent .. mało tego sieknę czasami i telenowele meksykańską..
yyyyyy więc tak .. czytam definicję ćwierćinteligenta... Ćwierćinteligent – człowiek, który ćwierka, bo jest taki głupi, że nawet nie umie zaszczekać.
tvn dla ćwierćinteligentów?...chuj nie teoria
iwcia77, Bliska 77, Mega, kapturnica, caffe, macduska, samira, BISCA, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
oj tam zaraz - lubie go sobie z rana poprawic
poza tym ranki dla ludzi pracujacych raczej nie sa zabawne , wiec z mysla o dziewczynkach z forum wstawilam na poprawe nastroju
Bliska 77 wrote:Iwcia, widzę, ze dziś jesteś w wyśmienitym humorzeMega, Bliska 77, Sabina, BISCA, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
o super !
dzieki
, bo ja musze miec liste gotowa do druku jak jestem w polandii
a nie szukac , grzebac , powtarzac pytania i pol dnia warowac przy kompie w oczekiwaniu na odpowiedz
Iwone wrote:Iwcia specjalnie dla Ciebie i nie tylko założyłam nowy temat - ABC malucha: żywienie itd...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 09:59
Iwone, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:
A miało być tak pięknie
iwcia77, Sabina, macduska, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Odniose sie do wczorajszego wieczora..Nie to ,ze nie lubie czytac co i jak z niemowlakami bo macie je sliczne itd... ale wczorajszy watek zrobil sie juz chyba stricte mamusiowy..
Staraczki nie mialy za bardzo co tam robic,...A zwl te co nie maja jeszcze doswiadczenia z kolkami , ulewaniami czy alergiami..
Takze prosila bym paniom psze pani o przywrocenie porzadku na watku..Bo mozna sie pogubic czy jeszcze sie tu staramy czy juz tylko o dzidziach gadamyiwcia77, Bliska 77, Elfik, Bursztyn, macduska, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:o super !
dzieki
, bo ja musze miec liste gotowa do druku jak jestem w polandii
a nie szukac , grzebac , powtarzac pytania i pol dnia warowac przy kompie w oczekiwaniu na odpowiedz
Jak mi się coś ciekawego wspomni to tam wkleję i mam nadzieję że inne dziewczyny też tam coś dopiszą.
iwcia77, BISCA, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
ja tam poprostu się nie odzywam
a poza tym szybko się czyta .. bo ja przerzucam te strony o dzieciach, kupach
Kapturnica nie marudź
mi na forum przeszkadzają tylko mega długie posty ctr+C ctr+V lepiej wkleić poprostu link ..szczególnie jak czytam na smarcie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 10:11
Iwone, Bliska 77, Sabina, Pusurek, Mega, ania.g, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:oj tam zaraz - lubie go sobie z rana poprawic
poza tym ranki dla ludzi pracujacych raczej nie sa zabawne , wiec z mysla o dziewczynkach z forum wstawilam na poprawe nastroju
a tak odnośnie ludzi pracujących ja obecnie jestem na rodzicielskim ale nie śpię od 4,40 Nie licząc nocnych przerw oczywiście)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 10:14
Sabina, Mega, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość