35 +
-
WIADOMOŚĆ
-

dzień dobryiwcia77 wrote:obecna...otwieram fb ...a tam nasza forumowa celebrytka Reni
https://www.facebook.com/video.php?v=892145027478577&fref=nf
iwcia77, Simba, kapturnica, BISCA, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
odnośnie wczorajszej dyskusji..ja chciałam powiedzieć tylko, że wkurwia mnie jak ktoś ocenia ludzi chuj o nich wiedząc..
oglądam i tapmadl i kto poślubi mojego siurka i mam talent .. mało tego sieknę czasami i telenowele meksykańską..
yyyyyy więc tak .. czytam definicję ćwierćinteligenta... Ćwierćinteligent – człowiek, który ćwierka, bo jest taki głupi, że nawet nie umie zaszczekać.
tvn dla ćwierćinteligentów?...chuj nie teoria
iwcia77, Bliska 77, Mega, kapturnica, caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
oj tam zaraz - lubie go sobie z rana poprawic
poza tym ranki dla ludzi pracujacych raczej nie sa zabawne , wiec z mysla o dziewczynkach z forum wstawilam na poprawe nastroju
Bliska 77 wrote:Iwcia, widzę, ze dziś jesteś w wyśmienitym humorze
Mega, Bliska 77, nick nieaktualny, BISCA, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
o super !
dzieki
, bo ja musze miec liste gotowa do druku jak jestem w polandii
a nie szukac , grzebac , powtarzac pytania i pol dnia warowac przy kompie w oczekiwaniu na odpowiedz
Iwone wrote:Iwcia specjalnie dla Ciebie i nie tylko założyłam nowy temat - ABC malucha: żywienie itd...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 09:59
Iwone, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dołączam się do życzeń. Moj m ma też dziś urodziny i moim prezentem jest @iwcia77 wrote:
A miało być tak pięknie
iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Odniose sie do wczorajszego wieczora..Nie to ,ze nie lubie czytac co i jak z niemowlakami bo macie je sliczne itd... ale wczorajszy watek zrobil sie juz chyba stricte mamusiowy..
Staraczki nie mialy za bardzo co tam robic,...A zwl te co nie maja jeszcze doswiadczenia z kolkami , ulewaniami czy alergiami..
Takze prosila bym paniom psze pani o przywrocenie porzadku na watku..Bo mozna sie pogubic czy jeszcze sie tu staramy czy juz tylko o dzidziach gadamy
iwcia77, Bliska 77, Elfik, Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

-
Nie ma za coiwcia77 wrote:o super !
dzieki
, bo ja musze miec liste gotowa do druku jak jestem w polandii
a nie szukac , grzebac , powtarzac pytania i pol dnia warowac przy kompie w oczekiwaniu na odpowiedz 
Jak mi się coś ciekawego wspomni to tam wkleję i mam nadzieję że inne dziewczyny też tam coś dopiszą.
iwcia77, BISCA, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
ja tam poprostu się nie odzywam
a poza tym szybko się czyta .. bo ja przerzucam te strony o dzieciach, kupach
Kapturnica nie marudź
mi na forum przeszkadzają tylko mega długie posty ctr+C ctr+V lepiej wkleić poprostu link ..szczególnie jak czytam na smarcie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 10:11
Iwone, Bliska 77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, ania.g, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
i bardzo fajnieiwcia77 wrote:oj tam zaraz - lubie go sobie z rana poprawic
poza tym ranki dla ludzi pracujacych raczej nie sa zabawne , wiec z mysla o dziewczynkach z forum wstawilam na poprawe nastroju 

a tak odnośnie ludzi pracujących ja obecnie jestem na rodzicielskim ale nie śpię od 4,40 Nie licząc nocnych przerw oczywiście)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 10:14
nick nieaktualny, Mega, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość