35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:że co? a Ty rosjanka???? Dżejmson Estończyk
czekaj bo mi umknęło .. że Ty że niby.. ej..moremi, Pusurek, iwcia77, samira lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:że co? a Ty rosjanka???? Dżejmson Estończyk
czekaj bo mi umknęło .. że Ty że niby.. ej..
no, bo Simba to tak naprawde NikitaSimba, inessa, BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ciekawe czy po porodzie bedziesz wiedziec ktory jest ktory..
Bursztyn, inessa, moremi, Pusurek, iwcia77, samira, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Hm. Obstawiam ze tak, jesli ich w szpitalu nie pozamieniaja - pierwszy wychodzi Maks drugi Leon. Wezme markera do szpitala i ich ponumeruje.
inessa, Simba, moremi, Pusurek, BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no i dzieci tez w troche...w polowie wlasciwie
no.. chyba, ze beda np czarnawe, albo ciapate..wtedy i ja zaczne sie bardzo martwic...
Reni, kapturnica, inessa, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
to w końcu Estończyk czy Rosjanin..
z resztą on nie do końca rusek bo amerykański
wybaczam mu
qrwa ale walnęłam babola..
Simba wrote:Przeca moj maz sie urodzil w ZSRR ale na terenie Estonii. Rodzice Rosjanie, to i on Rosjanin. NooooSimba, kapturnica, inessa, moremi, Pusurek, iwcia77, samira, Mega, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Poluzuj warkoczyki, z tymi ze wsi się nie bije
Ciebie bym nie wzięła, za dużo palisz...
Nie mów, ze rzuciłas, cóż to jest rok do 20 lat smołowania....moremi, samira lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:zeby sie tylko nie zaczeli bic o miejsce, kto na gorze kto na dole
wydaje mi ze ze oni cholernie przystojni bedabiorac pod uwage urode rodzicow
to taka dygresjaWiem ze to taki banal, ale najwazniejsze zeby zdrowi byli
Bursztyn, inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:wlasnie zasugerowalas ze Simba meza zdradza(dzila)....
Juz o tym gadalysmy
Bursztyn, paszczakin, moremi, iwcia77, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:
Czuje ze w przyszlym roku zmieni nam sie wychowawczyni...Bursztyn, Reni, paszczakin, moremi, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Nieee moge to wyprostowac - wtedy okaze sie ze w naszej klinice z czyichs innych plemniorow nam dzieci zrobili
Juz o tym gadalysmy
taki gupi zarcik tylko se napisalam
jesli beda mialy szrame na szyi to znaczy ze DzejmsaSimba, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ostatnio kupowalismy z M ubranka dla twixow i na jednym z kaftanikow byl napis: MADE WITH LOVE, na co M: No tak tak, jasne, chociaz nasi to sa made with new technology
Bursztyn, Reni, paszczakin, inessa, caffe, moremi, Pusurek, iwcia77, Elfik, ania.g, samira, Mega, malgos741, dorbie, Sabina lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:bursztyn, czas na weekend
pojde juz...
dzis rano myslalam, ze jest czwartek i ze mam inne zajecia, wejscie na Ovu mnie uratowalo
zmeczenie mozgu mam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 15:19
kapturnica, moremi, iwcia77, Mega, dorbie lubią tę wiadomość