X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczelam drazyc temat ejakulacji ;) tu orginal obrazka. http://www.vg.no/nyheter/innenriks/oppvekst/kunnskapsministeren-om-penis-tegning-tror-voksne-reagerer-sterkest/a/23316210/
    Ktos sobie pierdolnal w paincie i poszlo. A Polka zaraz, ze fuj i obraza. Co, fiuta w zyciu nie widziala? Przeciez blizniaki ma, no chyba ze z IVF ;)

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekaj bo nie bardzo kumam o co teraz chodzi
    nie znam tego pokręconego języka
    możesz przetłumaczyć?
    bo ja nie wiem czy bym chciała, zeby moje 6letnie dziecko miało takie obrazki w książce
    Pusurek wrote:
    Zaczelam drazyc temat ejakulacji ;) tu orginal obrazka. http://www.vg.no/nyheter/innenriks/oppvekst/kunnskapsministeren-om-penis-tegning-tror-voksne-reagerer-sterkest/a/23316210/
    Ktos sobie pierdolnal w paincie i poszlo. A Polka zaraz, ze fuj i obraza. Co, fiuta w zyciu nie widziala? Przeciez blizniaki ma, no chyba ze z IVF ;)

moremi, Pusurek, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ponieważ nie trzeba zabiegu, to mogę już się starać. Wieczorem jestem umówiona na pogaduchy z ginem, to ustalimy termin wizyty i szczegóły stymulacji.
    no!
    i to jest znacznie lepszy plan niz rozpaczanie!

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    czekaj bo nie bardzo kumam o co teraz chodzi
    nie znam tego pokręconego języka
    możesz przetłumaczyć?
    bo ja nie wiem czy bym chciała, zeby moje 6letnie dziecko miało takie obrazki w książce
    No jest jednak, ze dzieciaki dostaly prace domowa, wydrukowana karte pracy z obrazkiem i podpisem: Co potrafisz napisac. Mialy wkleic do zeszytu i opisac. No i ze dorosli widzieli tam penisa i wytrysk, oprocz slonia i jablek. Zboczeni znaczy, nie? ;)
    A obrazek nosi tytul: Zadowolony slon! :D
    Ale ja bym tez nie chciala, zeby takie cos dziecie moje ogladalo w wielu lat 5. Pokaze corce do oceny, jak wroci ze szkoly. Norweskiej szkoly. ;)

Reni, moremi, iwcia77, samira, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo no no pokaż i daj znać
    tylko, żeby Cie z nóg nie ścięło jak usłyszysz odpowiedź ;-)
    Pusurek wrote:
    No jest jednak, ze dzieciaki dostaly prace domowa, wydrukowana karte pracy z obrazkiem i podpisem: Co potrafisz napisac. Mialy wkleic do zeszytu i opisac. No i ze dorosli widzieli tam penisa i wytrysk, oprocz slonia i jablek. Zboczeni znaczy, nie? ;)
    Ale ja bym tez nie chciala, zeby takie cos dziecie moje ogladalo w wielu lat 5. Pokaze corce do oceny, jak wroci ze szkoly. Norweskiej szkoly. ;)

Pusurek, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bylam na szybkiej inspekcji w domu. Kiczyn blyszczy jak psu jaja. Pani jest z tej dobrej czesci swiata, gdzie potrafia sprzatac dokladnie. Ma tez swoje lata i lipy nie odwala. :) A ja sobie przy okazji rosyjski szlifuje :)

Reni, Sabina, ania.g, Bursztyn, iwcia77, samira, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znam dobrze ruski
    moje ulubione
    idi na chui ;-)
    Pusurek wrote:
    Bylam na szybkiej inspekcji w domu. Kiczyn blyszczy jak psu jaja. Pani jest z tej dobrej czesci swiata, gdzie potrafia sprzatac dokladnie. Ma tez swoje lata i lipy nie odwala. :) A ja sobie przy okazji rosyjski szlifuje :)

Pusurek, iwcia77, samira, malgos741 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ania, Ty bedziesz miec net w szpitalu? ;) bo jak nie to musisz odwolac ten porod, przelozyc, no nie wiem.. cos zrobic! ;)
    Podobno jest a jak nie to mam w telefonie :)

Pusurek, moremi, paszczakin, Reni, iwcia77, samira, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • moremi Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    no!
    i to jest znacznie lepszy plan niz rozpaczanie!
    A czy ja rozpaczałam? Wychodzi z założenia, że rozpacza nie tylko przedłuża moje starania, dlatego też usunęłam info o aniołku i nie liczę cykli pp. Stało się i tyle. Lepiej, że mi niż innej kobiecie o słabszej konstrukcji psychicznej.

Pusurek, Simba, EwaT, ania.g, Bursztyn, Sabina, Reni, BISCA, iwcia77, samira, malgos741 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    znam dobrze ruski
    moje ulubione
    idi na chui ;-)
    I jeszcze: machniom, jeb twoju mac, paka. ;)

Reni, iwcia77, samira, Mega lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:

i taki cycacik z netu, o ludziach urodzonych w latach 70-tych:

Jak, do cholery, udało się wam przeżyć?! Samochody nie miały pasów bezpieczeństwa ani zagłówków, ani poduszek powietrznych! Na tylnym siedzeniu było wesoło, a nie niebezpiecznie. Łóżeczka i zabawki były kolorowe i z pewnością polakierowane lakierami ołowiowymi. Niebezpieczne były puszki, drzwi samochodów. Butelki od lekarstw i środków czyszczących nie były zabezpieczone. Można było jeździć na rowerze bez kasku. Szkoła trwała do południa, a obiad jadło się w domu. Niektórzy nie byli dobrzy w nauce i czasami musieli powtarzać rok. Nikogo nie wysyłano do psychologa. Nikt nie był hiperaktywny ani dyslektyczny. Po prostu powtarzał rok i to była jego szansa. Wodę piło się z węża ogrodowego lub innych źródeł, a nie ze sterylnych butelek PET. Wcinaliśmy słodycze i pączki, piliśmy oranżadę z prawdziwym cukrem i nie mieliśmy problemów z nadwagą, bo ciągle byliśmy na dworze i byliśmy aktywni. Piliśmy całą paczką oranżadę z jednej butli i nikt z tego powodu nie umarł. Nie mieliśmy Playstation, Nintendo 64, X-Boxa, gier wideo, 99 kanałów w TV, DVD i wideo, Dolby Surround, komórek, komputerów ani chatroomów w internecie... lecz przyjaciół ! Mogliśmy wpadać do kolegów pieszo lub na rowerze, zapukać i zabrać ich na podwórko lub bawić się u nich, nie zastanawiając się, czy to wypada. Można się było bawić do upojenia, pod warunkiem powrotu do domu przed nocą. Nie było komórek... I nikt nie wiedział gdzie jesteśmy i co robimy! Nieprawdopodobne! Tam na zewnątrz, w tym okrutnym świecie! Całkiem bez opieki! Jak to było możliwe? Graliśmy w piłę na jedną bramę, a jeśli kogoś nie wybrano do drużyny, to się wypłakał i już. Nie był to koniec świata ani trauma. Mieliśmy poobcierane kolana i łokcie, złamane kości, czasem wybite zęby, ale nigdy nie podawano nikogo z tego powodu do sądu! Nikt nie był winien, tylko my sami. Nie baliśmy się deszczu, śniegu ani mrozu. Nikt nie miał alergii na kurz, trawę ani na krowie mleko. Mieliśmy wolność i wolny czas, klęski, sukcesy i zadania. I uczyliśmy się dawać sobie radę! Pytanie za 100 punktów brzmi: Jak udało się nam przeżyć? A przede wszystkim: Jak mogliśmy rozwijać naszą osobowość? Też jesteś z tej generacji? Przypomnij sobie, jak było. Pewnie, można powiedzieć, że żyliśmy w nudzie, ale...przecież byliśmy szczęśliwi! Czyż nie?
    Nie wiem gdzie to znalazłaś ale to jest to :) Kurczę ale wypiłabym ptysia...

Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Nie wiem gdzie to znalazłaś ale to jest to :) Kurczę ale wypiłabym ptysia...
    Ja tam mialam alergie... To nie o mnie ;)

ania.g lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    znam dobrze ruski
    moje ulubione
    idi na chui ;-)
    Oj prosze Pani, czy na pewno zna Pani ruski czy rosyjski? ;)

http://pl.wikipedia.org/wiki/J%C4%99zyk_ruski

Mialam kiedys chlopaka po filologii ukrainskiej i on mnie uczulil na to zeby nie mylic ruskiego z rosyjskim ;)
    A odkad mam meza z rosyjskimi korzeniami to pilnuje sie jeszcze bardziej. Jednak mowienie przy Rosjanach "ruski", albo "rusek" oni odbieraja pejoratywnie. Moze tak jak my "polaczka".

Bursztyn, Reni, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Sciskaj! :D
    hug13.gif

ania.g, Simba, Pusurek, kapturnica, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa, cudnie <3

inessa lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi, jesteś jak Feniks.

inessa, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedzenie dobrych rzeczy przestalo miec sens odkad kazdy posilek koncze gavisconem...

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Oj prosze Pani, czy na pewno zna Pani ruski czy rosyjski? ;)

http://pl.wikipedia.org/wiki/J%C4%99zyk_ruski

Mialam kiedys chlopaka po filologii ukrainskiej i on mnie uczulil na to zeby nie mylic ruskiego z rosyjskim ;)
    A odkad mam meza z rosyjskimi korzeniami to pilnuje sie jeszcze bardziej. Jednak mowienie przy Rosjanach "ruski", albo "rusek" oni odbieraja pejoratywnie. Moze tak jak my "polaczka".
    Simba, Ty tak bardziej we wchodnie klimaty, co? Ukraina, Rosja? Chlopaki bardziej gorace czy jak? ;)

Simba, inessa lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:

ciekawe czy zadowolony bo sperme traba wciaga? czy sprawil, ze szczelila i dumny taki... dla mnie ten obrazek jest z deka perwersyjny..

Reni, Simba, Pusurek, kapturnica, inessa, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Jedzenie dobrych rzeczy przestalo miec sens odkad kazdy posilek koncze gavisconem...
    Taaa, coś wiem o tym. Ale mi się na mdłości zbiera jak próbuję przełknąć gaviscon, fuuuu....

Simba, moremi lubią tę wiadomość

‹‹ 5011 5012 5013 5014 5015 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ