X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Siedze sobie w kafejce na tarasie, kapuczino pije, Adas w wozku obok spi, pani w domu sprzata. Bosz, nie moglo byc tak od razu??

Hehe a nie mowilam? :-)

Pusurek, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Jeszcze raz dziękujemy za życzenia:-)

Inessa super, czyli wszystko jak trza i natura chciała.. :-)

Co to jest "iz" - iż? Bo chciałabym trochę ponadużywać:-)

Czyli wiadomo dlaczego tu tak fajnie:-) wszystkie baby tutaj mają jajniki i jaja (bo nie wiem czemu męskie jaja miałyby być lepsze), żadna mimozą nie była...jeszcze tylko przestaniemy gadać o tym, ze ojej zgrublam bo wazę 53 kilo, i będzie GITES ;-)

Do tej pani co wyjeżdża i pakuje laptop - ze szczerego serca, odpoczynek od myślenia o staraniach czyli również forum jest czasem nieodzowny....wręcz zalecany ;-)
    Ale ja się dluuugo staram :-(

Elfik? a ja tak się cieszyłam, że wreszcie sobie popiszę na spokojnie, zresztą i tak mam w komórce a na pewno się nie powstrzymam żeby nie podglądac. Nie ma nic gorszego jak się czyta posty a odpisać nie można. Co tam biore!!!!

i idę się pakować wreszcie bo w końcu naprawde pojadę z samym laptopem>?

Reni, Elfik, moremi, inessa, kapturnica, iwcia77, samira lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej sorki a kto tak gada?
    ja np jestem ekstra z urodzenia mimo, że 12 na plusie to nic nie szkodzi..bo przez to mam fajne cycki i tyłek i takie tam.. ;-)
    Elfik wrote:

Czyli wiadomo dlaczego tu tak fajnie:-) wszystkie baby tutaj mają jajniki i jaja (bo nie wiem czemu męskie jaja miałyby być lepsze), żadna mimozą nie była...jeszcze tylko przestaniemy gadać o tym, ze ojej zgrublam bo wazę 53 kilo, i będzie GITES ;-)

moremi, macduska, kapturnica, iwcia77, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    napisałam, zara jade
    jak wróce to musze szybko powtórzyc historie liter.ameryk. na jutro, co za weekend kurwa :(

Bursztyn, moremi, inessa, macduska, Bliska 77, iwcia77, samira, Bozia3, malgos741 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie słuchaj jej
    musisz mieć dostęp do forum, bo zostaniesz na drugi rok!
    macduska wrote:
    Elfik? a ja tak się cieszyłam, że wreszcie sobie popiszę na spokojnie, zresztą i tak mam w komórce a na pewno się nie powstrzymam żeby nie podglądac. Nie ma nic gorszego jak się czyta posty a odpisać nie można. Co tam biore!!!!

i idę się pakować wreszcie bo w końcu naprawde pojadę z samym laptopem>?

moremi, Elfik, macduska, caffe, BISCA, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weź sie! to co wolałabyś pić? ;-)
    EwaT wrote:
    napisałam, zara jade
    jak wróce to musze szybko powtórzyc historie liter.ameryk. na jutro, co za weekend kurwa :(

Simba, kapturnica, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    napisałam, zara jade
    lacze sie we wkurwie bolesnym
    musze napisac esej o relacji terapeutycznej miedzy psychoterap. a klientem/pacjentem

moremi, inessa, macduska, EwaT, Bliska 77, iwcia77, samira, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    http://www.popularnie.pl/chlopczyk/
    Mialam gesia skorke jak czytalam to....Kurde mozna sie poplakac..Dzielna mama .....I sliczny chlopczyk

Pięknie napisane
    Szkoda, ze troll rego nie zrozumie, pzreciez jest tak spragniony tylko tego, żeby ktoś go zauważył, ze wyszukuje tak sytuacje, w ktorych nie można go zignorowac...

Ja nie przepadam za dziećmi, wcale nie uważam, ze każde jest śliczne, ale szczęśliwy usmiech małego niewinnego dziecka, za którym nie kryje się jeszcze radość z wyrwania kotu ogona, jest cudowny. To radość i szczęście jest piękne, co ma wygląd do tego?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 13:32

macduska, kapturnica, samira lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyszła :-) UF, UF, UF :-)

Reni, Simba, paszczakin, inessa, macduska, Elfik, Bliska 77, BISCA, Sabina, ania.g, kapturnica, iwcia77, Niuta, samira, Mega, malgos741, Bozia3 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Kopne cie...Ja jestem żona z malego miasteczka a teraz juz ze wsi ;) Wpierdol chcesz? ;)

Poluzuj warkoczyki, z tymi ze wsi się nie bije :-P
    Ciebie bym nie wzięła, za dużo palisz...
    Nie mów, ze rzuciłas, cóż to jest rok do 20 lat smołowania....:-) :-) :-) :-)

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    excited051.gif

ale możesz się starać czy musisz odczekać?

moremi wrote:
    Przyszła :-) UF, UF, UF :-)

Elfik, moremi, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ej sorki a kto tak gada?
    ja np jestem ekstra z urodzenia mimo, że 12 na plusie to nic nie szkodzi..bo przez to mam fajne cycki i tyłek i takie tam.. ;-)

Hehe były takie:-)
    A ja mam z 5 na plusie, chociaż nie wiem, teraz mam plaskodupie, to co by było 7 kilo mniej?
    Wklęsła bym była? Dwa piegi na żebrach i lej po bombie zamiast pupska? Hmmmm
    :-)

inessa, Bursztyn, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nie słuchaj jej
    musisz mieć dostęp do forum, bo zostaniesz na drugi rok!

A nie, do tego to trzeba ustnego nie zdać, a Macduska pisze, ze daje rade ;-)

macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    "E" jak erekcja, czyli jak pierwszaki uczyły się alfabetu w Norwegii

http://wyborcza.pl/1,75477,16819095,_E__jak_erekcja__czyli_jak_pierwszaki_uczyly_sie_alfabetu.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta_Wyborcza

braaaaavo
    Kurde, nie wiem, dla mnie jakies fake. Ksiazki do 1 klasy sa takie same w calym kraju i owszem slon i jablko sa na e, nic wiecej. A w artykule ejakulacja po norwesku napisana jest z bledem... Przestaje chyba wierzyc Wyborczej...

Jeszcze jedno. Pod rysunkiem jest podpis elefant, dosc zgrabnie napisany. Szeciolatki zaczynajace nauke w polowie sierpnia nie znaja jeszcze wszystkich liter potrzebnych do napisania tego slowa, nie mowiac o tym, ze grafomotorycznie leza i litery sa zazwyczaj gryzomolone w tym okresie. Albo stary artykul, albo kaczka, albo fake. Nie wiem sama...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 13:40

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Pusur, brava!!! :)
    Wiec jednak rozumu Ci calkiem nie odjelo ;) Chodz, niechc Cie usciskam ! :)
    Sciskaj! :D

EwaT, moremi lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    weź sie! to co wolałabyś pić? ;-)
    pytanie!
    i tak czerwonego łykne jak skoncze powtórke

moremi, Bliska 77, Reni, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    excited051.gif

ale możesz się starać czy musisz odczekać?
    Ponieważ nie trzeba zabiegu, to mogę już się starać. Wieczorem jestem umówiona na pogaduchy z ginem, to ustalimy termin wizyty i szczegóły stymulacji.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 13:42

dorbie, BISCA, Reni, inessa, EwaT, Sabina, ania.g, Bursztyn, iwcia77, samira, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haaa! Jak zwykle genialne komentarze pod artykulem o norweskiej erekcji. Przy tym padlam:
    Bo dla dzieci polskich katolikow powinny byc slowa: "episkopat", "eminencja", "epikleza", "eucharystia", "ewangelia", na przyklad w zdaniu:
    "Erekcja eminencji podczas eucharystii doprowadzila episkopat do epiklezy"

dorbie, BISCA, Reni, moremi, Simba, Sabina, paszczakin, iwcia77, samira, Mega lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa <3 :)

inessa, samira lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi, super. Trzymam kciuki

samira lubi tę wiadomość

‹‹ 5010 5011 5012 5013 5014 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ