35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Jeszcze raz dziękujemy za życzenia:-)
Inessa super, czyli wszystko jak trza i natura chciała..
Co to jest "iz" - iż? Bo chciałabym trochę ponadużywać
Czyli wiadomo dlaczego tu tak fajnie:-) wszystkie baby tutaj mają jajniki i jaja (bo nie wiem czemu męskie jaja miałyby być lepsze), żadna mimozą nie była...jeszcze tylko przestaniemy gadać o tym, ze ojej zgrublam bo wazę 53 kilo, i będzie GITES
Do tej pani co wyjeżdża i pakuje laptop - ze szczerego serca, odpoczynek od myślenia o staraniach czyli również forum jest czasem nieodzowny....wręcz zalecany
Ale ja się dluuugo staram
Elfik? a ja tak się cieszyłam, że wreszcie sobie popiszę na spokojnie, zresztą i tak mam w komórce a na pewno się nie powstrzymam żeby nie podglądac. Nie ma nic gorszego jak się czyta posty a odpisać nie można. Co tam biore!!!!
i idę się pakować wreszcie bo w końcu naprawde pojadę z samym laptopem>?Reni, Elfik, moremi, inessa, kapturnica, iwcia77, samira lubią tę wiadomość
-
ej sorki a kto tak gada?
ja np jestem ekstra z urodzenia mimo, że 12 na plusie to nic nie szkodzi..bo przez to mam fajne cycki i tyłek i takie tam..
Elfik wrote:
Czyli wiadomo dlaczego tu tak fajnie:-) wszystkie baby tutaj mają jajniki i jaja (bo nie wiem czemu męskie jaja miałyby być lepsze), żadna mimozą nie była...jeszcze tylko przestaniemy gadać o tym, ze ojej zgrublam bo wazę 53 kilo, i będzie GITESmoremi, macduska, kapturnica, iwcia77, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nie słuchaj jej
musisz mieć dostęp do forum, bo zostaniesz na drugi rok!
macduska wrote:Elfik? a ja tak się cieszyłam, że wreszcie sobie popiszę na spokojnie, zresztą i tak mam w komórce a na pewno się nie powstrzymam żeby nie podglądac. Nie ma nic gorszego jak się czyta posty a odpisać nie można. Co tam biore!!!!
i idę się pakować wreszcie bo w końcu naprawde pojadę z samym laptopem>?moremi, Elfik, macduska, caffe, BISCA, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
weź sie! to co wolałabyś pić?EwaT wrote:napisałam, zara jade
jak wróce to musze szybko powtórzyc historie liter.ameryk. na jutro, co za weekend kurwaSimba, kapturnica, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:napisałam, zara jade
jak wróce to musze szybko powtórzyc historie liter.ameryk. na jutro, co za weekend kurwa
musze napisac esej o relacji terapeutycznej miedzy psychoterap. a klientem/pacjentemmoremi, inessa, macduska, EwaT, Bliska 77, iwcia77, samira, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:http://www.popularnie.pl/chlopczyk/
Mialam gesia skorke jak czytalam to....Kurde mozna sie poplakac..Dzielna mama .....I sliczny chlopczyk
Pięknie napisane
Szkoda, ze troll rego nie zrozumie, pzreciez jest tak spragniony tylko tego, żeby ktoś go zauważył, ze wyszukuje tak sytuacje, w ktorych nie można go zignorowac...
Ja nie przepadam za dziećmi, wcale nie uważam, ze każde jest śliczne, ale szczęśliwy usmiech małego niewinnego dziecka, za którym nie kryje się jeszcze radość z wyrwania kotu ogona, jest cudowny. To radość i szczęście jest piękne, co ma wygląd do tego?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 13:32
macduska, kapturnica, samira lubią tę wiadomość
-
Przyszła
UF, UF, UF
Reni, Simba, paszczakin, inessa, macduska, Elfik, Bliska 77, BISCA, Sabina, ania.g, kapturnica, iwcia77, Niuta, samira, Mega, malgos741, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:Kopne cie...Ja jestem żona z malego miasteczka a teraz juz ze wsi
Wpierdol chcesz?
Poluzuj warkoczyki, z tymi ze wsi się nie bije
Ciebie bym nie wzięła, za dużo palisz...
Nie mów, ze rzuciłas, cóż to jest rok do 20 lat smołowania....iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ej sorki a kto tak gada?
ja np jestem ekstra z urodzenia mimo, że 12 na plusie to nic nie szkodzi..bo przez to mam fajne cycki i tyłek i takie tam..
Hehe były takie:-)
A ja mam z 5 na plusie, chociaż nie wiem, teraz mam plaskodupie, to co by było 7 kilo mniej?
Wklęsła bym była? Dwa piegi na żebrach i lej po bombie zamiast pupska? Hmmmm
inessa, Bursztyn, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:"E" jak erekcja, czyli jak pierwszaki uczyły się alfabetu w Norwegii
http://wyborcza.pl/1,75477,16819095,_E__jak_erekcja__czyli_jak_pierwszaki_uczyly_sie_alfabetu.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta_Wyborcza
braaaaavo
Jeszcze jedno. Pod rysunkiem jest podpis elefant, dosc zgrabnie napisany. Szeciolatki zaczynajace nauke w polowie sierpnia nie znaja jeszcze wszystkich liter potrzebnych do napisania tego slowa, nie mowiac o tym, ze grafomotorycznie leza i litery sa zazwyczaj gryzomolone w tym okresie. Albo stary artykul, albo kaczka, albo fake. Nie wiem sama...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 13:40
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ponieważ nie trzeba zabiegu, to mogę już się starać. Wieczorem jestem umówiona na pogaduchy z ginem, to ustalimy termin wizyty i szczegóły stymulacji.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 13:42
dorbie, BISCA, Reni, inessa, EwaT, Sabina, ania.g, Bursztyn, iwcia77, samira, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyHaaa! Jak zwykle genialne komentarze pod artykulem o norweskiej erekcji. Przy tym padlam:
Bo dla dzieci polskich katolikow powinny byc slowa: "episkopat", "eminencja", "epikleza", "eucharystia", "ewangelia", na przyklad w zdaniu:
"Erekcja eminencji podczas eucharystii doprowadzila episkopat do epiklezy"
dorbie, BISCA, Reni, moremi, Simba, Sabina, paszczakin, iwcia77, samira, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny